WhitE_GhosT Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Проблема е следния - имам LAN на дъното и на PCI слота(в която ми е вкл модема). Върта, суча драйвери и прочея и немога да си видя LANa на дъното ... *б*х му мамата помагайте! Дъното ми е AsRock p4i65g и двата адаптера са с realtek чип. Като мушна кабела от модема в буксата на дъното ми светва диода до буксата пък невиждам иконката в network connections на тоя адаптор, в ipconfigа ми показва само PCI адаптера Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Включена ли е ланката от Биоса ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
officeman84 Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Включена ли е ланката от Биоса ? Good question И аз съм на мнение, че просто ланката му е забранена в БИОС-а. Tрябва да си види полето с перифериите onboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhitE_GhosT Posted January 9, 2007 Author Share Posted January 9, 2007 благодаря момчета, просто бях напълно изкл за тоя биос. проблема относно дъното е решен, но винаги има едно но . взех още една лан карта и стана следното - инсталирам си драйверите за лан адаптера и хоп що да видя имам си ново инфраред устройство на PCI дето съм вкл новата лан карта и така, немога да използвам новата лан карта? та need help again pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.