Fibaman Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Извинявай. В ТВ ВЕРСИЯТА, не в самия клип. Начи това е скрий от официалния клип, а иначе има една версия дето си седи на един диван и пъчи цицте, а пича се чекне зад нея А поне знаеш ли кой се "чекне" защото ми е интересно , а се съмнявам да има тая версия някъде из нета . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Абе тва предаване 5 Stars и него ли го спряха? Щото не съм го засичал скоро по бТВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 10, 2007 Author Share Posted January 10, 2007 Абе тва предаване 5 Stars и него ли го спряха?Щото не съм го засичал скоро по бТВ. Мда...то си беше доста тъпо.Особенно като пускаха някви глупави лафове Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Надявам се Лилия да спечели,много е добра пък и е доста симпатична.Между другото даста прилича на Клавдия от Star Academy,не мислите ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 А поне знаеш ли кой се "чекне" защото ми е интересно , а се съмнявам да има тая версия някъде из нета . Кирил Димитров се казва. В първия пост на темата можеш да видиш и как изглежда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Да подсетя, че довечера е финала Това, че любимецът на публиката ще е +6 точки ми се струва тъпо ама какво да се прави... нека най-добрият да победи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Някой беше краднал стартера на ферарито Слави не е ли чувал че тия коли се палат с копче Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE*sParroW Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 АаАа супер!!!Много ми хареса финала.Метин обаче с доста голяма разлика взе Ферарито(според мен беше очаквано). ХаХа ,голям смях с тва ферари,не могат да го запалят.Тва е баси гафа!Иначе всичко др. Co0L Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Ахахаха... Дефектно Ферари.... ахахаха дългия малоум яко се изложи... Съеденителя иска здраво натискане.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Финала беше готин, смятам че всеки се представи на ниво. Но това Ферари не зацепи Ако не са в "Господари на ефира" та на. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Някой записали го че изпуснах 2/3 и мн ме яд.Ще бъда благодарен ако се качи някаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 ШОУТО НА СЛАВИ РУЛЗЗЗЗЗ! КОНКУРСЪТ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗ!!!! БРАВО на МЕТИН - НОМЕР 1 !! (и Самоел ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Като се качваха по стълбите за да отидат в студиото се усети, че Славчо спече "Лелеее пред цяла България се изложихме като не можахме да запалим ферарито... " Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Браво на Метин, въпреки че мен най-много ме кефише как танцува Самоел. А в комисията тази руса чапла беше адски злобна. Заради нея Лили Иванова остана толкова назад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 2, 2007 Author Share Posted February 2, 2007 Браво на Метин, въпреки че мен най-много ме кефише как танцува Самоел. А в комисията тази руса чапла беше адски злобна. Заради нея Лили Иванова остана толкова назад. И аз съм на това мнение,иначе браво на Метин .Сега вече ще може да му сложи газова С нетърпение очаквам втория сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 аве защо имам чувстворо че Ferrari-то не запали, защото има проблем в гарнитурата която се намира между волана и предната седалка п.с. другия вариан е че колата Е втора употреба Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 баси тъпата нагласистика. никаква обективност в оценките - всичките максимални. не можаха да подкарат ферарито и се провали снимката за емисията на новините. от студа ще да е. италианските коли не обичат студеното Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Тая комисия за нищо не става. "Страхотна мацка"- не знаех, че това е някаква оценка за танцувалните умения на дадено момиче. Тъкмо си викам "Ай ся няма да запали" и опаа..умрях от кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE*sParroW Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 И мен много ме изнерви това за оценките.Даже на моята Йоанка дадоха 29точки и на кой др. там забравих.Това беше доста тъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos4ento Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 И мен много ме изнерви това за оценките.Даже на моята Йоанка дадоха 29точки и на кой др. там забравих.Това беше доста тъпо Споко мн съм нервен и аз че спечели тоя.Той не заслужава да кара Ферарито,дори не можа да го запали,срам и резил,тфа Ферари и брад ми може да го запали кадето е на 5 годинки. Еми сичко е корупция в телевизията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Еееееееей полудех.!!! Не стига, че мислех, че шоуто е от 22:30, ми и кабелна нямах!!! Ако някой намери шоуто някъде, моля да даде линк да теглене, там торент ли или каквото и да е... малиййй изпуших направо! 3 месеца да го гледам и да изтърва финала! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Като цяло конкурсът ми хареса. Следях го редовно, с изключение на 2-3 предавания. Фаворит ми беше Лилия, но и Метин е много добър. Не искам да си представям какво ще е след шоуто, след гафа със запалването на Кончето. Като знам характера на Слави направо... Едит: А да, наистина ако някой знае къде е качено да метне едно линкче, че и аз изпуснах една част Едит2: Защо си мисля, че новото шоу "Комиците" няма да пожъне голям успех? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Тая комисия за нищо не става. "Страхотна мацка"- не знаех, че това е някаква оценка за танцувалните умения на дадено момиче. И не само! Предлагат работа в сериозна застрахователна агенция въз основа на танцувални умения. Ами и аз да участвам в "Танцувай с мен" 2 (з-то и такова ще има), пък току-виж ме взели на работа във ВКС! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos4ento Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Еееееееей полудех.!!! Не стига, че мислех, че шоуто е от 22:30, ми и кабелна нямах!!! Ако някой намери шоуто някъде, моля да даде линк да теглене, там торент ли или каквото и да е... малиййй изпуших направо! 3 месеца да го гледам и да изтърва финала! Я виж в някои торенти или в датата може да са го ка4или нз потърси и питай тук там.Аз ако разбера нещо жеднага на теб ще кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Някой каза - Много се нервя, че спечели тоя. Ам, кво спечели? Кожена холова гарнитура в червена ламарина. Аз лично се заслушах, но не успях да чуя даже и някакво леко раздвижване към двигателя. Бобини, цилиндри, абе всичко спеше. Само фаровете светкат. Bling-bling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.