sandman Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Това ли е последният сезон на Хаус? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 не мисля така ,прекалено е печеливш за да го спрат от екран Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Drugs! FTW Доста добър епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 ep22 teaser http://www.youtube.com/watch?v=Esd0unKTQOo Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Най-сетне един епизод да ми хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 За кой епизод говориш? Защото на мен и Жоро 7х21 ни се видя като супер дълъг, отегчителен и само се молехме да свърши това мъчение. Изсмукани от пръстите неща... Много зле. Само навик и стари лаври ме карат да го гледам все още. Все са разваляли сериали, ама с Хаус направо се оляха. Нали знаете, че е най-хубаво да приключи, когато е в силния си период, а не като започнат да го разводняват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 За кой епизод говориш? Защото на мен и Жоро 7х21 ни се видя като супер дълъг, отегчителен и само се молехме да свърши това мъчение. Изсмукани от пръстите неща... Много зле. Само навик и стари лаври ме карат да го гледам все още. Все са разваляли сериали, ама с Хаус направо се оляха. Нали знаете, че е най-хубаво да приключи, когато е в силния си период, а не като започнат да го разводняват... Говоря за 22. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Говоря за 22. Страхотен! Не знам обаче как си издържала "интересните" моменти Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Страхотен! Не знам обаче как си издържала "интересните" моменти Добре, че бяха те, че да спасят епизода, респективно и сериала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Хаус остава без Къди, 8 ще е последният сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Хю Лори е решил да ми се прави на музикант и най-вероятно този сезон ще е последен (8). Може би затова са го дали "на уволнение"... За пръв път мога да кажа, че гледах тъп епизод - досега такъв резил и издишане не е имало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 http://www.tvguide.com/News/House-Season8-Cast-Photos-1038506.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Хич, ама хич не ми хареса 8х01. Пак старата песен в нов сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 На мен пък ми беше интересна (сравнително). Доста по-добър епизод от средното ниво на сериала в последните няколко сезона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Хич, ама хич не ми хареса 8х01. Пак старата песен в нов сезон. не си внимавала нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Хю Лори е решил да ми се прави на музикант и най-вероятно този сезон ще е последен (8). Може би затова са го дали "на уволнение"... За пръв път мога да кажа, че гледах тъп епизод - досега такъв резил и издишане не е имало... Той е музикант, отпреди да стане актьор. Иначе сезона почва нормално. Сериала се изчерпа отдавна и се надявам този наистина да е последния сезон. Лаури не е проблема в сериала, той играе каквото му напишат и му кихат 700К в долари на епизод и него го боли малкия Хю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Той е музикант, отпреди да стане актьор. Иначе сезона почва нормално. Сериала се изчерпа отдавна и се надявам този наистина да е последния сезон. Лаури не е проблема в сериала, той играе каквото му напишат и му кихат 700К в долари на епизод и него го боли малкия Хю. Много добре го знам, че е музикант преди да бъде д-р Хаус. Освен това той сам иска да напусне и да се съсредоточи в музиката. Доста тъпа идея според мен лично. Сред притесненията му е и факта, че бил започнал наистина да куца и когато не е на сцена. Новият сезон започва добре. Нова интрига, класически номерца. Дано да е така до края. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Новият сезон започва добре. Нова интрига, класически номерца. Дано да е така до края. Мдам, мирише ми и че скоро ще се върнат Тауб, Чейс и Търтийн... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 може Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Мдам, мирише ми и че скоро ще се върнат Тауб, Чейс и Търтийн... Да ти кажа - трагична серия снощи... За малко да заспя, което никога не е било, докато гледам Хаус. Ако не пораздвижат нещата, няма да изкарат и пълен сезон. По същия начин до момента потъва и 2.5 мъжа - стремглаво в киреча... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Да ти кажа - трагична серия снощи... За малко да заспя, което никога не е било, докато гледам Хаус. Ако не пораздвижат нещата, няма да изкарат и пълен сезон. По същия начин до момента потъва и 2.5 мъжа - стремглаво в киреча... Аз искрено се надявам това да е сценаристки трик с цел да има повече контраст после. Иначе - да серията беше направо подтискащо бавно проточваща се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Двете серии след първата направо с мъка ги изгледах... дано да го закърпят поне последния сезон да не е пълен провал. Иначе Чейс със сигурност се връща, Тауб така и не разбрах дали официално е подписал (мисля, че да) договор за 8 сезон или не. Иначе това беше последния епизод на Thirteen. :cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Иначе това беше последния епизод на Thirteen. :cry +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Време беше да се махне. Да иде да участва в някое предаване за деца, че за каквито и да е други роли не става. Не може да играе, като актриса е гола вода. То е ясно, че всеки ще ревне сега, щото била много яка и т.н., ама да играеш роля не е като да ти се точат хората да те чукат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Съгласна съм с Весо. Още от началото не мога да я понасям. И в някакви други филми я бях гледала. Супер антипатична ми е. Не знам какво толкова и харесвате. Може би има някакъв чар, ама чак да е супер красива, много яка, най-готината, не е със сигурност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.