Jump to content
BulForum.com

Танцувай с мен !!!

t_tunchev

Recommended Posts

От край време мислех да пусна темичка,но все отлагах...Та според мен е забавно и участниците правят голямо шоу.Остават още 3 изпита :) ...кажете какво мислите и кой ви е фаворит. :woot Аз съм за Метин или за Самоел Ованесян.

Ето и малко инфо за конкурсът :

12 непрофесионални танцьори мерят сили за голямата награда

Ferrari 360 Modena

ferrari360f1_front.jpg

Изпитите са 12...остават още 3 !!!

Всеки понеделник-поставянето на новата задача на финалистите,а всеки петък-тяхното изпълнение

Галерия със снимки на участниците

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

А за мен това е една голяма селска гавра каквато може само тъпия селянин от Плевен Славчо Трифоноф да спретне. Огромна гавра с Ферари.

То си личи по резултатите, най-напред в материала са Метин и Самоел. Обаче ме кефи Лилия - много е сърцата, танцът и идва отвътре и има излъчване. Дори да не спечели конкурса, има бъдеще в сферата на танците.

А за мен това е една голяма селска гавра каквато може само тъпия селянин от Плевен Славчо Трифоноф да спретне. Огромна гавра с Ферари.

Хехе гавра с Ферари..малко пресилено :lol:

Иначе за Лилия,наистина много хубаво танцува

Имам впредвид,че след всички ББ-и и други глупости това наистина е много по-интересно

Чуда са кво ли още ша измисли славчо, за да привлече некой друг зрител. След кат са махна Шерифа сигурно следва конкурс "Аз свиря на китара в ку-ку бенд" :D Дано Лилия да бие. Най-симпатична е и има яко излъчване. Тъпото е, че ясно си личът симпатиите на славчо и въздесъщата комисия (които гласуват квото той каже зад кадър де) към определени хора. Поне като го прави да го прави професионално и обективно.

DrEvil каква е гаврата с Ферарито освен , че ще бъде гърчена по родните ни пътища ?!

Живеем в България въпреки , че сме официално в Европа пак сме си българи и няма нищо обективно и честно . За мен турчина не му знам името е победител тъй като комисията колкото и зле да играе му симпатизира все цигани са превилигировани както и да е . Иначе кункурса е добър и на много от танциорите им се отдават танците и си личи , че го правят със желание .

Поредната простотия, която им спестява от мисленето на сценарии и "забавни" коментари. За нищо не става тва "шоу" вече.

И аз съм за Лилия, която според мен със сигурност ще спечели заради журито, което наистина гласува по симпатии, видя се от последните 2 пъти, че арменеца не им е симпатичен и ще видите че докрая все ниски оценки ще получава, няма да има над 27

Чуда са кво ли още ша измисли славчо, за да привлече некой друг зрител. След кат са махна Шерифа сигурно следва конкурс "Аз свиря на китара в ку-ку бенд" :D Дано Лилия да бие. Най-симпатична е и има яко излъчване. Тъпото е, че ясно си личът симпатиите на славчо и въздесъщата комисия (които гласуват квото той каже зад кадър де) към определени хора. Поне като го прави да го прави професионално и обективно.

Ама що го няма ШЕРИФА олее и аз забелязах..за кво така баси

А иначе конкурса е зарибяфка :) сладуранки има и талантливи :D

А и още нещо. Сестра ми ми каза, че един е виждала един от танцьорите в клип на чалгаджийка по планета. Та нали уж за непрофесионалисти е тоя конкурс, а кой зима непрофесионалисти в клиповете :)

Планета явно :D

Не следя особено шоуто, но има един шишкав тип, той е покъртителен! Може като изпълнение и чистота на движенията да е далече от първото място, но няма такъв мерак! :D

Та нали уж за непрофесионалисти е тоя конкурс, а кой зима непрофесионалисти в клиповете :)

