James Bond Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Значи потърсих за теми за OpenGL (имаше ама никоя не ми помогна) Та въпросът ми е: има ли изобщо OpenGL поддръжка за х1600 (уж пише че има 2.0 ама...) Everest показва че версията ми е 1.1.0,а всякакви игри които се пускат под OpenGL не тръгват (пример: Wolfenstein:Enemy Territory) Опитвах със всички съвместими драйвъри за х1600 ама никой не помогна... нещо ако трябва от Catalyst Control Center-a да го пусна ама не ми се вярва (пак пример) В момента съм със най-новите драйвъри (Catalyst 6.12) и чакам да видя дали с 6.13 ще стане макар че дълбоко ме съмнява... от 6.9 чакам да се оправи Та... някои може ли да ми помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Преинсталира си Windows-a. Aз съм с почти същата карта като твоята и нямам такива проблеми. По принцип NForce 4 чипсета има известни проблеми с х1000 серията на Ати. По едно време се размотаваха някакви фиксове на сайта на Ати който оправял всичките простотии свързани с подобни проблеми , но си мисля че не ставаше въпрос за OpenGL проблем !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted January 9, 2007 Author Share Posted January 9, 2007 няма ли друг начин? не ми се иска да го преинсталирам пък и не знам как Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Аз съм със същата карта и имах такъв проблем само, че с бета драйверите за Windows Vista. Сега съм на XP с драйвер 7.1 нямам никакъв проблем. Пробвай с този и ако не се оправи да знаеш, че при теб е проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted January 12, 2007 Author Share Posted January 12, 2007 Май е в мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.