RaptoR Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Ленче, за 14-ката ли говориш? Защото вече не е нов, а по-нов още няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Станке, я си погледни тракера и тогава насосвай. Днес излезе 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Така де, ама кой тракер Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Искаш да кажеш, че не ползваш eztv.it, така ли да разбирам, Минзухария??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Май сценарягите са се изнесли трайно у село Печелбаре, област Габровска... майка им да ***. За мен края на епизода (15ти от настоящия сезон) е пълна боза и подготовка да доят кравичката още една годинка. Пу... мискини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Искаш да кажеш, че не ползваш eztv.it, така ли да разбирам, Минзухария??? Да, мила, извинявам се за което Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Пфу...един свестен епизод за цял сезон. Крайно време беше... от чудене как се изписва спойлер забравих какво щях да спойлвам Мерси, Галченце Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Като цяло мнението ми за 7х15 е "Ъ?" Хареса ми донякъде, после беше боза. (всичките песни, танци и бля) По едно време се чудех "По Дяволите, наистина ли е същия сериал това?!?!". Баси бозата, простотията и т.н. Но пък завърши неочаквано, което беше супер. И крайно време беше Хаус да настъпи котката по опашката. Развръзката на случая беше глупава, меко казано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Дързост и красота > House S07E16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Не очаквах да е толкова зле тази серия . Само краят ми хареса edit: Мисля ,че ние говорихме за историята За курвите нищо лошо не може да се каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Може да си гледате работата. Много си беше хубава серията. Особено курвите бяха на отлично ниво - всичките! Почти отгатнах точния им ред - само в шведката се спънах Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Убийствена серия 17!!! Смях се от сърце през цялото време Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Разни хора, разни вкусове. На мен вече ми идва да кажа "Стига!". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 И на мен ми хареса. Може би на тая серия се смях най-много от всички до сега. Абе хубаво е да се разнообразява от време на време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Разни хора, разни вкусове. На мен вече ми идва да кажа "Стига!". Интересно ми е ти какво очакваш, Бетина??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Нищо конкретно не очаквам, Калинке. Просто това, което виждам, не ме забавлява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Честно казано и мен сериозно ме дразни тая латино обстановка - разделяме се, събираме се Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Просто това, което виждам, не ме забавлява. + 2. Не беше нищо особено тази серия. Стана венецуелски сериал. Аз имам очаквания, да се съберат, но Хаус да продължава да пие Викодин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Новият епизод (7х06) с нищо не ме впечатли, ама с нищичко. Голяма фенка съм на сериала, ама все по-зле взе да става. Май няма вече накъде... 7х10 - доста разочароващ... 7 х 11 - някак си повече очаквахме... Като цяло мнението ми за 7х15 е "Ъ?" Хареса ми донякъде, после беше боза. ...Не беше нищо особено тази серия. Стана венецуелски сериал. 1 въпрос: Защо продължаваш да го гледаш изобщо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Сигурно по навик Ще трябва бая да зазлеят нещата, за да спра съвсем да го свалям (както например Bones, Criminal Minds, NCIS и др.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Така е, навик, пък и все чакам нещо интересно да се случи, знам ли. Май се поизтърка. Но като цяло няма да спра да гледам, докато сериалът не спре да излиза Брей, ама и аз угода нямам де Нито едно позитивно мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Ахххх... s07e18 ... една яка мацка и съм доволен вече. Като има толкова сцени с нея, даже не ме дразни оназ малката всезнайка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 13.................................................................................... хо-хо-хо Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 :sick Ще сънувам кощмари от тва същество.Как може да направят такъв епизод.И кой е решил че трябва да я облиза така Finaly.Крайно време беше да я махнат НЕ четете ако не сте гледали епизода Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.