Jump to content
BulForum.com

Need for Speed Pro Street

Corp

Recommended Posts

ае стига е ! ти ма утрепа ! ДО каква трудност компа натиска спирачка ? щот ми се играе както трябва...ама не и да псувам от яд че не мога да мина др. :lol:

Спокойно, това не е трудност, а ниво на помощ от компютъра.

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

ok, 10х,

имам 7 думи за ЕА ! - F**k Off with your oficial system requirements

1.6 Ghz Pentium 4 Processor,Nvidia Geforce Fx 5500 , 512 MB RAM = PLAY NFS Pro Street :punk :lol: тоя мой комп,е луд бе,тръгна :tongue :woot

Аз съм адски прецакан! Снощи го чаках до 3.15 и просто сензорите ми отказаха дето са жика. Тая нощ са събуждах 5 пъти. През цялото време го сънувах тва демо. Явно съм много яко във филма :lol: :lol: :lol: И неска кат ставам ми трепере долната джука докато пускам 2-рата страница на торентите и го гледам седи и ма чака :woot И като видях в колко часа е качено ми пречерня. Във 3.32 OMG 15 мин да бях изчакал... Ама карай сега го тегла пък ще видим. Опасенията ми остават че с тия симулация ще осерат играта. Ама снощи представа си нямате какво шоу беше. Във темата за PS на Zamunda коментарите се превърнаха в чат едва ли не. Сичко изнервено и те милето модове се видяха в чудо и я локнаха. Айде след 15 мин ще разбера да ли си е заслужавало сичкото това бъхтене. Пък и дано я подкарам. Ама щом колегата @Hurbye на тва PC я е подкарал начи и при мен трябва да тръгне. :P

Добро е демото,игрицата трябва да е яка.Само управлението ми се стори доста дървено особено на онова състезание със скоростите...

Дори и всичко на макс, графиката някак си издишаше. Карбона и Най-търсения бяха по-добре. Нямаше и бегъл опит за motion blur, като вдигнеш големите километри, отражението по колата от околоната среда не беше на ниво, въпреки, че го бях пуснал на high. Сянка под колата дори не се забелязваше, само като освети слънцето, тогава се появява. И това странно нескопосано тресене на камерата като минеш 150км ме дразни. НО.... да не забравяме, че това е демо и до крайния продукт ще има промени и нововъведения, които тук ги няма. Сигурен съм, че в крайния вариант на играта ще "изникнат" нови опции, все пак помним колко нескопосано беше демото на КарбонЯ. Явно демотата на ЕА не са им приоритет :)

не знам...нещо не видях и капка реалистичен демидж.......колкото до графиката...еми така е :zzz то ако имаше графиката на нормалната игра сигурно щеше да е 2-3 Гб самото демо :devil

Дори и всичко на макс, графиката някак си издишаше. Карбона и Най-търсения бяха по-добре. Нямаше и бегъл опит за motion blur, като вдигнеш големите километри, отражението по колата от околоната среда не беше на ниво, въпреки, че го бях пуснал на high. Сянка под колата дори не се забелязваше, само като освети слънцето, тогава се появява. И това странно нескопосано тресене на камерата като минеш 150км ме дразни. НО.... да не забравяме, че това е демо и до крайния продукт ще има промени и нововъведения, които тук ги няма. Сигурен съм, че в крайния вариант на играта ще "изникнат" нови опции, все пак помним колко нескопосано беше демото на КарбонЯ. Явно демотата на ЕА не са им приоритет :)

Че тя играта кога излиза? след 2-3 седмици? мислиш ли че до тогава някой ще ти прави нови въведения и глупости? общо взето тва е играта. Сега е инстал и аз да видя...

Че тя играта кога излиза? след 2-3 седмици? мислиш ли че до тогава някой ще ти прави нови въведения и глупости? общо взето тва е играта. Сега е инстал и аз да видя...

Да, ще има :). 100% съм сигурен.

