AnGeLrIpPeR Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 James LaBrie, нали, и една наша позната :Д Дано не се обиди ако прочете тая тема, само се бъзикам с нея лекичко Мен малко ме е яд, че разбрах последния ден за концерта. Кефеше ме едно време recreation day като бях млад О, и тя бе там Кире Въобще много хора бяхме там - отдавна не ми се бе случвало едно събитие да събере толкова приятели с които иначе трудно можем да се видим всички накуп (от 1999та май) А ти не се оправдавай с последния ден - одъртял си нещо...не ти се ходи по концерти @Aeglos - Е, не са красавци - да...ако си падаш по 'красавци' тип Брад Пит и разни други.. Иначе си бяха доста добре А пък за публиката - No comment Позьорки - да, точно така им викат :> Всичко много хубаво,но позволи ми да се съмнявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeglos Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 @Aeglos - Е, не са красавци - да...ако си падаш по 'красавци' тип Брад Пит и разни други..Иначе си бяха доста добре А пък за публиката - No comment Чиба оттука с Брад Пит, тва е бати грозното същество. Позьорки - да, точно така им викат :>Всичко много хубаво,но позволи ми да се съмнявам Еми не ти е позволено, сори. Все пак говорим за мен, а смятам, че аз се познавам по-добре от колкото ти ме познаваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 О, и тя бе там Кире Въобще много хора бяхме там - отдавна не ми се бе случвало едно събитие да събере толкова приятели с които иначе трудно можем да се видим всички накуп (от 1999та май) А ти не се оправдавай с последния ден - одъртял си нещо...не ти се ходи по концерти Одъртял съм ми. Приятелката ми все се кани да ме сменя с някой по-млад Аз вече залагам на Christina Aguilera - вземи Ain't no other man, вземи яката Hurt.. какво повече му трябва на един пенсионер Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 20, 2007 Author Share Posted January 20, 2007 Одъртял съм ми. Приятелката ми все се кани да ме сменя с някой по-млад Аз вече залагам на Christina Aguilera - вземи Ain't no other man, вземи яката Hurt.. какво повече му трябва на един пенсионер Кисело мляко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.