falosa Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 наскоро си взех тв тунер ati all-in-wonder radeon. накичих го с всички драйвери,но като го пусна да търси на регион България... на половината програми не ми излиза звук или въобще не излизат програмите(БТВ и Канал 1) региона ли да сменя? или тунера? :-) предварително благодаря на всичски които могат да ми помогнат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraS Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Зависи на какъв режим сканираш, настройки и т.н. Каква програма ползваш за ТВ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
falosa Posted January 14, 2007 Author Share Posted January 14, 2007 ATI Multimedia Center™ 9.08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraS Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Не я знам точно какво представлява. Аз ползвам FLY2000TV. Ето това са ми настройките за сканиране: Виж при теб как е, все нещо подобно ще има. Ако не стане пробвай с някоя друга програма. Успех ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 PAL B/G или D/K едно от 2-те беше за БГ... Избери настройките за Italy и пробвай пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Нашия стандарт е PAL B/G. Освен Italy опитай с Poland и Germany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Нашия стандарт е PAL B/G. Освен Italy опитай с Poland и Germany. Стандарта на кабеларките е B/G, иначе на ефирните звука е D/K Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.