Jump to content
BulForum.com

OpenGL за Radeon x1600?

James Bond

Recommended Posts

Значи потърсих за теми за OpenGL (имаше ама никоя не ми помогна) Та въпросът ми е: има ли изобщо OpenGL поддръжка за х1600 (уж пише че има 2.0 ама...) Everest показва че версията ми е 1.1.0,а всякакви игри които се пускат под OpenGL не тръгват (пример: Wolfenstein:Enemy Territory)

Опитвах със всички съвместими драйвъри за х1600 ама никой не помогна... нещо ако трябва от Catalyst Control Center-a да го пусна ама не ми се вярва (пак пример) В момента съм със най-новите драйвъри (Catalyst 6.12) и чакам да видя дали с 6.13 ще стане макар че дълбоко ме съмнява... от 6.9 чакам да се оправи

Та... някои може ли да ми помогне :(

Преинсталира си Windows-a. :punk Aз съм с почти същата карта като твоята и нямам такива проблеми.

По принцип NForce 4 чипсета има известни проблеми с х1000 серията на Ати. По едно време се размотаваха някакви фиксове на сайта на Ати който оправял всичките простотии свързани с подобни проблеми , но си мисля че не ставаше въпрос за OpenGL проблем !!

Аз съм със същата карта и имах такъв проблем само, че с бета драйверите за Windows Vista. Сега съм на XP с драйвер 7.1 нямам никакъв проблем. Пробвай с този и ако не се оправи да знаеш, че при теб е проблема.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...