Herbye Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Това с управлението се нарича,Простотията на Еа котио си мислят че това е реализъм , Уж като караш бързо и неможеш да управляваш добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Спрямо карбона и тази карбона е по добра според мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Спиид Чалинджа ми отне малко пове4е да го мина както трябва Ама ти сериозно ли?? И двете са толкова елементарни, че се минават с една ръка, докато с другата си мажеш филийка с топено сирене и течен шоколад! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Ама ти сериозно ли?? И двете са толкова елементарни, че се минават с една ръка, докато с другата си мажеш филийка с топено сирене и течен шоколад! Ако играта ти върви по топено сиренеда, но пича каза, че му лагва адски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 ами да , те че са лесни , лесни , ама като играе6 на картинки въри земи един завои както трябва Заповядаи на моя комп...и се порбвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Инсталирах... пускам я, уж влиза, дава черен екран и ми рестартира PC-то ... така ставаше и с Carbon-а... Идеи?Video Card - Asus X1300 512mb... някакви drivers ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Абе аз нямах никви проблеми с демото и играта ми хареса . Не е вдървена , просто щеше да е голямо мазало ако със 190 км само да мръднеш и да се обръща колата . Мен пък си ме кефи , пресъздава илюзия за огромна скорост ... НФСУ повече си ме кефише де . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Не съм чел постовете ви (защото ме мързи ), но моето лично мнение е, че са се осрали яко с тая игра. Много е неоптимизирана. Аз при абсолютния макс вадя средно 20-30 фпс. А на лоу настройки с няколко пъти повече и пак имам чувството ,че ми лагва и е дървено едно Дано като излезне пълната версия да са оправили всичко, защото има някои много свежарски идейки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Играта не е толкова тежка...Даже е супер оптимизинара на ПЦ-то от подписа я играя на хай всичко на мах Car Damage на мах абе всичко..Смених драйварите !Супер е играта графиката е страхотна !! Играе се с около 20-25 FPS на места пада и 15..Според мен , ако му сложа още 1-ГБ рам ще мога да я си я играя спокойно на мах с около 30-40 ФПС Малко снимки от мен : Да демото е пълно с бъгове , но дано цялата да не е така !Като цяло играта е много добре направена чакаме цялата е неможе да се сравнява с Colin Macrae Dirt , но пак е много добре изпипана ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Ти сега да не тръгнеш да ме убеждаваш, че с 20-25 фпс се играе нормално... Пък да не говорим, че няма начин заради 1гб рам да ти се дигне фпс-то на 40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 А трябва ли някакви нови drivers да слагам (X1300), защото ми рест-ва РС-то... и какви ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidelcastro Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Аз дори немога да я подкарам баси играта пускаме там на състезнието и чакам окло половин час докато почне да отброяват за старт .Абе кво да ви разправям голям смях,ще чакам да излезне за Playstation 2 поне няма да ми лагва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 хм, на виста се вкачи кат сопол по нанадолнище. Това е с 6300@2.1гхз 2г рам и 7600гс@7600гт+. Това е на някви спани настройки. Ще слагам ХП май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 хм, на виста се вкачи кат сопол по нанадолнище. Това е с 6300@2.1гхз 2г рам и 7600гс@7600гт+. Това е на някви спани настройки. Ще слагам ХП май... Ти па и ти мани я тая Vista уе човек! Искам само да ви попитам какво означава това FPS и от къде го разбирате? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Ти па и ти мани я тая Vista уе човек! Искам само да ви попитам какво означава това FPS и от къде го разбирате? Frame rates per secon, кадри в секунда. Програмата се казва Fraps. Пиши в гугъл има я. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Абе фрапс явно е много бъгава програма . С 1гб рам съм и вадя от 39 до 67 фпс . Незнам вие за какво насичане говорите ... играя е на макс от картата и от настройките а играта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikaso Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 на мен пак ми насича сууууупер яко сигурно е от видеото---> FX5200 128/128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Незнам , Сена има сходна конфигурация с мойта грубо казано , а на мен картата ми е 8600гт и явно е от там , но рама си ми е 2 по 512 ддр2 (на видеото ми е ддр3) ... ама малко го обърках тоя ддр преди да си оправя поста . 2007-11-04 17:19:47 - nfsdemo Frames: 84 - Time: 1799ms - Avg: 46.693 - Min: 45 - Max: 48 2007-11-04 17:20:06 - nfsdemo Frames: 104 - Time: 1680ms - Avg: 61.905 - Min: 61 - Max: 63 2007-11-04 17:20:32 - nfsdemo Frames: 121 - Time: 2775ms - Avg: 43.604 - Min: 40 - Max: 46 Това са на 800х600 75херца . На 1024х768 75херца ми вади от 32 до 41 фрейма за секунда . Изобщо не ми е насичал и се надявам пълната версия да върви още по-добре . Не виждам проблем тея с по-малко фпс да играят играта на 800х600 резолюция ама карай . п.п Това горе ми е първата катастрофа след опит да вкарам колата в пътя и се забих в колата пред мен . Хубаво си върви играта и ако пак може да се направи мултиплеиър през хамачи ще е зарибявка . Това е от мен и спирам да си поправям поста вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 И на мен не ми тръгва играта .Еми шанс ше си чакам новия комп.Утре отиам у един приятел да цъкна демото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Играта става. Обаче аз все още си рева за Burnout за ПЦ! Ще правя ритуално самоубийство пред офисите на ЕА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 С Fx 5700 на 640x480 и абсолютно всичко изключено или на минимум, втората писта върви добре, а първата засича доста. Картината е тотално гадна То затова дават по-високи мин. изисквания, защото иначе прилича на игра от преди 10 години ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Ами наистинана! Дори и да върви добре на всичко Off и Low какъв е смисала? Като няма да има никакво удоволствие. Аз по-добре да играя по-стара, която не ми забива. Ето например C-а и MW-а не ги подкарвах сичко на Full, но си беше достатъчно красиво и мене си ме кефеше, но ако сичко е на най-ниско то няма никакъв кеф в тая игра. Ша чакам до полетта сигурно, докато зема ново PC и т'ва е нищо повече не мога да направя. До тогава у приятели и в Zeon ще хода да си поначешвам крастата малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Пробвах я физиката е под всякаква критика.... Flatout (и не говоря за втората част) като игра излезнала от сума време нещата се чупят по-добре то на моя комп, че няма да тръгне няма ама поне не ме е много яд просто не е нищо особено освен това мн тежка гледах и нея и карбона и карбона си беше по красива както и да се гледа... Освен това имах някакви очаквания, че с така наречения "реализъм" ще е нещо като второ порше ама и това не е. Дано да я оправят за пълната версия, че в този и вид се излагат направо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 ей ся пробвах с колко ФПС ми бърви... 1-2 фпс , някой път качва до 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 А според вас колко FPS е г/д нормална да се пуца? И на мен сиг ще ми варви нако на колегата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.