Jump to content
BulForum.com

Виждали ли сте такава пентиум тройка ?

Recommended Posts

Вчера ми докараха една служебна машина с процесор от заглавието на темата .. тва още ми е трудно да го вярвам, но и в началото когато си зарежда и под самия уиндоус както и в програмата CPU-Z, се вижда ядрото на тва нещо е с честота 366 Mhz.

Точното име на процесора е:

Intel Pentium III EB, Code name Coppermine. Не съм сигурен дали ще мога да подкарам ДивХ филми на тва чудо, но ще е срамота ако Р3 не може да подкара един филм ... сега точно няма с какво да тествам, но има ли хора, които са използвали такъв процесор, ще свърши ли работа за ДивХ, по-добър ли е от нормална Пентиум двойка на 450 Мхз ?

Вчера ми докараха една служебна машина с процесор от заглавието на темата .. тва още ми е трудно да го вярвам, но и в началото когато си зарежда и под самия уиндоус както и в програмата CPU-Z, се вижда ядрото на тва нещо е с честота 366 Mhz.

Точното име на процесора е:

Intel Pentium III EB, Code name Coppermine. Не съм сигурен дали ще мога да подкарам ДивХ филми на тва чудо, но ще е срамота ако Р3 не може да подкара един филм ... сега точно няма с какво да тествам, но има ли хора, които са използвали такъв процесор, ще свърши ли работа за ДивХ, по-добър ли е от нормална Пентиум двойка на 450 Мхз ?

Portatil Dell Latitude PENTIUM 3 366 MHZ, 128 MB, 6 GB, CDROM, 13.3TFT, RED, MODEM, USB (Cod: 66)

те това намерих за този процесор!!!!/в сисъл че явно съществува - но в нотебоок/

честно да ти кажа, най - добре свали перката на ЦПУ-то и прочети какво пише на самия него - може реално честотата да му е по голяма - но да не са му настроени правилно джъмперите

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...