Jump to content
BulForum.com

Защо ставате сутрин ?

rane

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

За мъчилище естествено , а иначе се стрема да стана колкото може по рано ,за да изживея един "безкраен ден " :P :D

Тази тема като гледам няма много потенциал,отговорите взеха да се повтарят :)

Аз пък ставам да разходя кучетата,защото иначе ще озвучат целия квартал с бодър сутришен лай.Но и при миризмата на прясно сварено кафе ,пак се събуждам.

Ставам... за да живея! :punk

За мен съня не е живот, а почивка от живота. ;)

Иначе, през почивни дни ставането е заради волната ми целодневна програма... и поради факта, че съм се наспал. :D

По принцип не ставам....но когато се наложи (в краен случай)...хората преди мен вече си го казаха:

заради работата ставам, за какво друго иначе
за пари :)
Аз съм мазохист и обожавам усещането на недоспиване, чувството, че плета крака и че не мога да си вържа лафа е просто прекрасно и мразя да се наспивам, защо иначе да ставам?!

И по-тъпи теми е имало... За работа ставам, за к'во иначе?!

....ей за такива работи ставам... ;)

ioy

Az li4no mnogo mrazia sutrinite. Kato se subudia zaduljitelno mi e krivo!Moje i da znam 4e me o4akva prekrasen den i vupreki tova mi e krivo ... Purvo se izpraviam (v smisul siadam) i gledam polovin 4as v edna to4ka, posle stavam pravia si sutre6niq toalet , pravia si kafe i dokato go pia izpu6vam pone dve/tri cigari, produljavaiki da gledam tupo v ednata to4ka ... I vse o6te ne moga da si obiasnia za6to mi e tolkova krivo sutrin ...

Ставам "сутрин" към 12 часа..и ставам по единствената причина че ще си изгубя оставащата част от деня.Опитвам се да си обърна режима,но за сега изглежда невъзможно... :unsure:

Аз пък ставам щото гсм-то звъни. Ако не звънеше нямаше да ставам сутрин, а по обяд :)

Хахаха и аз така. Даже се налага да навия 5-6 последователни аларми, че да успея да стана и пак ми се е случвало да се събудя 4-5 часа по-късно, нежно гушнал GSM-а си и не помнещ нищо... а го оставям уж на 2-3 метра от леглото...

Редакция:

Ti pak si dobre - 6tom na 2/3 metra ot legloto go ostavia6. Az spia tolkova dulboko, 4e si ostaviam gsm na vuzglavnicata to4no do uhoto mi i pak ne moga da go 4uia. A ako znaete samo kak gadno pi6ti alarmata. 6tom tva ne moje da me subudi ...
Оставям го толкова далеч, защото ако е близо - няма въобще да се събудя - в просъница го изключвам. Тежък случай съм в това отношение. Като живеех в Пловдив майка ми ме помоли да оставя телефона (домашния) далече от леглото си, защото някаква клиентка й се оплакала, че звъняла на домашния телефон и там мъжки глас я напсувал - нещо за което нямам никакви спомени. Извод - не ме търсете по телефона рано сутрин или преди 14 часа в почивните ми дни :)

Ti pak si dobre - 6tom na 2/3 metra ot legloto go ostavia6. Az spia tolkova dulboko, 4e si ostaviam gsm na vuzglavnicata to4no do uhoto mi i pak ne moga da go 4uia. A ako znaete samo kak gadno pi6ti alarmata. 6tom tva ne moje da me subudi ...

Haha. Zna4i ti triabva istinski budilnik, a ne gsm.

Оставям го толкова далеч, защото ако е близо - няма въобще да се събудя - в просъница го изключвам.

Ехх приятелю..да знаеш колко ме успокои..направо започнах по едно време да се стряскам от нещата които правя в просъница...и аз псувам наред,хвърлям (баща ми по едно време неможеше да смогне да ми купува от онези часовници тип "сапунерка") ,чупя и прочие :) Хаха...

didi_c през останалата част от деня..общо взето си губя времето..симулирам "ходене на лекции" на по бира в Меи-то (или т.нар. Дървеното)

HATE, имаше по едно време клуб "Самотно-с-ръце", дай да отворим клуб на сомнамбулите (не съм сигурен в правописа)...

Случвало ми се е, когато съм с разстройство, нощно да се събудя на тоалетната чиния, под мен - графити изрисувани по супника, а аз не помня заспал ли съм там, или в съня си съм стигнал там... Освен това е доказано, че говоря насън (множество свидетели)... Когато някой друг ще ме буди сутринта го карам да ме пита нещо от сорта на "айде, че изпусна автобуса за Занзибар" или по-абсурдно, защото без да се събудя имам навика да казвам "спокойно, буден съм, няма да се успя"... Така човек може да разбере дали съм бъден или не ;]

HATE, имаше по едно време клуб "Самотно-с-ръце", дай да отворим клуб на сомнамбулите (не съм сигурен в правописа)...

Случвало ми се е, когато съм с разстройство, нощно да се събудя на тоалетната чиния, под мен - графити изрисувани по супника, а аз не помня заспал ли съм там, или в съня си съм стигнал там... Освен това е доказано, че говоря насън (множество свидетели)... Когато някой друг ще ме буди сутринта го карам да ме пита нещо от сорта на "айде, че изпусна автобуса за Занзибар" или по-абсурдно, защото без да се събудя имам навика да казвам "спокойно, буден съм, няма да се успя"... Така човек може да разбере дали съм бъден или не ;]

и аз съм така. понякога просто сам си се убеждавам че има още време и си кърта докато не почна да сънувам палавата 50 годишна съседка да ми прави разни неща, щото е единственото нещо което може да ме събуди. Незнам защо но иначе си спинкам като валян от дъжд. мисля че ми има нещо :D май трябва някой да ме прегледа :love дали съм влюбен ??? ( ахах бивало и тва да стане ) може би се будя щот не могат да ме изтраят в света на сънищата ;) ;)

Аз ставам, з-то поне 3 пъти в седмижата рано сутрин у нас търсят ТЕЦ Север (сегашният ни номер е бил старият на ТЕЦ-а, но вече 6 години не се трогват да си обявят новия номер). Една даскалка казваше: "Българинът, като се събуди сутрин, и после не знае какво да прави'. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...