Midex Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Ти по принцип не лягаш, така че го нямаш този проблем . Дааа....и тази нощ пак ще се будува...всъщност както беше и снощи....и май миналата нощ пак не спах като се замисля....а утре един *** ми определи среща в 8 сутринта, а имам да взимам пари от него....как да не стане човек в този случай....ама тъй като няма да лягам...направо ще ходя на срещата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Аз пък си спя до обяд и хич не ми пука... нъц нъц Майтапа настрана ама има и изключения като днес но си е друго човек да бачка в къщи Az li4no mnogo mrazia sutrinite. Kato se subudia zaduljitelno mi e krivo!Moje i da znam 4e me o4akva prekrasen den i vupreki tova mi e krivo ... Purvo se izpraviam (v smisul siadam) i gledam polovin 4as v edna to4ka, posle stavam pravia si sutre6niq toalet , pravia si kafe i dokato go pia izpu6vam pone dve/tri cigari, produljavaiki da gledam tupo v ednata to4ka ... I vse o6te ne moga da si obiasnia za6to mi e tolkova krivo sutrin ... Не мога да се сдържа да попитам дали после през останалата част от деня продължаваш да гледаш тъпо в една точка или чат пат сменяш точката? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Аз пък си спя до обяд и хич не ми пука... нъц нъц Майтапа настрана ама има и изключения като днес но си е друго човек да бачка в къщи Не мога да се сдържа да попитам дали после през останалата част от деня продължаваш да гледаш тъпо в една точка или чат пат сменяш точката? :P Vij sq, kato si izpiq kafeto - ne6tata se opraviat. 4ak tolkova zaspala ne sum ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Будя се поради факта, че е станало 12 часа и трябва да ставам, за да избутам още един училищен ден. Или, ако е събота, че е 13:30 и наближава да ми почнат мачовете в хеттрик. Неделята - причината е някой самоук майстор, решил да бръмчи с бормашина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Сабахлян ставам в 8 - 8:15 за да ида на работа друга причина няма а колко ме мързи да стана само аз си знам. Не помня кога съм се наспивал последно било е отдавна и то много отдавна. Не знам какво трябва да направя или да си взема за да може нещо да ме събуди от първия път настройвам на чупения сименс по 5-6 аларми и пак с мъка ставам на втория телефон пак аларма и отново нищо дет съ вика могат да разбият вратата и пак няма да се трогна да стана. Кат се събудя ми е тъпо псувам като типичен Българин почесвам се отзад и с гъза въздишам за любов както се пее в една песничка След това следва сутрешната злобарка (ножка, чекия както искате му викайте) и после приятни мигове над супника. Измивам се обличам се пия си сутрешния чай и потеглям за работа. До 11:00 все още проклинам сутринта и се чудя за кво си лягам все около 1-2 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.