Jump to content
BulForum.com

Танцувай с мен !!!

t_tunchev

Recommended Posts

Извинявай. В ТВ ВЕРСИЯТА, не в самия клип. Начи това е скрий от официалния клип, а иначе има една версия дето си седи на един диван и пъчи цицте, а пича се чекне зад нея ;)

А поне знаеш ли кой се "чекне" :) защото ми е интересно , а се съмнявам да има тая версия някъде из нета .

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply
Абе тва предаване 5 Stars и него ли го спряха?

Щото не съм го засичал скоро по бТВ. :)

Мда...то си беше доста тъпо.Особенно като пускаха някви глупави лафове :wacko:

А поне знаеш ли кой се "чекне" :) защото ми е интересно , а се съмнявам да има тая версия някъде из нета .

Кирил Димитров се казва. В първия пост на темата можеш да видиш и как изглежда :)

• 4 weeks later...

Да подсетя, че довечера е финала :)

Това, че любимецът на публиката ще е +6 точки ми се струва тъпо ама какво да се прави... нека най-добрият да победи!

АаАа супер!!!Много ми хареса финала.Метин обаче с доста голяма разлика взе Ферарито(според мен беше очаквано).

ХаХа ,голям смях с тва ферари,не могат да го запалят.Тва е баси гафа!Иначе всичко др. Co0L

Финала беше готин, смятам че всеки се представи на ниво.

Но това Ферари :bgrin: :bgrin: не зацепи :lol: :lol: Ако не са в "Господари на ефира" та на. :lol: :punk

Като се качваха по стълбите за да отидат в студиото се усети, че Славчо спече :) "Лелеее пред цяла България се изложихме като не можахме да запалим ферарито... "

Браво на Метин, въпреки че мен най-много ме кефише как танцува Самоел.

А в комисията тази руса чапла беше адски злобна. Заради нея Лили Иванова остана толкова назад.

Браво на Метин, въпреки че мен най-много ме кефише как танцува Самоел.

А в комисията тази руса чапла беше адски злобна. Заради нея Лили Иванова остана толкова назад.

И аз съм на това мнение,иначе браво на Метин .Сега вече ще може да му сложи газова :D

С нетърпение очаквам втория сезон

аве защо имам чувстворо че Ferrari-то не запали, защото има проблем в гарнитурата която се намира между волана и предната седалка :D :woot :wir :wacko: :blink:

п.с. другия вариан е че колата Е втора употреба :tongue

баси тъпата нагласистика. никаква обективност в оценките - всичките максимални.

не можаха да подкарат ферарито и се провали снимката за емисията на новините. от студа ще да е. италианските коли не обичат студеното :)

Тая комисия за нищо не става. "Страхотна мацка"- не знаех, че това е някаква оценка за танцувалните умения на дадено момиче.

Тъкмо си викам "Ай ся няма да запали" и опаа..умрях от кеф.

И мен много ме изнерви това за оценките.Даже на моята Йоанка :D дадоха 29точки и на кой др. там забравих.Това беше доста тъпо :angry:

Споко мн съм нервен и аз че спечели тоя.Той не заслужава да кара Ферарито,дори не можа да го запали,срам и резил,тфа Ферари и брад ми може да го запали кадето е на 5 годинки. :unsure: Еми сичко е корупция в телевизията. :angry1 :angry1 :angry1

Еееееееей полудех.!!!

Не стига, че мислех, че шоуто е от 22:30, ми и кабелна нямах!!! :angry1 :angry1 :angry1

Ако някой намери шоуто някъде, моля да даде линк да теглене, там торент ли или каквото и да е... малиййй изпуших направо! 3 месеца да го гледам и да изтърва финала! :angry1

Като цяло конкурсът ми хареса. Следях го редовно, с изключение на 2-3 предавания. Фаворит ми беше Лилия, но и Метин е много добър. Не искам да си представям какво ще е след шоуто, след гафа със запалването на Кончето. Като знам характера на Слави направо... :devil :devil :devil

Едит: А да, наистина ако някой знае къде е качено да метне едно линкче, че и аз изпуснах една част :D

Едит2: Защо си мисля, че новото шоу "Комиците" няма да пожъне голям успех? :bgrin:

Тая комисия за нищо не става. "Страхотна мацка"- не знаех, че това е някаква оценка за танцувалните умения на дадено момиче.

И не само! Предлагат работа в сериозна застрахователна агенция въз основа на танцувални умения. Ами и аз да участвам в "Танцувай с мен" 2 (з-то и такова ще има), пък току-виж ме взели на работа във ВКС!

Еееееееей полудех.!!!

Не стига, че мислех, че шоуто е от 22:30, ми и кабелна нямах!!! :angry1 :angry1 :angry1

Ако някой намери шоуто някъде, моля да даде линк да теглене, там торент ли или каквото и да е... малиййй изпуших направо! 3 месеца да го гледам и да изтърва финала! :angry1

Я виж в някои торенти или в датата може да са го ка4или нз потърси и питай тук там.Аз ако разбера нещо жеднага на теб ще кажа :D

Някой каза - Много се нервя, че спечели тоя. Ам, кво спечели? :blink: Кожена холова гарнитура в червена ламарина. Аз лично се заслушах, но не успях да чуя даже и някакво леко раздвижване към двигателя. Бобини, цилиндри, абе всичко спеше. Само фаровете светкат. :punk Bling-bling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...