rane Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Здравейте, Може да звучи тъпо, ма ми е интересно дъ разбиръ кой аджеба що става сутрин, вместо да си спинка сладко, сладко. Аз лично така искам да спъ сутрин чи си неате на представа. Ама....... Та споделете своите оплаквания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 1. Това е по скоро за Тя и Той ОСОБЕНО имайки предвид как е написан 1вия пост. 2. Защо ставам? Щот ми се живее. Щот във всеки ден ми се случва нещо ново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 ах,къв хуав въпрос,ако имаше начин изобщо нямаше да ставам ей щях да си хъркам и да си сънувам и хич никой да не ме занимаа ама кат няаа такъв вариант ей на стаам и почвам да мизерствам и така докато не дойде отново време за Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Ставам , щот будилника звъни... Малко по-сериозно ся , ставам щот ми се живее и , щжт искам да се видя със всичките ми приятели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Имах един треньор на времето казваше ... Сън спомени няма.... Кратко точно и ясно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Имах един треньор на времето казваше ... Сън спомени няма....Кратко точно и ясно! ти ша кайш ,някои помнат и има кво да помнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 ти ша кайш ,някои помнат и има кво да помнат Някакви розови нощи по-специални сигурно?! Рядко сънувам и обикновено все неща нищо общо с реалното! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 1.Фъкин скуул 2. излизане с приятели 3.Не ме свърта на едно място след 20 минути лежане в полу-заспало състояние вече не се дърам и усещам нужда от движение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Не обичам да спя... Не разбирам хората,които се излежават до 11,12h... Обикновено ставам в 8 или по-рано за колежа или да се видя с приятели... Съня е загуба на време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Не обичам да спя... Не разбирам хората,които се излежават до 11,12h...Обикновено ставам в 8 или по-рано за колежа или да се видя с приятели... Съня е загуба на време... Все пак зависи кога си лягаш. В този смисъл повече от 6-7 часа сън на денонощие си е прахосничество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted January 12, 2007 Author Share Posted January 12, 2007 Все пак зависи кога си лягаш. В този смисъл повече от 6-7 часа сън на денонощие си е прахосничество. прав си ама ако работиш до 00:00 часа да кажем, докато се прибереш и хапнеш нещо, то стане 01:00 и сутрин как да станеш д*ба маа му Мене котката ма събужда. Идва и ми лижи чилоту Иначе ша ме събуждат от работата че съм закъснял с няколко часа за нощната смяна Примерно казвам, щото аз айляк го карам ся. Студентски живот и работа ЙОК Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Много правилно аз също спя максимум 6-7 часа...без значение дали съм си клатил краката или съм се напил като животно-събуждам се и ставам.А и се чувствам по-свеж като спя по-малко.Преди бях като спящата красавица-вземи тва спане до обяд/следобед и след това едвам гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Аз пък обичам да спя до колкото се може по до късно!Tая ваканция имах уникален случай като си легнах сравнително рано към 2 часа и са събудих на другия ден в 16:00! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Алармата на телефона ме буди , за да ходя на даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted January 12, 2007 Author Share Posted January 12, 2007 стига бе, всички само за даскало ли ставате ве ?!?! Ми ставайте за жени, за нещо по-смислено. Ку е само за даскало по убуо кажете ша ви продам бележки и сте готови. Ставайте за нещо по-ценностно. И за едната "ножка" е по-смислено човек да стане и после пак да си легне Ма даскало...... П.С. Това не се отнася за хората с яки даскалки 1-ви час Бях така едно време ма ся кат няма даскало и само лекции в 14:00ч. за к'во да ставам П.С.2: за работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 е то е ясно, че всеки става или за училище, или за работа... едва ли тук има някой, който става за да се напие и да заспи пак, макар че не се знае... Аз обаче ставам за да праа пачката, чат-пат и за да понауча нещо. Лошото е само, че преди 9 за мен е абсурд да ставам, пък трябва всеки ден в 7 ако почвах работа от 9 и 30 примерно... щях да съм ебати и нощното животно Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Все пак трябва да се ходи и на работа.Лошото е че като не съм на работа пак ставам рано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Защото все някой ще се намери да ме събуди за нещо. Я майка ми, я телефоните... а някой път си се будя сам, ако знам, че ме очаква нещо хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Аз тогава си лягам обикновено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 страхотна тема за да не отварям нова - може ли да пишете и защо лягате вечер? ха ха ха ха ха та по темата - представете си живота без да ставате сутрин! без да наблягате на неприятните подробности като раните на гърба и на задните ви части които ще се появят след няколко месеца! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 .... ма ми е интересно дъ разбиръ кой аджеба що става сутрин, вместо да си спинка сладко, сладко.... Ми защото на дъщеря ми и на жената ако не им замирише на кафе не се измъкват от креватите Иначе, нищо че съм на повечко години, ако ми падне обичам да си поспивам по до късно Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Напоследък и мен ме е хванала зимната дрямка и много ми се спи. Но по принцип и аз съм на мнението, че сънят е загуба на време, не обичам да спя. Имам хиляди други неща, които да правя, но ... сякаш съня ми изяжда от времето, напоследък така започвам да го чувствам. Ако можеше изобщо да не спя и да не ми се спи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Кой заговори за спане ве? Иде ми да си легна Ставам сутрин,щото няма начин. Обаче забележете аз не ставам,за да ходя на училище или на бачкане. Аз просто си ставам,щото главата ми се надува от сън понякога. В други случаи спя по 5-6 часа. В по-други съм правила и 28 часа сън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 За да ям. А...иначе все някога ще се случи никога да не стана. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.