aUR0Ra Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Следният проблем:имам инсталирани вече драйвери (на ГФ 7600ГС) от серията 91.47 и искам новите,но след като пусна сетъп-а и бам!Не съм клоквал картата (точно затова искам новите драйвер-и ) и моля без бълващи смисъл оф-топик коментари от сорта на "Вземи си ATiTool ,че тя по-добре клоква Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Следният проблем:имам инсталирани вече драйвери (на ГФ 7600ГС) от серията 91.47 и искам новите,но след като пусна сетъп-а и бам!Не съм клоквал картата (точно затова искам новите драйвер-и ) и моля без бълващи смисъл оф-топик коментари от сорта на "Вземи си ATiTool ,че тя по-добре клоква Доколкото погледнах драйверите, това съобщение ти излиза, защото драйверите не са за твоята карта. Доколкото прочетох са само и единствено за: GeForce 8800 GTS GeForce 8800 GTX Please note that this driver currently only supports GeForce 8800 series. If you need a driver for other NVIDIA GPUs, please visit www.nvidia.com/drivers and select the driver for your product. Избери си драйвери за твоята карта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted January 14, 2007 Author Share Posted January 14, 2007 Благодаря за зоркия поглед ,аз се оправих и със старите ми драйвери и даже си клокнах картичката доста прилично.Бях помислил ,че само в по-новите версии има програмата nTune ,но добре ,че го има прословутия хелп-файл!Мерси ,russi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.