Ами да ви кажа, че още живеете в голяма заблуда! Една приятелка ходи и на 2-та кастинга но не беше одобрена, защото била професионална танциорка(тъй като е ходила на европейско първенство), а Мариела Станчева е печелила европейско първенство по hip-hop с някаква група, но какво да се прави тя сигурно не е професионалистка :angry: , а също и Кирил Димитров той участва в балета на Пайнер(за което му се плаща) но сигурно и той не е професионалист! Е направете си сметка колко са коректни още с избора на участниците, а какво остава за победителя :confused. Подкрепям изказването на един един от горните постове, че Славито открито показва пристрастията си и манипулира журито! Какво да се прави - живот, няма справедливост :(

Ами да ви кажа, че още живеете в голяма заблуда! Една приятелка ходи и на 2-та кастинга но не беше одобрена, защото била професионална танциорка(тъй като е ходила на европейско първенство), а Мариела Станчева е печелила европейско първенство по hip-hop с някаква група, но какво да се прави тя сигурно не е професионалистка :angry: , а също и Кирил Димитров той участва в балета на Пайнер(за което му се плаща) но сигурно и той не е професионалист! Е направете си сметка колко са коректни още с избора на участниците, а какво остава за победителя :confused. Подкрепям изказването на един един от горните постове, че Славито открито показва пристрастията си и манипулира журито! Какво да се прави - живот, няма справедливост :(

Така е,винаги има някой прецакан.

Пък и журито според мен изобщо не е добро,ама както и да е,шоу да става.Новата задача е много яка :woot

Абе шоуто не е това което беше преди!

Гледам го само заради Краси Радков...ако и той се махне Слави може да затваря дюкяна :)

Иначе с тея миризливи конкурси се насра. :)

Следващия конкурс може би ще е "Наеби се с мен".

Всички разкрепостени момичета от 18 до 30г- жури Слави и компания :lol:

Първенство по хипхоп ТАНЦИ? :blink:

За пръв път ли чуваш за такова :confused :confused :confused

А що се отнася до новата задача, пак пълна нагласация, как той ще им нарежда какво да танцуват, нали всеки има право на жребии :confused

А и още нещо. Сестра ми ми каза, че един е виждала един от танцьорите в клип на чалгаджийка по планета. Та нали уж за непрофесионалисти е тоя конкурс, а кой зима непрофесионалисти в клиповете :)

Да в клипа на Яница - Пристанище. Спечелих 5 кинта от бас заради това. И аз се питах защо този тим се чекне в конкурса. Иначе Ферарито искам да го карам аз :):)

Това Ферари не струва... съвсем сериозно го казвам. Незнам от къде го е набарал дългия но "коня" тук е "муле". Някой му е взел душичката и сега било награда... толкова "изнасилено" звучеше, като го запали, че ми се плачеше. :sick

Много нагласена работа, както винаги. Журито като симпатизира на един и дай другите под ножа. Бълвоч отвсякъде. Много е зле всеки член от журито.

Много нагласена работа, както винаги. Журито като симпатизира на един и дай другите под ножа. Бълвоч отвсякъде. Много е зле всеки член от журито.

Ее ония кипъреца ли къв беше ме кефи уе :P

Поне като говори ме разцепва :lol:

Това Ферари не струва... съвсем сериозно го казвам. Незнам от къде го е набарал дългия но "коня" тук е "муле". Някой му е взел душичката и сега било награда... толкова "изнасилено" звучеше, като го запали, че ми се плачеше. :sick

Ама го е прекарал през някоя автомивка та да лъщи :D

Да в клипа на Яница - Пристанище. Спечелих 5 кинта от бас заради това. И аз се питах защо този тим се чекне в конкурса. Иначе Ферарито искам да го карам аз :):)

Сега се свалих клипа и го гледах . Единствения мъж , който видях в клипа беше bscap0000in6.th.jpg ... обаче нз той да участва в конкурса или нещо се бъркам :wacko:

Сега се свалих клипа и го гледах . Единствения мъж , който видях в клипа беше bscap0000in6.th.jpg ... обаче нз той да участва в конкурса или нещо се бъркам :wacko:

Извинявай. В ТВ ВЕРСИЯТА, не в самия клип. Начи това е скрий от официалния клип, а иначе има една версия дето си седи на един диван и пъчи цицте, а пича се чекне зад нея ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...