Иначе ето малко снимки:

nfsdemo2007110312282917si7.th.jpgnfsdemo2007110312271162fy9.th.jpgnfsdemo2007110312275140bw0.th.jpgnfsdemo2007110312325134yw3.th.jpgnfsdemo2007110312325892gl9.th.jpg

Тъкмо се бях засилил да те питам за компа и ти видях подписа......Е при мен не запали(разбираемо), но не е тва играта, която ще ме накара да направя ъпгрейд. От шотовете дето си дал излежда яка, но малко хора ще мога да я цъкат на макс...Шанс майна и приятна игра ;).

Тъкмо се бях засилил да те питам за компа и ти видях подписа......Е при мен не запали(разбираемо), но не е тва играта, която ще ме накара да направя ъпгрейд. От шотовете дето си дал излежда яка, но малко хора ще мога да я цъкат на макс...Шанс майна и приятна игра ;).

Хах, тва от подписа не ми е компа:). Това е една мисъл от форумите на Crysis :). Моя комп е по- слабичък :)

ЕДИТ: Не съм чак толкова луд да дам толкова пари като за компа в подписа :)

Някой играе ли с damge на maх, защото като я пусна тази настройка и става някакъв бъг, играта се стартира втори път и ме изхвърля естествено. :unsure:

Иначе мен графиката ме радва, а също и това че го няма онзи гаден, тормозещ видео карти motion blur. Или поне не в такава спепен.

John_Cena

очаквам да чуя как ти върви играта и на какви настройки, защото твоя компютър е почти същия като моя. Рама, видео картата и харда са същи като честоти, памет, обем, модел и т.н. но други производители. Дори захранването ми е същото (и като марка). И писачката ми е LG. Изглежда мислим еднакво :P . Единствената съществена разлика ми е в процесора. Моя е Sempron 3000+ оверклокнат на 2.23. И като гледам в темата на CMR DiRT на тебе ти вървеше доста добре, мен изглежда процесора ме спъва.

Тук като гледам кадрите ги държи, но леко спича. А по-интересното е, че и на мин, и на медиум, и на макс поведението на играта не се променя. Само кадрите спадат.

Тоя процесор и без това много му се чудя, а още от началото ме е яд, че парите не ми стигнаха за Athlon64.

А относно играта... Speed Challenge-а е интересен, Grip-а си е обикновен Circuit. Играя на King щото това е много тъпа работа компа да ти натиска спирачката (не че съм го опитвал). Управлението е малко дървено. Но има потенциал...

Ужас много засича на ЛоЛ настойки :(..Драйварите ли са проблема?

Сега я свалям от замундата след 20 минути ще пробвам да я подкарам на щаигата и ако не тръгне направо ще и забия един шут и после ще я хвърля от терасата.Някои знае ли кога ще излиза демото за PS2??

Да, ще има :). 100% съм сигурен.

Иначе ето малко снимки:

Ми според мен пък няма да има. Просот не виждам смисъл демото да е едно а играта друго. Не си спомням да съм вижал дакова явление. Не че се пиша голям геимър де, ама...

Някой играе ли с damge на maх, защото като я пусна тази настройка и става някакъв бъг, играта се стартира втори път и ме изхвърля естествено. :unsure:

Иначе мен графиката ме радва, а също и това че го няма онзи гаден, тормозещ видео карти motion blur. Или поне не в такава спепен.

да аз играя с дамаге на макс. Както и графика на макс. С 7600гс съм... И мен графиката ме кефи. Определено е по-добра от предишните версии

Абе то по принцип демото винаги е по-тежко,аз су спомням като чаках да излезе Need For Speed Underground 2 първо свалих демото и супер много ми насичаше после като излезна цялата версия и ми вървеше супер.

