officeman84 Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Вчера ми докараха една служебна машина с процесор от заглавието на темата .. тва още ми е трудно да го вярвам, но и в началото когато си зарежда и под самия уиндоус както и в програмата CPU-Z, се вижда ядрото на тва нещо е с честота 366 Mhz. Точното име на процесора е: Intel Pentium III EB, Code name Coppermine. Не съм сигурен дали ще мога да подкарам ДивХ филми на тва чудо, но ще е срамота ако Р3 не може да подкара един филм ... сега точно няма с какво да тествам, но има ли хора, които са използвали такъв процесор, ще свърши ли работа за ДивХ, по-добър ли е от нормална Пентиум двойка на 450 Мхз ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Вчера ми докараха една служебна машина с процесор от заглавието на темата .. тва още ми е трудно да го вярвам, но и в началото когато си зарежда и под самия уиндоус както и в програмата CPU-Z, се вижда ядрото на тва нещо е с честота 366 Mhz. Точното име на процесора е: Intel Pentium III EB, Code name Coppermine. Не съм сигурен дали ще мога да подкарам ДивХ филми на тва чудо, но ще е срамота ако Р3 не може да подкара един филм ... сега точно няма с какво да тествам, но има ли хора, които са използвали такъв процесор, ще свърши ли работа за ДивХ, по-добър ли е от нормална Пентиум двойка на 450 Мхз ? Portatil Dell Latitude PENTIUM 3 366 MHZ, 128 MB, 6 GB, CDROM, 13.3TFT, RED, MODEM, USB (Cod: 66) те това намерих за този процесор!!!!/в сисъл че явно съществува - но в нотебоок/ честно да ти кажа, най - добре свали перката на ЦПУ-то и прочети какво пише на самия него - може реално честотата да му е по голяма - но да не са му настроени правилно джъмперите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Или пък брояча да е по-малък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Или пък брояча да е по-малък. Какъв е тоя брояч ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Какъв е тоя брояч ? Явно имаше предвид "множителя". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.