Jump to content
BulForum.com

Проблем с новите driver-и на нВидиа (97.92)

aUR0Ra

Recommended Posts

Следният проблем:имам инсталирани вече драйвери (на ГФ 7600ГС) от серията 91.47 и искам новите,но след като пусна сетъп-а и бам!Не съм клоквал картата (точно затова искам новите драйвер-и :bgrin: ) и моля без бълващи смисъл оф-топик коментари от сорта на "Вземи си ATiTool ,че тя по-добре клоква ;)

Следният проблем:имам инсталирани вече драйвери (на ГФ 7600ГС) от серията 91.47 и искам новите,но след като пусна сетъп-а и бам!Не съм клоквал картата (точно затова искам новите драйвер-и :bgrin: ) и моля без бълващи смисъл оф-топик коментари от сорта на "Вземи си ATiTool ,че тя по-добре клоква ;)

Доколкото погледнах драйверите, това съобщение ти излиза, защото драйверите не са за твоята карта. Доколкото прочетох са само и единствено за:

GeForce 8800 GTS

GeForce 8800 GTX

Please note that this driver currently only supports GeForce 8800 series. If you need a driver for other NVIDIA GPUs, please visit www.nvidia.com/drivers and select the driver for your product.

Избери си драйвери за твоята карта... :)

Благодаря за зоркия поглед ,аз се оправих и със старите ми драйвери и даже си клокнах картичката доста прилично.Бях помислил ,че само в по-новите версии има програмата nTune ,но добре ,че го има прословутия хелп-файл!Мерси ,russi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...