asd Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 абе как ги преобръщате тия Коли най голямата ми катастрофа която съм имал е джаскане в стълб,и не се преобърнах На завоя имаше един стълб...странично джаскане в стълба и после по някфи възвишения до пистата и айдеее....20 търкала Dunc като отидеш в гаража да купуваш коли даваш,че искаш да използваш маркер,за да купиш дадена кола.Тфа е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 аз намерих един бъг в играта НЕЩО ПОДОБНО на чийт за Пари....ся ми липсват само хубави части за колите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 А маркера мога ли да го ползвам и за неотключени коли бтв Herbye разкажи поечко за тоя бъг Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 аз намерих един бъг в играта НЕЩО ПОДОБНО на чийт за Пари....ся ми липсват само хубави части за колите А не мислиш ли да споделиш ...Аз си направих БМВ-то .. малиий... малий... 600+ коня и изпреварвам с по 15-20 сек Чарджъри с по 900... Ево-то на драг правя по 15 сек от полувин миля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Едно добро резултатче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 А не мислиш ли да споделиш ... Ами трябва да разбираш английски доста добре за да схванеш точно какво да правиш но... ето го @sk8er : Като си с ЕВОЛЮШЪН естесвено че има такива резулатати Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Ами трябва да разбираш английски доста добре за да схванеш точно какво да правиш но... ето го @sk8er : Като си с ЕВОЛЮШЪН естесвено че има такива резулатати Това не е бъг, а си е чисто чийтване... тъпичко е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Това не е бъг, а си е чисто чийтване... тъпичко е. бъг е , чийтването е доста различно ама карай , чийт = чийт код.....тва да е код ? бтв : E****И лудия Корвет Ц6 - няма да повярвате ама.....1/4 миля драг - 403 км/ч мах скорост,7:59 секунди ..... :allien даже се изджасках в стената на края на пистата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Онова не е ЕВО,а мустанг ГТ500. Аз с Вайпърчето правя 7.54 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Онова не е ЕВО,а мустанг ГТ500. Аз с Вайпърчето правя 7.54 ой верно че е ГТ 500 аз на моя Еволюшън имам Бодикит който в долната част е същия като тоя спойлер П.С изкарах 11,790 точки на тоя Драг с корвета Edit: сега ми се откл. всички коли..и видях тва Пагани 715 000 $ ??? ТЕЯ ОТ ЕА СА ИЗКРЕЙЗАЛИ !!! ми истинската кола е 400 000 , хахахаха Едит2: четох че някой се чуди да си купува пагани и да го пуска на Драг......няма смисъл...на тая кола за кво и е хубав хендлинг-а ? ами за да не се кара смао направо , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Пичове незнам какво не ви харесва в играта аз съм още в началото ( преди малко е пробвах на Х360-то ми ) и играта си ме грабна малко или много пробвал съм съм спийд челинжа на демото а на пълната версия и на драга играх играта си заслужава според мен и ще си е цъкам с кеф а за тези които се оплакват да си вземат конзола вместо да прават Упгрейд на ПС-то и да видат за какви Racing животни става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 един МАЛЪК недостатък има Паганито пари ужасно , 16к за поправка Лайт Демидж ? бтв : Паганито не става за Сектър Шоутаут направо ме духнаха изглежда понеже не е добро в завои от Еа са осакатили най бързата кола П.С Corp не е ли време да едитнеш първия пост , че хората ще се заблудят вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Нещо ми се прецака. Карам си с М3-ката, вчера вървеше идеално, а сега като тръгна да правя завой примерно на дясно, и след това на ляво, гумите си остават на дясно и се блъскам почти всеки път... някакви идеи? :с Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Ами днес Porsche GTR2 без да си давам зор 7.41. 1/4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Инстала е ок ,първото състезание също.После обаче ме изхвърля в WIn каквото и да направя.Порбвах всякакви настройки?!PC е 2.4Ghz ,1Gb Ram и Sapphire 9600Pro 256MB и не вярвам да е от това.