Jump to content
BulForum.com

Малко запитване отностно х. Здравец

MAster-D

Recommended Posts

Искам да Ви попитам , дали има сняг и горе долуи знаете ли колко е снежната покривка ??? Искам да знам и дали работят влековете и гардеробите . Благодаря Ви .

Послепис : искам да знам понеже съм решил съботата да е прекарам там и да се науча да карам сноуборд :lol: Трудно ще е , но дано си заслужава ...

Искам да Ви попитам , дали има сняг и горе долуи знаете ли колко е снежната покривка ??? Искам да знам и дали работят влековете и гардеробите . Благодаря Ви .

Послепис : искам да знам понеже съм решил съботата да е прекарам там и да се науча да карам сноуборд :lol: Трудно ще е , но дано си заслужава ...

За снежната покривка като слушам синоптиците, май няма да е много. Снощи по новините се оплакваха, че нямало достатъчно сняг и туристическия бизнес бил много западнал по зимните курорти. Това топло време объркало всичко.

То един приятел беше в неделя и каза , че е имало 30 санта сняг и пистите били отворили , но това беше преди 4 дена ... Температурата е високо и дано да не се е стопило много много сняг за да затворят пистите .

Иначе някой ако се интересува за гардероба цените са следните този сезон :

Ски комплект : 15 лева

Сноуборд комплект : 15 лева

Влег 8 лева , а ако земеш комплект от гардероба стара 6 лева .

Дано да има снег за пускане .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...