Jump to content
BulForum.com

Moje li da mi prepory4ate igra

Crazy_Hamster

Recommended Posts

Може би ще трябва да кажеш какво си играл досега.

Аз не съм много по игрите, но Max Payne ми допада страшно много! Има много игри, в които вървиш и стреляш без смисъл, но тук е като филм, има история, персонажи от мафията, от време на време докато играеш се включва като на филм - разговор, забавен каданс на застрелян от теб, предстоящи опасности и разни такива. Изпълняваш задачи, свързани с разбиването на мафиотска структура и нейния най-голям шеф (шефка). Самия Max Payne е пострадал от мафията и сега той е още по-настървен да се справи с нея.

Сега тегля max payne 2, предполагам ще е дори още по-добра.

На твоя компютър ще върви добре (първата версия, за втората - пробвай).

Znachi ako imash mnooooogo vreme za gubene: :)

za RPG:

ako imash znaniq po english

1 Morrowind - The elder scrolls - jiveesh si v edin svqt izpulnqvash questcheta, biesh se, kupuvash si razni raboti, mojesh da izbirash stotici neshta da pravish, mojesh da stavash fighter, mage, cleric, priest i kakvo li ne, prosto neobqtna igra i mnogo zaribqvashta, 1st ili 3rd person igra

2 Fallout, Fallout 2 - mnogo qka post nuclear RPG, subitiqta se razvivat sled kato qdren vrziv e udaril USA, bitkata e na turnove, no e dosta zaribitelna, orujiqta sa ot realni - colt , hekler i koh, do gorelki plasma rifles itn

Ot turgovski strategii tip settlers - Anno 1602, anno 1503 mnogo dobri igri

ot kosmicheska simulaciq + turgoviq - Freelancer, X-beyond the frontier - mnogo dobri igri sushto

ot sportnite s koli - NFS Porche unleashed, ne znam kak shte ti trugne undergrounda

ot shooterite, Max payne, probvaj unreal 2 dali shte ti trugne

Mersi mnogo 4e otklikvate taka dobre Max Payne sym e vryval taman 2 pyty :) Freelancer sy6to. Razbira se 6te se o4udite 4e NFS Underground mi vyrvi gladko,e ne na High razbira se ama vyrvi. Mislq Hitman 2 da probvam. Ne6to ot roda na Blood Omen 2 da znaete bez soulreaver 2 4e taq igra q igrah vednyj i takiva nervi mi vkara 4e kat i 4uq imeto i nastryhvam.Nadqvam se da imate o6te predlojeniq. :punk

Ave po4ti vsi4ko shte ti varvi ako si s novi drive . E moje i niakoi da zakasat naprimer nfs underground. Probvai po-stari nfs-ta , medal of honour ...

Toi tochno tova kazva che NFSU mu varvi bez da nasicha, az imam pochti sashtite komponenti Duron 900, GF2 MX400 64MB, 256 DDR, zasega nqma igra koiato da mi e otkazala i da ne varvi.

Probvai FIFA 2003, 2004 ako haresvash futbola, Will Rock (prilicha na serious sam)

• 2 weeks later...

SoftBreeze ima i igri koito sa polezni, ako iska6 da nau4i6 ne6to za tva det te zaobikalq (ne, ne diskovete, monitora, raznite lan kabeli...govorq za sveta :) )Ima i igri, koito sa po-dobro izjivqvane ot edna pro4etena kniga...prosto ne vsi4ko se svejda do CS i Diablo, makar 4e sam zaklet fen na poslednata.Crazy_Hamster probvai Throne of Darkness ako haresva6 hack'n'slash RPG, a tova za koeto pi6a e Syberia - edin ot nai-neveroqtnite quests koito sam igral, naprao neveroqtno zaribqva6ta igra e tova.4udq se kak nikoi o6te ne q kaza...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...