trifo Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Ето ви замунда.К'во ви разправям, че тая игра няма да закъснее. Ама ще я свалям утре. След училище ще сe почва. Чудя се кой ли е предателя от EA, който открадва копие. Дали е някой програмист или пък чистач... Който и да е му благодарим. Herbye, ти сериозно ли ще я играеш? Не ти ли е доста кофти с твоя комп? не брат, няма предател. просто хората който са си я поръчали преди известно време (pre-order) са я получили 1 ден по рано. Официално излиза на 14 (днес) а на тях им е дадена на 13 ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Чудя се кой ли е предателя от EA, който открадва копие. Дали е някой програмист или пък чистач... Който и да е му благодарим. сигурно някой мексиканец, който събира боклуците открадва по някое копие на всички игри и филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Хахахахахах,тогава да е жив и здрав мексиканеца!!! Аз я пускам да се сваля и бягам на даскало,вечерта ще има яко бръъмммммм бръъъъъммммммммм... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Ми аз я дърпам в момента. Знам, че с демото не станаха нещата, но като фен на поредицата съм длъжен да пробвам пък, ако ще да върви и без това съм си загубил ентосязма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Споооооооооооооооооооокс,ще тръгне , надеждата е всичко.аз я иснталвам ся Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 аз изобщо няма да я дърпам даже ... щом демото ми насича кат на световно няма смисъл просто... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 неее бахти....10 мин. след като пуснах тва на HKZonda са качили Релоадед...еми ще се сваля пак -=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 SpI7_FiRe е прав, но аз все пак реших да пробвам и резулатата е наяве. Лага е същия като при демото, но само като първи впечатления ми се струва, че играта е много тъпо направено. Първо менюто е като сдъфкано и после повърнато. Идеите са много глупови. Спортен ден с кола за всяко съзтезание и резервна?! WTF?! Както и да е играта ще се превърти от мен рано или късно. неее бахти....10 мин. след като пуснах тва на HKZonda са качили Релоадед...еми ще се сваля пак -=- Ти си много зле харабия! Трябва да свалиш просто RELOADED крака и си готов... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 да не мислиш че не го помислих тва,ама Релоадед версията си е направо .исо-то и крака е вътре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 да не мислиш че не го помислих тва,ама Релоадед версията си е направо .исо-то и крака е вътре Ми тогава си свали само крака на доста места го има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Ми тогава си свали само крака на доста места го има... Включително и тук http://bt.wrzru.com/details.php?id=12586&hit=1 . Двете версии се различават само по крака и ще е много тъпо ако сваляш още 4,6gb, за файл голям 40мб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Включително и тук http://bt.wrzru.com/details.php?id=12586&hit=1 . Двете версии се различават само по крака и ще е много тъпо ако сваляш още 4,6gb, за файл голям 40мбТЕНКС ! аз се чудех дали ще бачка,ако беше с разл. версия,ама тенкс де,Сваляне на поразия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Абе общо взето игричката си я бива по графика и по геймплей мен лично ме зарибява много, но изискванията са и много големи Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Ми кефи,доста е различна от другите НФС-та и още не мога да и свикна много.Тва да давам пари за да си оправя колата кога го е имало?!?!? Иначе зарибява,но нещо много лесни тия състезания,дано да станат по-труднички,че иначе скука... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Няма да мога да я играя шот процесора ми е по-слаб,супер съм нещастен!! Баахти големите изисквания тва е мн секано Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 чоВЕК ? Процесорът ти е слаб ???? че на 1.6 я подкарвам , процесорът няма голямо значение , ако не е под 1.2 Гхз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Оооо подкарваш ли е СЕРИОЗНО,моя процесор е 1.62GHZ и си мислех чее няя да ми трагне щот преди няколкодни си свалих Call of duty 4и там минимума е 2.60GHz и тъй като на NFF-то пише че минимума е 2.8 си мислех че няя да стане раотата Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Правете разлика Intel 2,8гхц = Amd 2800 . Така го дават и на изискванията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Отделно на двуядрен процесор дори на 1.6 пак няма да има проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 аз я подкарвам..е лаги доста но = Нвидиа ГФ ФХ 5500 , така че не е от процесора проблема,демото ми вървя на картинки,тука наподобява видео Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Искам да кажа , че крака на виталити работи на хкзонда релийза и си е играя без диск . Незнам дали е излезнал патч , но май имаше и крака може да не работи с него . Иначе , погледнете в папката има файл сървър.цфг и с хамачито може да стане ... незнам . ЛИНК Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Малко off: Как се прави коефицент в тракера Качваш nfs pro street (4,68gb) + crack (40mb) за 24 часа = 73,3gb + 700mb = 74gb за един ден Така че сийдвайте, големи сте егоисти /off end Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Малко инфо от драг състезание . 1/2 0.50 М сам - скайлине гт р (14.36 секунди) хех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Можех и аз да си зема ПС за 1800лв и да ми тръгне играта..Даже сигурно и 3 поредици за напред.. Ама си зех лаптоп..Дано да не съм изпуснал много.. Е как е Геймплея и играта като цяло? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Еми да ти кажа , не изпускаш нещо голямо . Лично на мен първите поредици на играта , които бяха от тоя тип ме кефиха повече . Много по-различна е от предишните серий и това малко ме метна в тъча ама бързо захапах клавиатурата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.