Jump to content
BulForum.com

Need for Speed Pro Street

Corp

Recommended Posts

Това с управлението се нарича,Простотията на Еа котио си мислят че това е реализъм , Уж като караш бързо и неможеш да управляваш добре

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply
Спиид Чалинджа ми отне малко пове4е да го мина както трябва

Ама ти сериозно ли?? И двете са толкова елементарни, че се минават с една ръка, докато с другата си мажеш филийка с топено сирене и течен шоколад! :D

Ама ти сериозно ли?? И двете са толкова елементарни, че се минават с една ръка, докато с другата си мажеш филийка с топено сирене и течен шоколад! :D

Ако играта ти върви по топено сиренеда, но пича каза, че му лагва адски.

ами да , те че са лесни , лесни , ама като играе6 на картинки въри земи един завои както трябва :lol:

Заповядаи на моя комп...и се порбвай :)

Инсталирах... пускам я, уж влиза, дава черен екран и ми рестартира PC-то ... така ставаше и с Carbon-а... Идеи?Video Card - Asus X1300 512mb... някакви drivers ?

Абе аз нямах никви проблеми с демото и играта ми хареса .

Не е вдървена , просто щеше да е голямо мазало ако със 190 км само да мръднеш и да се обръща колата .

Мен пък си ме кефи , пресъздава илюзия за огромна скорост ... НФСУ повече си ме кефише де .

Не съм чел постовете ви (защото ме мързи :P ), но моето лично мнение е, че са се осрали яко с тая игра. Много е неоптимизирана. Аз при абсолютния макс вадя средно 20-30 фпс. А на лоу настройки с няколко пъти повече и пак имам чувството ,че ми лагва и е дървено едно :D Дано като излезне пълната версия да са оправили всичко, защото има някои много свежарски идейки.

Играта не е толкова тежка...Даже е супер оптимизинара на ПЦ-то от подписа я играя на хай всичко на мах Car Damage на мах абе всичко..Смених драйварите :punk !Супер е играта графиката е страхотна !! Играе се с около 20-25 FPS на места пада и 15..Според мен , ако му сложа още 1-ГБ рам ще мога да я си я играя спокойно на мах с около 30-40 ФПС :)Малко снимки от мен :

646865_t.jpg

646870_t.jpg

646872_t.jpg

646874_t.jpg

646879_t.jpg

Да демото е пълно с бъгове , но дано цялата да не е така ;)!Като цяло играта е много добре направена чакаме цялата е неможе да се сравнява с Colin Macrae Dirt , но пак е много добре изпипана !

Ти сега да не тръгнеш да ме убеждаваш, че с 20-25 фпс се играе нормално... Пък да не говорим, че няма начин заради 1гб рам да ти се дигне фпс-то на 40 :D

Аз дори немога да я подкарам баси играта пускаме там на състезнието и чакам окло половин час докато почне да отброяват за старт :D.Абе кво да ви разправям голям смях,ще чакам да излезне за Playstation 2 поне няма да ми лагва.

хм, на виста се вкачи кат сопол по нанадолнище. Това е с 6300@2.1гхз 2г рам и 7600гс@7600гт+. Това е на някви спани настройки. Ще слагам ХП май...

хм, на виста се вкачи кат сопол по нанадолнище. Това е с 6300@2.1гхз 2г рам и 7600гс@7600гт+. Това е на някви спани настройки. Ще слагам ХП май...

Ти па и ти мани я тая Vista уе човек! Искам само да ви попитам какво означава това FPS и от къде го разбирате?

Ти па и ти мани я тая Vista уе човек! Искам само да ви попитам какво означава това FPS и от къде го разбирате?

Frame rates per secon, кадри в секунда. Програмата се казва Fraps. Пиши в гугъл има я.

Абе фрапс явно е много бъгава програма .

С 1гб рам съм и вадя от 39 до 67 фпс .

Незнам вие за какво насичане говорите ... играя е на макс от картата и от настройките а играта .

Незнам , Сена има сходна конфигурация с мойта грубо казано , а на мен картата ми е 8600гт и явно е от там , но рама си ми е 2 по 512 ддр2 (на видеото ми е ддр3) ... ама малко го обърках тоя ддр преди да си оправя поста .

2007-11-04 17:19:47 - nfsdemo
Frames: 84 - Time: 1799ms - Avg: 46.693 - Min: 45 - Max: 48

2007-11-04 17:20:06 - nfsdemo
Frames: 104 - Time: 1680ms - Avg: 61.905 - Min: 61 - Max: 63

2007-11-04 17:20:32 - nfsdemo
Frames: 121 - Time: 2775ms - Avg: 43.604 - Min: 40 - Max: 46

Това са на 800х600 75херца .

На 1024х768 75херца ми вади от 32 до 41 фрейма за секунда .

Изобщо не ми е насичал и се надявам пълната версия да върви още по-добре .

Не виждам проблем тея с по-малко фпс да играят играта на 800х600 резолюция ама карай .

nfsprostreet014ue2.th.jpg

п.п Това горе ми е първата катастрофа след опит да вкарам колата в пътя и се забих в колата пред мен .

Хубаво си върви играта и ако пак може да се направи мултиплеиър през хамачи ще е зарибявка .

Това е от мен и спирам да си поправям поста вече .

:)

С Fx 5700 на 640x480 и абсолютно всичко изключено или на минимум, втората писта върви добре, а първата засича доста. Картината е тотално гадна :) То затова дават по-високи мин. изисквания, защото иначе прилича на игра от преди 10 години ... ;)

Ами наистинана! Дори и да върви добре на всичко Off и Low какъв е смисала? Като няма да има никакво удоволствие. Аз по-добре да играя по-стара, която не ми забива. Ето например C-а и MW-а не ги подкарвах сичко на Full, но си беше достатъчно красиво и мене си ме кефеше, но ако сичко е на най-ниско то няма никакъв кеф в тая игра. Ша чакам до полетта сигурно, докато зема ново PC и т'ва е нищо повече не мога да направя. До тогава у приятели и в Zeon ще хода да си поначешвам крастата малко...

Пробвах я физиката е под всякаква критика.... Flatout (и не говоря за втората част) като игра излезнала от сума време нещата се чупят по-добре то на моя комп, че няма да тръгне няма ама поне не ме е много яд просто не е нищо особено освен това мн тежка гледах и нея и карбона и карбона си беше по красива както и да се гледа... Освен това имах някакви очаквания, че с така наречения "реализъм" ще е нещо като второ порше ама и това не е. Дано да я оправят за пълната версия, че в този и вид се излагат направо.

ей ся пробвах с колко ФПС ми бърви... 1-2 фпс , някой път качва до 4 :blink: :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...