Дайте някаква идея, моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Ам играта не изискваше ли Shader Model 3 какъвто твойта карта няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Не изисква, освен това не може 1-вото състезание да ми върви, а после не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted November 21, 2007 Author Share Posted November 21, 2007 един МАЛЪК недостатък има Паганито пари ужасно , 16к за поправка Лайт Демидж ? бтв : Паганито не става за Сектър Шоутаут направо ме духнаха изглежда понеже не е добро в завои от Еа са осакатили най бързата кола П.С Corp не е ли време да едитнеш първия пост , че хората ще се заблудят вече Ами утре може да добавя два реда към поста. Не си давай парте за поправка, а си купувай маркери. Май се купуваха от нещо като маркер мениджър. За частичен демидж май беше 5000, а за такъв ако си се размазал 10 000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Ами утре може да добавя два реда към поста. Не си давай парте за поправка, а си купувай маркери. Май се купуваха от нещо като маркер мениджър. За частичен демидж май беше 5000, а за такъв ако си се размазал 10 000. карай да върви..а з ся с бъг-а тествам коли да вида как са, П.С Забелязах че ДиДжея/КОментатор-а отбеляза че съм с Пагани Зонда , и спомена там чче дига 214 MPH и 3.5 сек. до 100...така че вече са вакрали малко A.I Edit : Някой да знае дали е излезнал пач-а за Онлайин..или си работи без него...че ми омръзна с комп-а да се състезавам Edit2:D: Току що разбрах кво е да каращ в Аризона на Спийд Чалиндж.... м/д Ево 10(Еволюшън) е ПЪРФЕКТНО за тея състезания,Невероятно ускорение , и дига от 250 до 340 за няма и секунда с Нитро Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Ами трябва да разбираш английски доста добре за да схванеш точно какво да правиш но... ето го... Вместо да се занимаваш с глупости по-добре си свали трейнър и карай като белите хора. Или може би това е вид извинение, че не чийтиш? ...Edit: сега ми се откл. всички коли..и видях тва Пагани 715 000 $ ??? ТЕЯ ОТ ЕА СА ИЗКРЕЙЗАЛИ !!! ми истинската кола е 400 000 , хахахаха... Вявай си... 400к др път. От ЕА пак са ни благословили, защото Zonda F гони 1 милион драги мой... ПС: Пробвах Project Gotham Racing 4 за XboX 360 и мога да ви кажа, че това е играта мечта за всеки любител на recer-ъте като мен! Тази игра засенчва сякви там NFS-та и т.н. Единствение минус е това, че няма тунинг, но имайки предвид това, което предлага тунинга е без значение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 бъг е , чийтването е доста различно ама карай , чийт = чийт код.....тва да е код ? бтв : E****И лудия Корвет Ц6 - няма да повярвате ама.....1/4 миля драг - 403 км/ч мах скорост,7:59 секунди ..... :allien даже се изджасках в стената на края на пистата Над 1500 коня + профи пилот и тва време при добри условия е реалност . Изрудия и не нужно, но е реално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 ае Нерох що говориш ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ....... 1. Трейнър не съществува или какъвто и да било чийт за Про Стрийт 2.това не е чийтване.......ако не виждаш е БЪГ с НФС , това че от Еа не са сложили Протекшън Систем против такива неща си е жив Бъг 3.Пагани Зонда е точно 450-500 000 Евро и залагам 10к че е така ! @чефо Тоя Корвет беше 728 коня бтв: Малко трудно за 250 метра ще дигне 400 км/ч ......От 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Абе някой има ли проблеми с това NFS. При мене вади много кадри, но самата анимация накъсва. НЗ що така. Изглежда все едно прескача по 3-4 кадъра и това през 5-10сек. мноо е кофти :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Абе някой има ли проблеми с това NFS. При мене вади много кадри, но самата анимация накъсва. НЗ що така. Изглежда все едно прескача по 3-4 кадъра и това през 5-10сек. мноо е кофти :S И аз съм така.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 И аз съм така..очевидно не върви добре на всякаква конфг. например на моята вари супер някой път,друг път накъсва ама ЯКО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.