Eleutherios Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Доста лоша игра ... Като цяло графиката е на много виско ниво спрямо предхдните, да не говорим че асфалта е доста по детайлен и реален, а не на квадратчета както беше до сега... Но все още се чудя къде е проблема да не мога да подкарам Car Damage, като включа тази опцийка, дали на high или на low, все ме изхвърля от играта. А сложих най-новите видео драйвери, с Asus 6600 256MB съм, та даже е и клокната... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 И аз ще я видя днес на PS-ката.Дано не ме разочарова Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 damn много е яка играта супер приятно съм очарован лудница е много е сложна с много опции аре брб хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Има ли разлика м/у версията за PC и тази за PS2? И ако има, коя е по-добра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 чоВЕК ? Процесорът ти е слаб ???? че на 1.6 я подкарвам , процесорът няма голямо значение , ако не е под 1.2 Гхз Не го слушайте и той не знае какво говори! ЗАнегго е важно да върви, а това, че я играе на "slideshow" дет са вика не е важно... Ако не покривате минималните изискванията на 100% няма никакъв шанс да я играете. Дори и да ги покривате пак няма да и се насладите както трябва. Мой приятел със 2.8 процесор 1GB RAM Nvidia FX5700 256 Mb не му тръгна си правете сметките... Паметта е повече от достатъчно видео паметта също, но само това, че не 5700, а не 5950 има лаг та се нетрае. Има ли разлика м/у версията за PC и тази за PS2? И ако има, коя е по-добра? Определено тази на PC-то ще е по-добра. Щом на PS3 е малко грозна история си представам на PS2... Що се отнася до играта от пръв поглед не мми хареса много много. Като я пробвм както трябва ще си каже мнение въпреки, че дотогава повечето от вас сигурно ще са я превъртяли. Аз смятам да я въртя на кознола пък ще видим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Само дето отделих 30 мин да я свалям и още 10 да я инсталирам... пак същия проблем с рестартирането ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Незнам тази част не ми харесва хич, мноо дървена, повече и от карбона, Underground 1 rlz, за мен тя си остава най-яката от всичките с тунинг Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Незнам тази част не ми харесва хич, мноо дървена, повече и от карбона, Underground 1 rlz, за мен тя си остава най-яката от всичките с тунинг Най-готината игра от цялата поердица Превъртал съм я 7-8 пъти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 На тази тръпката е , че трябва да поправиш колата ако си е разбил , а когато колата ти стане доста бързичка това ще ти излиза скъпо , но все пак трябва да посрещнеш мантинелата твоя приятел , иначе игра няма да стане . Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Ъъъ .Колкото и да се пъна да кажа,че играта ми хареса не мога .Дървено управление,а тоя damage е бати измислената раота.Изпрасках са в един стълб със 100 и кусур мили в час и ми написа heavy damage и колата почна да пуши.Не видях разхвърчани парчета пластмаса и стъкло Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Лошото е, че EA няма какво ново да предложи в NFS серията и игрите им се купуват само заради името. Чудя се кога и американците ще се усетят, че купуват боклуци и EA ще си мръднат малко гъзовете. Не е правилно да ги критикувам след като не съм платил нищо за нея, но извинете тва не се трае Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Това с чупенето на колите е интересно само заради поправката . Ако първата нфсу1 имаше такава опция щеше да кърти . Аз не искам супер реализъм ама поне да не ги правят като от преди няколко години , че тогава колин макрае рали 4 е по-добре в това отношение . Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Някой с GF7600GT/GS може ли да ми каже как му върви Играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 С 7300GT половината на medium , другата половина на high на 1024x768 върви без грам лаг вероятно с 7600GT на тази резолюция ще върви на mаx Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Според мене им се изчерпаха идеите. Това на миналата серия със блокърите и другите шитни беше изключително тъпо, единствено канионите бяха хубави. Няма какво да измислят, то... като се замисля и аз не се сещам за нещо ново, което може да се направи. Идвало ми е идеята да можеш да излизаш от колата, ама тогава ще стане чисто GTA, изчерпани идеи това е всичко и не мисля, че могат да измислят нещо по оригинално, на Underground 1 беше ново Стрийт Рейсинга, ама сега не виждам какво повече може да се направи. Офтопик: Тоя 20% warn ми стои от повече от една година и се чуда кога някой ще ми го махне... ? ( ако изобщо се махат, той даже не беше заслужен, но админите знаят най-добре.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 С 7300GT половината на medium , другата половина на high на 1024x768 върви без грам лагвероятно с 7600GT на тази резолюция ще върви на mаx Лол.. Мене ми засича на всичко на ЛОЛ от кошиницата от подписа..