Haralanov Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Еееееееей полудех.!!! Не стига, че мислех, че шоуто е от 22:30, ми и кабелна нямах!!! Ако някой намери шоуто някъде, моля да даде линк да теглене, там торент ли или каквото и да е... малиййй изпуших направо! 3 месеца да го гледам и да изтърва финала! Погледни в Арената утре след 12 по обяд на .тв ще го има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Добре се получи, всички заслужаваха ферарито. Жалко за някой, който наистина биха го оценили а не успяха да го спечелят... Но такъв е живота, атракцията е почеливша в конкуренцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 И не само! Предлагат работа в сериозна застрахователна агенция въз основа на танцувални умения. Ами и аз да участвам в "Танцувай с мен" 2 (з-то и такова ще има), пък току-виж ме взели на работа във ВКС! Предложиха бачкане на Евгени не заради танцувалните му умения, а защото е завършил нещо свързано със застраховането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Ето ви торент... http://zamunda.net/download.php/77535/Tanc...-GM.mpg.torrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 И още нещо- много хора забравят, че това е шоу! Конкурс за аматьори. Не за професионалисти. От него се иска преди всичко да е весело и забавно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vAnKaTa_92 Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Некой може ли да ми каже как се казват песните на които танцуваха Йоана Парашкевова и Мариела Станчева? (не миксовете ,а песните от миксовете ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Не бе аз си обяснявам нещата с тва че с ключа само се дава контакт а някъде има копче START, май на волана.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 http://zamunda.net/details.php?id=77535&hit=1 За тези, които искат да гледат тази простотия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Аз мисля, че не запали, защото като се даде на контакт трябва да се изчака да си направи някакви проверки електрониката (Chek on - a). Иначе го палеха като обявяваха наградата за конкурса Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Аз пък гледах само финала и съжелявам защо не гледах останалите предавания .Метин ми беше фаворит(от малкото предавания които съм гледал той най-много ми харесваше).Напрао са разцепих кат го каза тфа с танца на божикравичката . П.П.Тфа с Ферарито беше голям гаф .Ся усещам как ша фърчът глави Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Bate Slavi se izloji !!! Za vtori put podarqva kola za vtori put kara 4oveka zad volana da e zapali na svoboden hod i ba6 na toq vtori put se osra Pulen curvul da znae6 4e "cqla bulgariq" te gleda i ba6 na finala ???nqkoi be6e napisal .... bobina da izdava zvuk ... ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Кво му е доброто на Метин ?! Освен рап нищо друго неможе да играе дават му рокенрол обраща на рап , дават спортни танци пак рап за тези помня . Е да добър е но е добър за брейкър за друго не и те му го казаха ама на метин та метин . Имаше много по-достойни единия Самюел или както се пише тама , Живко и той беше много добър , и тва миниончето и то много заслужаваше , да не забравяме и бащата ( тираджията ) . Всичките се стараеха да си изпълнят както трябва задачата без да правят примеси от други елементи тоя МЕтин се брейк брейк брейк да не забравим и малко брейк . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 абе гледал съм го 2-3 пъти днеска гледах и финала , моят фаворит си беше метин незнам защо но момчето имах чувството че най-много се раздава също ми хареса и арменеца изскочи ми името му от главата някой от тях двамата трябваше да спечели според мене а относно оценките просто няма да ги коментирам когато пуснах телевизора тъкмо даваха едно такова дебело подобие на жена което се опитваше да танцува и си друсаше мноо шкембето за мене тва си е чиста подигравка да и дадът 30 точки . така и не разбрах какво му харесват на тоя кирил , ебати гея предният път беше по гримиран от жена абе цялото му излъчване някакво женско ми се виждаше , от жените наистина ми допадна лилия иванова танцуването много много не го гледах ама е ебати сладура направо брак права за ферарито не го запалиха понеже от ключа се дава само контакт , паленето става от едно вълшебно копченце "START ENGINE" така че какво коментирате колко било строшено..... дай боже на всеки по 1 такова "строшено" ферари Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Bate Slavi se izloji !!! Za vtori put podarqva kola za vtori put kara 4oveka zad volana da e zapali na svoboden hod i ba6 na toq vtori put se osra Pulen curvul da znae6 4e "cqla bulgariq" te gleda i ba6 na finala ???nqkoi be6e napisal .... bobina da izdava zvuk ... ???? А ве ти палил ли си такава кола. Тва да не ти ЗАЗ-а пред вас. Като не знаеш ме плямпай плиизз Кво му е доброто на Метин ?! Освен рап нищо друго неможе да играе дават му рокенрол обраща на рап , дават спортни танци пак рап за тези помня . Е да добър е но е добър за брейкър за друго не и те му го казаха ама на метин та метин . Имаше много по-достойни единия Самюел или както се пише тама , Живко и той беше много добър , и тва миниончето и то много заслужаваше , да не забравяме и бащата ( тираджията ) . Всичките се стараеха да си изпълнят както трябва задачата без да правят примеси от други елементи тоя МЕтин се брейк брейк брейк да не забравим и малко брейк . Метин спчели защото може и защото беше най-добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Това ферари го имат от 3 месеца, какво им пречеше да пробват преди това как се пали и да знаят, а не да се излагат. Сигурно не се пали както обикновена кола, че всеки да знае и да може ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 хаха сега го пуснах, Слави каза че трябва да го снима как го пали, за да покаже по телевизията, за да не кажат хората, че му дал неработещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Инструкция за стартиране на двигателя на Ферари 360 Модена: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Хах, тва паленето на Ферари било цяло изкуство уе! Наистина бате Слави можеше да проучи малко как се пали тва "чудо" преди да го подарява.Голям смях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Метин не трябваше да спечели според мен. Той е добър,страхотен,идеален но в СВОЯТА област. Пълен дръвник.Трябваше да го дадат на някой друг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE*sParroW Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Метин не трябваше да спечели според мен.Той е добър,страхотен,идеален но в СВОЯТА област. Пълен дръвник.Трябваше да го дадат на някой друг. Ми не знам ама журито са основната причина Метин да спечели и от там нататък си беше ясно,като се има предвид ,че голям брой от младите хора симпатизират на Метин именно заради тази област на танцуване! Не искам да крия , но аз съм един от тези младежи ,които са му големи фенове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.