DON_CHEFO Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Здравейте,Може да звучи тъпо, ма ми е интересно дъ разбиръ кой аджеба що става сутрин, вместо да си спинка сладко, сладко. Аз лично така искам да спъ сутрин чи си неате на представа. Ама....... Та споделете своите оплаквания. Ставам да чета заради сесията Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Днеска станах щото не ми се спеше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 На някой да му се случвало да го боли глава от много спане. Що то за мен е често явление. Може би от не навременната получена доза кафе!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Днес станах за да си изям порцията кисело мляко Надявам се да опра до даскало да видя нея my secret love след това не се знай . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Ставам защото: а) иначе ще получа мускулна атрофия б) храната няма да долази до мен б) трябва да направя две крачки до компютъра си Internet, serious business! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 ставам, за да закъснея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Ставам защото: б) храната няма да долази до мен зависи колко време не си ставал и колко време не е чистено около теб другите причини ги заеби, и без тях може Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Стаам,че да хда на даскало и да си пълня главата с простотии Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 На някой да му се случвало да го боли глава от много спане. Що то за мен е често явление. Може би от не навременната получена доза кафе!? Мда, от много сън боли глава и след това цял ден си заспал. Иначе съм голяма поспалана. Много обичам да спя! И въбще не обичам самото събуждане. Толкова ми е противен този момент - точно преди да отвориш очи, когато съзнанието започва да работи и те изтръгва от съня. Интересно, че когато трябва да ходя на работа ставам десет пъти по-трудно сутрин, отколкото когато почивам (дори, когато се събуждам по-рано). Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Учудващо за мен съм легнал към 1 и станах сам без проблем кам 8 и съм кукоряк . Ще ходя на гребната по късно , на кякакъф турнир и после ще ида да поспортувам . Много ми е весело и съм доволен рано сутрин без да знам за какво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Ставам, щоти иначе ша се схвана, а ивсе някога трябва да отида на даскало. Иначе храната нз дали може да долази ама могат да ти е донесат. Ама трябва и подлога Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Тази сутрин предполагам че ще е от интересните. Ставам аз и гледам лог-а "имам много як велико тьрновски joint" . Е как да не стана с удоволствие ми кажете естествено не ставам всяка сутрин заради това, но се случва понякога Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Ставам защото след 30мин съм на урок по английски ... ех ако можеше още малко да си по спя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Аз пък станах, защото повече не ми се спеше Link to comment Share on other sites More sharing options...
montrey Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Аз пък ставам сутрин, защото майка ми ме избутва от леглото да ходя на даскало Иначе въобще няма да си измъкна задника от леглото Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Защо ставате сутрин ?, какво ви кара да се събудите и да станете от леглото Дет вика един приятел: " За да не се нас*ра в леглото" Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Miro. Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Ставам защото:а) иначе ще получа мускулна атрофия б) храната няма да долази до мен б) трябва да направя две крачки до компютъра си Internet, serious business! Стаам,че да хда на даскало и да си пълня главата с простотии Stavam poradi su6tite pri4ini Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Дам ... училище... и през другото време, защото не мога да спа цял ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 заради работата ставам, за какво друго иначе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Аз съм мазохист и обожавам усещането на недоспиване, чувството, че плета крака и че не мога да си вържа лафа е просто прекрасно и мразя да се наспивам, защо иначе да ставам?! И по-тъпи теми е имало... За работа ставам, за к'во иначе?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 аз не ставам сутрин... лягам си сутрин... ставам след обяд... а пък ако случайно съм на работа или нещо сутрин... просто не си лягам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Ставам сутринта с една цел - да изживея деня си по такъв начин, че като отново си легна вечерта да спя спокойно, доволен и щастлив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Ще се ожениш ли за мен? ах, колко директна..! малко останахте.. дано не ти е проблем ставането сутрин.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Аз пък ставам сутрин, защото хода на училище. А иначе когато не хода си ставам по-рано като гледма да си спазвам някакъв режим на лягане и сатване и така през деня си се чуствам прекрасно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.