host Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Според мен не 1вия ами този епизод от настоящия сезон е най-слаб. Все още съм на мнение, че трябваше да си свърши още миналия сезон. _________________ Еми, недей чети Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Можеш да го спреш по всяко време когато поискаш. Като не ти харесва не го гледай. Няма лошо в различните мнения, ма едно и също омръзва някак си Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Има няколко момента, на които се смях от сърце. Лично на мен си ми хареса, дано продължат в същия дух. Подкрепям! И аз се смях от сърце, както винаги... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 аз чакам да оправят/направят превода. edit http://www.zamunda.net/getsubs.php/House.S07E06.HDTV.XviD-LOL.srt Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Новият епизод (7х06) с нищо не ме впечатли, ама с нищичко. Засмях се на 2 момента точно... А случаят не беше интересен. Бля-бля-бля... Btw, как се слага тоя Spoiler??? Мерси много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Btw, как се слага тоя Spoiler??? слагаш[ spoiler] и затваряш с[/spoiler] Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Това е най-скучният сезон на Хаус. Дано е последен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 +1 Голяма фенка съм на сериала, ама все по-зле взе да става. Май няма вече накъде... Тая новата ми иде да и откъсна главата... Много ме дразни. Каквото и да говорите, Камерън си беше най-готината от мадамите, макар и прекалено мелодраматична... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 е как щ' е последен :allien То и предния сезон уж последен последен ,обаче продължиха да снимат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Докато снася яйца, няма да го спрат. Рейтингът му в САЩ все още е приличен. Иначе в последния епизод Къди много ми хареса с червената рокля. Единствения друг път, когато не ми е била противна, беше в последния епизод на 4 и 5 сезон, когато Хаус я халюцинираше като стриптизьорка в един автобус Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Иначе в последния епизод Къди много ми хареса с червената рокля. Единствения друг път, когато не ми е била противна, беше в последния епизод на 4 и 5 сезон, когато Хаус я халюцинираше като стриптизьорка в един автобус Аааа ,аз си я харесвам всякак! Едно време супер много се изкефих на сцената с онзи, дето не можеше да не казва истината, заради някакъв тумор. Когато тя се появи в залата за MRI, в която също беше 13 и той възкликна нещо от сорта на: "Ооооо с теб определено бих искал да спя, тази младата е ок, ама ти си направо върха!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 OFFtopic : Беше, че Къди е Ферари и буталата и са страшни. Само припомням де Готина е, спор няма, всяка жена ще е късметлийка на нейните години да изглежда така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 OFFtopic : Беше, че Къди е Ферари и буталата и са страшни. Само припомням де Готина е, спор няма, всяка жена ще е късметлийка на нейните години да изглежда така! Беше, че ако не може да спи с двете едновременно и трябва да избира, то определено би избрал Къди. Буталата е незначителен комплимент в сравнение с това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 7x09 - много забавен, наистина ми хареса Хаус най-накрая да играе ролята си на истинския Хаус, а не на някакво разнежено подобие на себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refuse Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Да...наистина стария чичо доктор - Хаус се завърна пак с неговите брутални малки интрижки, време беше. Сега пак ще има екшън Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Ако не заспя рано рано ,ще го гледам тоя доктор Къща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 OFFtopic : Беше, че Къди е Ферари и буталата и са страшни. Само припомням де Готина е, спор няма, всяка жена ще е късметлийка на нейните години да изглежда така! Да изглежда как ? Циците са и сапун в чорап а за задника никой не може да каже щото освен в разни костюмчета (където всяка нормално изглеждаща жена е ОК) в друга светлина не сме я видяли. И все пак не трябва да пренебрегваме факта че е на 45г де Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Май изтърваш сцената с пилона Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Да изглежда как ? Циците са и сапун в чорап а за задника никой не може да каже щото освен в разни костюмчета (където всяка нормално изглеждаща жена е ОК) в друга светлина не сме я видяли. И все пак не трябва да пренебрегваме факта че е на 45г де Е, как да не сме я видяли в друга светлина - по небрежна тениска и нищо друго, когато се спукаха от секс у Хаусови... Или пък когато си е у тях и се грижи за малката по къщно облекло? Всъщност няма такава жена, която да е по вкуса на абсолютно всеки мъж на света , но точно тази съвпада с моят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Да изглежда как ? Циците са и сапун в чорап а за задника никой не може да каже щото освен в разни костюмчета (където всяка нормално изглеждаща жена е ОК) в друга светлина не сме я видяли. И все пак не трябва да пренебрегваме факта че е на 45г де От това ти изказване мога само да си извадя заключение, че не разбираш кой знае колко от жени Нищо лично Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 7х10 - доста разочароващ... Преди ми беше по-интересно какво се случва с пациента, сега е обратното. Личният им живот ми е по-забавен. Очаквах много повече, имайки предвид, че предният епизод беше супер. Единственият хубав момент беше, когато Хаус учеше Рейчъл да си играе и накрая, когато му се гушна. Пак се опитаха да вкарат елемента с "леле, доброто винаги побеждава, видиш ли ся, като кажеш 5 приказки на бащата и веднага ще започне да се държи добре". A тази новата как ми бърка в здравето. На път са сериозно да ме откажат от този сериал, макар че съм му наистина голяма почитателка. 1 добър епизод, 10 тъпи, е*аси... Добре че сега личният живот на Хаус и Къди ме развеселява. Също, мацките, с които Чейс е спал : тъпо, тъпо, тъпо... и скучно... И те не бяха кой знае какво като визия или екранно присъствие. Че и сестрата на едната вкараха, на майката на баща му лелята, на чинка му учинайка и, баси простотията, честно! Като венецуелски сериал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Ех, ама само аз ли ще пиша вече тук 7 х 11 - някак си повече очаквахме, ама не беше лош епизодът. Може би беше малко объркан. Питам се, тази новата левачка, дали ще спре да ми лази по нервите някога?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 За чий чеп да пишем глупости? Всичко върви отлично и това би трябвало да е ясно на всички. А туй новото прасе ще го изтраем още малко. Който го облича обаче е за много сериозен бой! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Тая вънка и да наблегнем още малко на гадните интриги, които може д-р Къща да измисли. А ако може да няма повече епизоди тип "Секса, града и Че(П)йс", молим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Новият епизод е много добър! Предишният също беше оригинален. Харесва ми как разчупват рутината Btw, Мастърс рулз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.