ПОне се радвай, че се докосна до нея. Аз и това не успях да направя. Всичко на Low всичко изключено и лага е непоносимо :cry :cry :cry Не е чесно колко съм си бъскал главата, колко съм търсил, чел снощи се побърках и за кво да не тръгне! Офф не знам идва да го фърла през терасата тоя комп! Така ми се играе... Да можеше да ми даде някой PC на заем само да я превъртя и да му го върна... :lol: :lol: :lol:

ПОне се радвай, че се докосна до нея. Аз и това не успях да направя. Всичко на Low всичко изключено и лага е непоносимо Не е чесно колко съм си бъскал главата, колко съм търсил, чел снощи се побърках и за кво да не тръгне! Офф не знам идва да го фърла през терасата тоя комп! Така ми се играе... Да можеше да ми даде някой PC на заем само да я превъртя и да му го върна...

Хах колега и аз маи съм като тебе много се съмнявам да ми тръгне и маи и аз ще го мятам през терасата ма преди тва хубавичко ще му хвърля един пердах с бухалката :D

Ужас много засича на ЛоЛ настойки :(..Драйварите ли са проблема?

Серионо ли говориш?! Ако е така дано проблема да е в драйвърите. Аз съм с тези, най-новите. И на дъното и звука са най-новите. Иначе при теб с този процесор не би трябвало да има проблем. Освен дъното да е калпво. Аз съм съм абсолютно същото (одеве забравих да го спомена).

да аз играя с дамаге на макс. Както и графика на макс. С 7600гс съм... И мен графиката ме кефи. Определено е по-добра от предишните версии

Може ли малко инфо за твоя комп. И с кои драйвъри на видео картата си.

ЕБАСИ ЗВЕРСКИТЕ ИЗИСКВАНИЯ :excl: :excl: :excl:

Всичко на off или low и най-ниската резолюция и само тогава ми тръгва без лагггг :angry1 :angry1 :angry1 :blowup: :blowup: :blowup:

Сега до 14-ти трябва да сменям CPU,картата и още 512 рам общо на стойност към 250-300лв. :excl: :excl: :excl:

ЕБАСИ ИГРАТА (ама кърти като я пуснах на макс въпреки гига-лага) :excl: :excl: :excl:

Серионо ли говориш?! Ако е така дано проблема да е в драйвърите. Аз съм с, най-новите. И на дъното и звука са най-новите. Иначе при теб с този процесор не би трябвало да има проблем. Освен дъното да е калпво. Аз съм съм абсолютно същото (одеве забравих да го спомена).

Може ли малко инфо за твоя комп. И с кои драйвъри на видео картата си.

Едва ли дъното и дривърите му ще са проблема :). Иначе има и по-нови драйвъри. Няква бета бяха. Имаше ги някаде в сайта на нВидия.

Иначе за моя комп няма смисъл да давам инфо щото главно зависи от видеото :). Иначе съм със Ц2Д Е2140 процесор и 1г рам

drivers: http://www.nvidia.com/object/winxp_169.04.html

Надали е изненада ама все пак ми е чудно. Значи аз съм с Radeon 9200 SE и играта тръгва, но...

1. Всичко е черно, бяло и сиво,

2. Буквите, вместо тях се виждат квадратчета и кръгчета. Предполагам си е от видеото, но има ли няква макар и малка възможност проблема да е от драйвера, понеже и Фифа 2008 правеше подобни проблеми ама в последствие като смених драйверите работи че даже изненадващо добре при това.

Страшно бъгаво демо. Одеве на медиум+high, сега изключени или low + никса резолюция и едвам върви.

И пак не може да захапи damage, просто ме изхвърля от играта.

Я тези на които им върви добре кажете версия на драйвери. Аз ги ъпдейтнах за последно преди 2 месеца...мързи ме пак. :bgrin:

Хах колега и аз маи съм като тебе много се съмнявам да ми тръгне и маи и аз ще го мятам през терасата ма преди тва хубавичко ще му хвърля един пердах с бухалката :D

Начи земи се успокой,На моита щаига зацепва... , ама нещо от ЕА са пре-е*али някои производители на компове , още не проумявам как на мен ми тръгна а на nx11 не ще , та само така си го обеснявам че на някои карти процесори и т.н върви а на др. не заради енджина :tongue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...