Xciter Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Приемливи са. Поне ако си сменяш по някой чарk на година или компютъра на две и знаеш какво да купуваш. Те съвсем спокойно можеха да я направят по грозна, по нереалистична и т.н. само и само да са по-малки изискванията, ма тогава "па грозна била, пък нереалистична била..." Като искаш с 200+ по нанадолнището имаш Test Driver Unlimited. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 В очакване на играта ... нямам търпение :) Не си само ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 нямам търпение :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Тая игричка вече нервите ще ми изкара от чакане Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 В очакване на играта ...Не си само ти Кво общо има официалния сайт на играта със очакването й?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Ами Мои чоевек,някои са толкова закъсали че ще си играят с Bluepprints-а докато излезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 кво стана с тва демо за ексбокс-а излезна преди 4 дни а за пц нещо се бави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Един Фр. ми каза че чел в някакъв форум че ПЦ Демо се отлага за 14-15 Ноември,а цялата за 27 Ноември,самоо ако е вярно и да гледаш как ще ги трепа ония от ЕА ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 На форумите не може да се има вяра.Само слухове се мотат там .Дано от ЕА да не забавят демото.То че цялата игра ще я забавят с няколко дена ще я забавят,но демото защо да го мотат чак до 12-ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Кво общо има официалния сайт на играта със очакването й?! Абе нищо двете са съвсем отделни работи Като няма демо всичко свързано с него е като оазис (в този случай това ) Бтв за тези които искат ето XBOX360 Demo-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Докато дойде демото и съответно цялата игра аз си свалих Mindight Club II о се разбива, тука. Да, наистина е старо със сравнително лоша графика, но в нея има нешо уникално, което мн ме влече към нея. Нещо, което например нямаше в Carbon... Що се отнася до демото трябва вече да излиза. До края на седмицата трябва да е излязло вече, няма начин. Надявам се само като излезе играта темата да не замре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Провери Темата за Карбон...И тогава кажи че може да замре..хахах там се изписана 30 страници и темате е още активна...хах Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Провери Темата за Карбон...И тогава кажи че може да замре..хахах там се изписана 30 страници и темате е още активна...хах Еми това е добре въпреки, че Carbon не заслужава такова внимание! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Еми това е добре въпреки, че Carbon не заслужава такова внимание! аз не мисля така ... карбон-а си имаше свойте недостатъци обаче беше 10 пъти по - добре от моуст уантед Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Абе зарежете го Карбона.Кфо става с демото .Айде да излиза по-бързо,че аз снощи два часа съм играл версията за GSM :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Да бе наистина какво стана с това демо?!Ако не излезе до края на седмицата лошо .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 лол то май излезна цялта версия ?? http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=need+...peed+pro+street едит: тва може и да е факе нз.. довечера ще разбера Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 лол то май излезна цялта версия ?? http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=need+...peed+pro+street едит: тва може и да е факе нз.. довечера ще разбера 100% е Фейк !! Как ще разбереш като няма сийд и като стигнеш до 5.7% и спира сийда?Изчакаите още една седмица за демо дотогава трябва да излезне..До 5-6-Ноември , ако не излезе незнам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Ам,някои може ли да ми даде читав линк за gsm версията че се намирам някви прецакани...а пак искам поне да я видя за ко става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 лол то май излезна цялта версия ?? http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=need+...peed+pro+street едит: тва може и да е факе нз.. довечера ще разбера 100 Фейк! Докато не се качи в Zamunda или Arena нищо няма да тегла. Снощи извърших голяма простотия. Повярвах на един и свалих демото за X360 "за да го подкарам с емулатор" Що ли му се вързах не знам, като знам че е невъзможно? Щото може би толкоз ми са играе, че съм ослепял Абе зарежете го Карбона.Кфо става с демото .Айде да излиза по-бързо,че аз снощи два часа съм играл версията за GSM :lol: Пич моеш ли да дадеш линкче за GSM версията щото никъдене мога да я намера! Рез на N70-то ми тряя да е 176x208. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Пич моеш ли да дадеш линкче за GSM версията щото никъдене мога да я намера! Рез на N70-то ми тряя да е 176x208. http://bt.wrzru.com/details.php?id=11818 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 уаааа къде е демотооооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 уаааа къде е демотооооо 1-во недей спами! И 2-ро от лятото чакаме ще издържим още 1-2 седмици споко! Не знам защо, но миналата година много повече примирах преди Carbon-а отколко сега. Няма да забравя, че ми трепереха пръстите когато давах Download Сядал съм и съм броял процентите. Като пуснах менюто съм седял втренчен и не можех да повярвам, че ще я играе. За съжяление ме разорочрова... Предлагам ви да си изтеглите някой яка racer-ка като мен и да плакнете очите докато излезе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 лол то май излезна цялта версия ?? http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=need+...peed+pro+street едит: тва може и да е факе нз.. довечера ще разбера OST !! - Т'ва е саундтрака май май... щото пише и Аудио от страни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 И 2-ро от лятото чакаме ще издържим още 1-2 седмици споко!Ама нервичките не ми издържат вечеее...накрая ще отида да си открадна играта от ЕА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.