Jump to content
BulForum.com

Защо ставате сутрин ?

rane

Recommended Posts

Ти по принцип не лягаш, така че го нямаш този проблем :laughing:.

Дааа....и тази нощ пак ще се будува...всъщност както беше и снощи....и май миналата нощ пак не спах като се замисля....а утре един *** ми определи среща в 8 сутринта, а имам да взимам пари от него....как да не стане човек в този случай....ама тъй като няма да лягам...направо ще ходя на срещата... ;)

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Аз пък си спя до обяд и хич не ми пука... нъц нъц :P

Майтапа настрана ама има и изключения като днес но си е друго човек да бачка в къщи :)

Az li4no mnogo mrazia sutrinite. Kato se subudia zaduljitelno mi e krivo!Moje i da znam 4e me o4akva prekrasen den i vupreki tova mi e krivo ... Purvo se izpraviam (v smisul siadam) i gledam polovin 4as v edna to4ka, posle stavam pravia si sutre6niq toalet , pravia si kafe i dokato go pia izpu6vam pone dve/tri cigari, produljavaiki da gledam tupo v ednata to4ka ... I vse o6te ne moga da si obiasnia za6to mi e tolkova krivo sutrin ...

Не мога да се сдържа да попитам дали после през останалата част от деня продължаваш да гледаш тъпо в една точка или чат пат сменяш точката? :P :P :P

Аз пък си спя до обяд и хич не ми пука... нъц нъц :P

Майтапа настрана ама има и изключения като днес но си е друго човек да бачка в къщи :)

Не мога да се сдържа да попитам дали после през останалата част от деня продължаваш да гледаш тъпо в една точка или чат пат сменяш точката? :P :P :P

Vij sq, kato si izpiq kafeto - ne6tata se opraviat. 4ak tolkova zaspala ne sum ...

Будя се поради факта, че е станало 12 часа и трябва да ставам, за да избутам още един училищен ден. Или, ако е събота, че е 13:30 и наближава да ми почнат мачовете в хеттрик. Неделята - причината е някой самоук майстор, решил да бръмчи с бормашина.

Сабахлян ставам в 8 - 8:15 за да ида на работа друга причина няма а колко ме мързи да стана само аз си знам. Не помня кога съм се наспивал последно било е отдавна и то много отдавна. Не знам какво трябва да направя или да си взема за да може нещо да ме събуди от първия път настройвам на чупения сименс по 5-6 аларми и пак с мъка ставам на втория телефон пак аларма и отново нищо дет съ вика могат да разбият вратата и пак няма да се трогна да стана. Кат се събудя ми е тъпо псувам като типичен Българин почесвам се отзад и с гъза въздишам за любов както се пее в една песничка :) След това следва сутрешната злобарка (ножка, чекия както искате му викайте) и после приятни мигове над супника. Измивам се обличам се пия си сутрешния чай и потеглям за работа. До 11:00 все още проклинам сутринта и се чудя за кво си лягам все около 1-2 ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...