Jump to content
BulForum.com

Damping Physical Memory

Recommended Posts

Поствам темата тук понеже не знам дали е software проблем или hardware. Та последните няколко седмици все ми се появява една грешка и Windows-a крашва не става много често но ми се появява един син екран и сичко се прецаква и пише: Damping Physical Memory отдолу отброява едни секунди и над това има информация да се звънне на Микрософт и да ги питам какъв е проблема ако е совтуер или ако има някакво ново устриство инсталирано скоро хардварен-о към комопютъра да се махне и да се сложи наново. Единственото скорошно нещо което съм правил е че си махнах и си сложих рам на ПЦ-то но тоя проблем се появяваше и преди това пак и което ме съмнява да е от рамът. Пак го разкачих и го сложих наново и пак се появява тоя проблем. А нищо друго не съм пипал напоследък изведъж почна да се появява тази грешка. А доколкото разбирам аз Physical Memory е Hardware освен ако не се бъркам но иначе щеше да е Virtual Memory ако някои може да ми помогне му благодаря предварително. THANKS

Това може да се получи еднакво вероятно както от хардуерен проблем (рам, дъно, клок), така и от софтуерен - например някой драйвер мизерства.

За да се подсигуриш срещу хардуерния, пусни един memtest да върти една нощ да видиш дали не е от паметта нещо. Някои проблеми се появяват и ей така изведнъж.

След това можеш да минеш по веригата с драйвери, антивирусни, чекдиск, тва онва.

На мен ми правеше така и не знаех от кво е. Милсех че е рамът но се оказа харда. Получаваше се на по-голяма активност на харда, примерно като копирам нещо или разархивирам.

Да намен така ми праве6е като ми бе6е слабо захранването и като го натоваря малко 4увам как хардиска спира да върти и показва6е тва. Бе6е 250W сложих 300 и неправи така ве4е.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...