Jump to content
BulForum.com

Защо ставате сутрин ?

rane

Recommended Posts

Здравейте,

Може да звучи тъпо, ма ми е интересно дъ разбиръ кой аджеба що става сутрин, вместо да си спинка сладко, сладко. Аз лично така искам да спъ сутрин чи си неате на представа. Ама....... Та споделете своите оплаквания.

Ставам да чета заради сесията :rolleyes: :angry1

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Днес станах за да си изям порцията кисело мляко :) Надявам се да опра до даскало да видя нея :love

my secret love след това не се знай .

Ставам защото:

а) иначе ще получа мускулна атрофия

б) храната няма да долази до мен

б) трябва да направя две крачки до компютъра си

Internet, serious business!

Ставам защото:

зависи колко време не си ставал и колко време не е чистено около теб ;) другите причини ги заеби, и без тях може :)

На някой да му се случвало да го боли глава от много спане. Що то за мен е често явление. Може би от не навременната получена доза кафе!?

Мда, от много сън боли глава и след това цял ден си заспал. :)

Иначе съм голяма поспалана. Много обичам да спя! И въбще не обичам самото събуждане. Толкова ми е противен този момент - точно преди да отвориш очи, когато съзнанието започва да работи и те изтръгва от съня. Интересно, че когато трябва да ходя на работа ставам десет пъти по-трудно сутрин, отколкото когато почивам (дори, когато се събуждам по-рано).

• 1 month later...

Учудващо за мен съм легнал към 1 и станах сам без проблем кам 8 и съм кукоряк . Ще ходя на гребната по късно , на кякакъф турнир и после ще ида да поспортувам . Много ми е весело и съм доволен рано сутрин без да знам за какво :)

Ставам, щоти иначе ша се схвана, а ивсе някога трябва да отида на даскало. Иначе храната нз дали може да долази ама могат да ти е донесат. Ама трябва и подлога :D

Тази сутрин предполагам че ще е от интересните. Ставам аз и гледам лог-а "имам много як велико тьрновски joint" . Е как да не стана с удоволствие ми кажете :)

естествено не ставам всяка сутрин заради това, но се случва понякога

Ставам защото:

а) иначе ще получа мускулна атрофия

б) трябва да направя две крачки до компютъра си

Internet, serious business!

Стаам,че да хда на даскало и да си пълня главата с простотии

Stavam poradi su6tite pri4ini :)

Аз съм мазохист и обожавам усещането на недоспиване, чувството, че плета крака и че не мога да си вържа лафа е просто прекрасно и мразя да се наспивам, защо иначе да ставам?!

И по-тъпи теми е имало... За работа ставам, за к'во иначе?!

аз не ставам сутрин... лягам си сутрин... ставам след обяд... а пък ако случайно съм на работа или нещо сутрин... просто не си лягам.

Аз пък ставам сутрин, защото хода на училище. А иначе когато не хода си ставам по-рано като гледма да си спазвам някакъв режим на лягане и сатване и така през деня си се чуствам прекрасно

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...