Stenli Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 айде идете ся да си купите и плакати с вестник стандарт да ни покажете колко ви пука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 1 - Твърде късно е - 8 ГОДИНИ!!!! Това са ЦЕЛИ 8 ГОДИНИ мълчание - сега се сетихме!!!!!2 - Не трябва да са лентички ами черги, с които да си закрием лицата от срам! (или да направим "мечка" на някои конкретни политици) Вярно, че е късно. Ама това е защото толкова ни е гражданското съзнание... Не е вярно, че на запад никой не се занимава с такива работи, защото всички си гледат работата. И лентички се носят, и макчета да споменат загиналите във войните (както при нас на 2 юли сирените), и розови лентички за борба против рака, и много други работи, не ми се изрежда... Никой не пита кой ги произвежда тия нещица или колко се е нагушил. Купуват, ако са съпричастни и носят. Или не купуват. Айде стига с това андрешковско мислене... Та на въпроса - чия работа е това? Уж на пръв поглед е работа на политиците. Хубаво, ама те се размърдват само когато народът се надигне или когато много вземе да се вълнува от някой въпрос, защото се уплашват за топлите си местенца. Е, и преди избори също... Кой трябва да ги накара да мърдат? Избирателите им. И това се нарича гражданско съзнание, нито повече, нито по-малко. Политиците трябва да бъдат свиквани, че ВСЕКИ ЕДИН гражданин на тази страна има точно толкова голямо значение, колкото и те самите. Където и да се намира. Че има същите права като тях, само че те са тези, които трябва да СЛУЖАТ, за да му осигурят тези права. И че тук са се провалили и о*рали. И колкото по-бързо го направят, толкова по-малък шанс има да получат заслужения ритник отзад... И още една гледна точка има. Колкото повече хора мислят за едно нещо, толкова по-бързо то се придвижва напред. По същата логика много от световните открития са били разработвани на няколко места в света едновременно, от абсолютно независими хора, които нямат връзка едни с други. Просто обществото в този момент вече е узряло да се появи дадено откритие, разработка и т.н. , такъв е механизмът. Лично аз се надявам все повече хора да се включат, та дано това ускори края на този ад за тези нещастни мъченици там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Писна ми да слушам на ляво и надясно за тази тъпа къмпания, още повече след като БТВ са замасени в това..Писна ми да слушам и да гледам балончета, 8 години никой нищо не направи сега се сетиха че могат да си бутнат малко рейтинг и все ми се струва, че някой умишлено иска това да се върти из медиите. Ето сделката с Газпром и магистралата и още куп въпроси свързани с Еврофондовете нещо се губят от екрана има нещо гнило. Вбесява ме факта, че всичко е толкоз изкуствено и плачевно. Както винаги се намират идиоти за всичко, като ви е толкоз грижа за медиците що не идете пред НС ? Там по-можете да постигнете нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 24, 2007 Author Share Posted February 24, 2007 Абе, да ви кажа и на мене ми писна да слушам "направете това" "направете онова" и то от хора, които нищо не правят. Благодаря ви, че сте толкова загрижени за това, което правят или не правят другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.