Jump to content
BulForum.com

Кой интернет доставчик ползвате?

NRG_God

На какъв нет сте?  

122 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Много ми е интересно във форума на Евроком кой е интернет доставчика с най-много абонати.

Вие сте...

Пропуснал си БТК

Моля някой модератор или админ да добави БТК като възможен отговор в анкетата, преди да са гласували много хора в графа "Друг"

10Х предварително :)

EDIT: Мда... и да съедини Енджълсофт и ЛанГейм :)

Хммм...от 10 гласували (засега) - 40% в ЕК и 60% в ГБ.....а едно време беше точно обратното....че даже клонеше 70%(ЕК)/30%(ГБ) (имам предвид членуващите във форума).....и както е тръгнали скоро пак така ще бъде, само че този път в полза на ГБ. ;)

Надали много хора ще успеят да гласуват за нещо различно от ггбит и ЕК в момента, понеже форума не е видим отвън в момента. Така, че..анкетата става малко смешна към този момент.

Надали много хора ще успеят да гласуват за нещо различно от ггбит и ЕК в момента, понеже форума не е видим отвън в момента. Така, че..анкетата става малко смешна към този момент.

Хммм това е гадно че не се вижда от другаде!? Ако си сменя доставчика ще ми липсва този форум :wacko:

Ще влизаш през прокси :D По темата-ГГБИТ и Евроком.нет,а след няколко дни-ГГБИТ и БТК/поне знам кой е Суперлюбо и винаги мога да му счупя носа,ако се изнервя :D /

Не знаех , от кога е така?

Защото лятото от Слънчев бряг ми е зареждало форума , както и от нета на Мегалан. Явно скоро са го направили пак само за локални юзъри...

ЕК , защото изхода за кабелната ми е на 2 метра от пц-то :) Не искам цялата къща да става в кабели ... пък и се плаща на едно място с кабелната .

ЕК , защото изхода за кабелната ми е на 2 метра от пц-то :) Не искам цялата къща да става в кабели ... пък и се плаща на едно място с кабелната .

GGBIT-а може да се плаща и в ЕК ;)

а по темата -

GGbit- понеже добри скорости на добри цени :woot с бонус лоша подръжка :P

но скоро ще се сменя, може би с бтк

GGBIT-а може да се плаща и в ЕК ;)

Да ама трябва да ми продупчат всички стени за да стигне кабела до щайгата ми ;)

От почти 2 години и половина съм на Гигабит вкъщи, а от около година в офиса. Не мисля да ги сменям, освен ако не влошат много качеството на предлаганата услуга. Засега нямам никакви забележки. Нета да ми е спирал 5-6 пъти за този период :D

Не знаех , от кога е така?

Защото лятото от Слънчев бряг ми е зареждало форума , както и от нета на Мегалан. Явно скоро са го направили пак само за локални юзъри...

от 2 дена :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...