Jump to content
BulForum.com

ЗАЩО ФОРУМА Е НА АНГЛИЙСЛИ

tanass

Recommended Posts

ЗАЩО ФОРУМА Е НА АНГЛИЙСЛИ??

Мисля ,че по- добре би изглеждал на БЪЛГАРСКИ.

Става дума за външния вид. :confused

На мен ми е все едно,но наистина няма да е зле да може да се избира и български език.На play.evrocom.net форума е направен по този на4ин,така 4е едва ли е голяма философия :D

щото не е за малоумници  ;)

па и някои надписи изглеждат глупаво като за на БГ ...

Защо ли не се чувствам "малоумник", когато поствам на милото, родно БГ.

as predpochitam da e na BG ama.. :P

Як си.... предпочиташ да е на BG, ама ти самия си пердашиш на латиница...

:D :D :D

Какво значение има на какъв език е? И на български да е - няма да спрат хората да постват глупости.

А и като гледам колко сте на "вие" с българския - по-добре недейте отваря въпрос...

Mr.Tinkertrain си пише на кирилица, но продължава да слага 4 вместо "ч"...

JIS извади словоред ("изглеждат глупаво като за на БГ" - те такава конструкция няма.)...

tanass нещо му убягва правописа на "английски"...

Бе с две думи - трайте си, не се излагайте повече... Като е на английсли и вие като пишете на методица, поне имате извинение за всичко - от метнати където сварите постове, до правописни омазвания... Ако минем на български - мале мила...

ov3rm4n: За жалост няма лекарство за това! Уви!

Аз съм си свикнал на английски, но ако има опция за смяна на езика, то тогава може да се улеснят много от юзерите, но пък от друга страна (нож с две остриета) - тогава може още по - зле да стане - повече тъпи постове!

chestno kazano i na men ne mi puka, daje mnogo chesto izobshto ne sum oburnal vnimanie na latinica ili na kirilica e bilo napisano neshto :) prosto ostavam s nqkakvo stranno useshtane sled tova che sum go prochel po lesno ili po trudno :) ... пък на каквото и да пиша все едно, важното е да се разбираме нали :)

Но за сметка Българския не му е труден.

;) Не че нещо, но в горното изречение "български" се пише с малка буква... Ето така:

Но за сметка (на това) българския не му е труден.

;) :D ;)

Нали?!

С английският на интерфейса съм свикнал като с менютата на Excel-а (например). Ако са на български ще се омотам. А тук си поствам нарочно на кирилица, за да ме четат по-лесно хората (а бе не че нещо важно казвам, но друго си е да прочетеш един пост за 2 секунди вместо за 6)

Но за сметка Българския не му е труден.

;) Не че нещо, но в горното изречение "български" се пише с малка буква... Ето така:

;) :D ;)

Нали?!

Oshte edna popravka. Bi triabvalo balgarskiat da e v palen chlen tai kato se iaviava podlog v izrechenieto. E, makar da pliaskam na latinica i az znam niakoi neshtica. :punk :punk

И аз да си кажа :)

Тези, които не им харесва форума на английски, колко от тях ползват български Уиндоус, а??

Едва ли петте надписа отгоре дали са на англ. или на бълг. има някакво значение когато някой поства безсмислици!

Be kakvo zna4enie ima izobshto dali e s latinica ili kirilica napisano. Vse mi e taq, 4eta i rabiram s ednakva skorost. Vse edno da mi kajete, 4e v 4ata naprimer sedite i mislete na vseki red po 6 sec za da go shvanete. Za tova, 4e foruma bil na angliiski, e kakvo kato e na angliiski, moje nqkoi 4ujdenec polzvasht uslugite na evrocom da reshi da postva nqkoi den. Vse pak i za takiva slu4ai trqbva da se pomisli.

Tedy, a shto trqbva da e windows? Za bezmislicite si prav.

Ако всичко написано е на "оригинален" английски сматам, че всичко си е в реда на нещата, но винаги съм приемал български текст с английски букви за "извратеност" към собственият ни език. Толкова ли е трудно да се поства на елементарен български език, пък било то и безсмислици.

@Vankata, български текст с английски букви е 'Методица (методиевица)', а не 'латиница' :P

Tedy, a shto trqbva da e windows? Za bezmislicite si prav.

@basten, все тая Уиндовс ли е или линукс или каквото и да е. Идеята беше колко от тях са с българска ОС. (btw едва ли има съмнение, че доста по-голямата част от потребителите са с Уиндовс!).

Tazi tema ve4e e raziskvana na dalgo i na 6iroko .......... :ghost

А какво и пречи на една тема да се разисква на дълго и на широко. Всеки има право на мнение, а множеството от мнения е пътят към ИСТИНАТА, макар че става въпрос за сравнително безинтересни теми и постове.

osnovnoto techenie na bulgarski s latinski bukvi doide ot problemite s kirilizaciqta na mnogo programi, e hubavo ma**a mu ami kato NFS underground iska regional settings da sa na english az naprimer shte imam problemi da cheta tuka na bulgarski nali? puk i ponqkoga ima problemi s regional settings, kirilizaciq itn pc-to prosto se ebava togava pak na bulgarski ne moje da se chete, taka che... neka si sedi na english

Аз съм ЗА форума да остане на Инглиш

Щото така той се отличава от другите инвижъни, а всички знаем, че Warez е нещо невиждано необикновено и трябва да бъде отличаван...повече ме кефат опциите на англииски ;)

По главната тема (интерфейс): на български или на английски - все тая. И на руски да е - пак става, да не говорим, че ще е и по [ударение върху о-то] в духа на warez.ru ;) Мисля, че форумът не се използва от чак дотам незнающи :)

По подтемата към chochosan -> Честно, завиждам ти!! Ако наистина нямаш проблеми да четеш и художествена литература в транслитериран вариант (или по-точно в няк'ъв миш-маш м/у официалната транслитерация и различните практики) - шапка ти свалям, сериозно :)

За хубаво или лошо обаче моят мозък си има навици и разпознава формите на думите по-добре тогава, когато последните са на кирилица... Въпрос на свикване, предполагам...

А колкото до патриотизма - ония от БАН да се стегнат и да приведат големите си глави в действие (но те, завалиите, може и тая година да са без парно... :bgrin:) Като не искаме чуждици някой все пак трябва да измисли с какво смислено да ги заменим... А има и други неща: мен например ме мъчи въпросът дали е по-добре да се превежда в повелително наклонение или да се използват съществителни (пример: „излез“ и „изход“)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...