MAster-D Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Искам да Ви попитам , дали има сняг и горе долуи знаете ли колко е снежната покривка ??? Искам да знам и дали работят влековете и гардеробите . Благодаря Ви . Послепис : искам да знам понеже съм решил съботата да е прекарам там и да се науча да карам сноуборд Трудно ще е , но дано си заслужава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Искам да Ви попитам , дали има сняг и горе долуи знаете ли колко е снежната покривка ??? Искам да знам и дали работят влековете и гардеробите . Благодаря Ви . Послепис : искам да знам понеже съм решил съботата да е прекарам там и да се науча да карам сноуборд Трудно ще е , но дано си заслужава ... За снежната покривка като слушам синоптиците, май няма да е много. Снощи по новините се оплакваха, че нямало достатъчно сняг и туристическия бизнес бил много западнал по зимните курорти. Това топло време объркало всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted January 11, 2007 Author Share Posted January 11, 2007 То един приятел беше в неделя и каза , че е имало 30 санта сняг и пистите били отворили , но това беше преди 4 дена ... Температурата е високо и дано да не се е стопило много много сняг за да затворят пистите . Иначе някой ако се интересува за гардероба цените са следните този сезон : Ски комплект : 15 лева Сноуборд комплект : 15 лева Влег 8 лева , а ако земеш комплект от гардероба стара 6 лева . Дано да има снег за пускане . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.