Ужас..Уж пише 40-30 кадара , а пък сече едно гадно..Хелп сменях драйвари и всичко има и един приятел където и той има този проблем ..Просто.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Лол.. Мене ми засича на всичко на ЛОЛ от кошиницата от подписа..Ужас..Уж пише 40-30 кадара , а пък сече едно гадно..Хелп сменях драйвари и всичко има и един приятел където и той има този проблем ..Просто.... тва е невъзможно на мене ми върви перфектно на лол на семпрон 2600+ 1гб рам и 6100 вградено видео не вярвах, че изобщо ще зацепи щото демото сечеше ужасно, но цялата игра си върви бтв-драйверите са ми от месец някъде, по нови не зная дали има и не съм и търсил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Лол.. Мене ми засича на всичко на ЛОЛ от кошиницата от подписа..Ужас..Уж пише 40-30 кадара , а пък сече едно гадно..Хелп сменях драйвари и всичко има и един приятел където и той има този проблем ..Просто.... Наистина лол... моя компютър е Семпрон 3000+ (1.8) дъно: К8Н; Радеон 9550 218 мб; 1 ГБ рам и върви прилично на лол настройки. Има леки насичания де но не е да не може да се играе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Лол.. Мене ми засича на всичко на ЛОЛ от кошиницата от подписа..Ужас..Уж пише 40-30 кадара , а пък сече едно гадно..Хелп сменях драйвари и всичко има и един приятел където и той има този проблем ..Просто.... моито цпу също е атлон64 2.2 ама двуядрен, който в играта не оказва влияние щото си ползва само 1то ядро и съм също с 1гб и с 7300ГТ, грам лаг няма, ти казвам проблема не е в кошницата, а в бозата явно ама то играта е пълна боза, не изпускаш нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted November 15, 2007 Author Share Posted November 15, 2007 не брат, няма предател. просто хората който са си я поръчали преди известно време (pre-order) са я получили 1 ден по рано. Официално излиза на 14 (днес) а на тях им е дадена на 13 ти Аха, това не го знаех. Някой с GF7600GT/GS може ли да ми каже как му върви Играта? Както вече съм ти казвал конфигурацията ми е почти същата като твоята, но вече замених Sempron-а с Athlon64 X2 4000+ 2.1 GHz, оверклокнат на 2.8, а видеото ми е оверклокнато на 600/1650 и ми върви на 1024 всичко без сянки на макс с 30-тина кадъра и върви гладко. А твоя процесор двуядрен ли е щото такъв 3500+ не съм виждал? И ако си го оверклокнеш ще има подобрение. Аз моя като го раздух се усети. моито цпу също е атлон64 2.2 ама двуядрен, който в играта не оказва влияние щото си ползва само 1то ядро и съм също с 1гб и с 7300ГТ, грам лаг няма, ти казвам проблема не е в кошницата, а в бозата явно ама то играта е пълна боза, не изпускаш нищо Как се разбира дали ползва само едното ядро? На мене демото ми върви доста по-кофти от пълната версия. Не знам при вас как е. Много не съм съгласен с вас. Играта като цяло е нещо ново. Повечето състезания не са нови, но са доста променени. Има много новости. Уж много искахме реализъм, а сега пак има недоволни. Тази вече се доближава до симулатор. Няма вече суркане по стените. А тоя демидж засега не ме плаши. Повече от Light не съм правил, а за пари за поправка не се притеснявам, защото ти дава някви талони. Аз използвам по един чак като се махам от race day-а или квото беше там. Само за Speed Ch.-а се притеснявам. Там е по опасно да се размажеш, ама още не съм стигнал до там. А демиджа дали е нещо повече от визуален не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Как се разбира дали ползва само едното ядро? Така съм чувал, че още не се пишат оптимизирани за 2те ядра. Всъщност ето ти един артикъл ако искаш да разбереш защо - http://www.digit-life.com/articles2/video/dualcore.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 моито цпу също е атлон64 2.2 ама двуядрен, който в играта не оказва влияние щото си ползва само 1то ядро и съм също с 1гб и с 7300ГТ, грам лаг няма, ти казвам проблема не е в кошницата, а в бозата явно ама то играта е пълна боза, не изпускаш нищо Със същата конфигурация:Athlon 4200+ x2,7300GT и 1gb ram ми върви без никъв лаг на почти всичко High и на 1024х768 85Хз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 Какво значи оувър клок и как се прай тва чудо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 Със същата конфигурация:Athlon 4200+ x2,7300GT и 1gb ram ми върви без никъв лаг на почти всичко High и на 1024х768 85Хз Да, но съм пуснал AA 8X щото на 19TFT 1024x768 идва леко ръбато Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 Мен след повечко игра,НФС-то започва да ми харесва.Не е като миналите дето можеше да земеш обратен завой с 300 и просто да се плъзнеш по мантинелата .Или пък да не можеш да се обърнеш с колата кфото и да правиш.Друг бонус е,че има дооооста възможности за тунинг в новата част.Харесва ми Drag-a.Определено е добре направен според мен.Ако не друго то поне новия NFS е в пъти по-добър от Carbon-a или Most-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.