host Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 И 3-тия епизод не ми хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 s06e04 вече ми хареса много по-добре от предишните. И ... в Къди има нещо което ми действа само в една насока и тя не е да искам си говоря с нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 6x05 - И двамата с Жоро го харесахме. Само че не искам Чейс и Камерън да се разделят. Не е честно, трябваше да и каже за Дибала, имаше хиляди шансове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 За мое голямо успокоение и по-сериозно удоволствие от ХАУС, тая лигава тъпа пачавра я гонят от сериала в средата на сезона. Слава богу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Абе що така не излизат нови епизоди ?? Гледах там из сайта нещо да пише, не пишеше. Ама 6-ти епизод не виждам да е излезнал. Някой да има представа ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Почти всички сериали бяха в почивка тази седмица. Причината не ми е ясна, може би куция хелоуийн... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 two and a half men,big bang theory,how i met your mother си излезоха тая седмица за разликата от миналата ... А Хаус вече 2ра седмица йок Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Next US airings: Mon. Nov. 9 8:00 PM Fox Link to comment Share on other sites More sharing options...
dokera83 Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Супер сериал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Не знам за вас, но моето мнение е, че последните серии просто не струват. Особено 6ти епизод едвам го изгледах Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 На мен пък ми харесват Само началото на 4ти сезон хич не ми допадаше, всичко останало е бомба! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Новият сезон започва по-зле от пуерториканска сапунка Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Къде го гледа? едит: офф, то било излезнало вече - тъпия ми клиент не го е свалил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Новият сезон започва по-зле от пуерториканска сапунка Влезнах в темата да напиша нещо подобно, но явно са ме изпреварили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Две неща : 1. Много, ама много лигаво с Къди ; 2. Два забавни момента : първо - Хаус вади Уилсън от прозореца на масичка и го сурка; второ - надрусан неврохирург се съблича Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Еха 7ми сезон ,супер направо Първия епизод ми хареса,много свеж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Много свеж и нежен първи епизод! От 7 сезона го чакам този момент, още от когато халюцинираше за Къди ме бяха раздразнили Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 За мен е слаб, но го приемам по-скоро като въвод в новия сезон - така е по-скоро посредствен. Ама наистина, може пък и да е реверанс към "широката" публика (че нали са закъсали с рейтингите). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 За серията мога да кажа само - лигаво, бозаво, твърде много латино оттенъци. Само известната доза хумор оправя донякъде лошите впечатления. А тея некадърници, ако махнат и 13 от сериала определено ще се пусва много gal4enceto, свободна си да изразиш чувствата си към мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 довечера би трябвало да е 2рия Еп. download EP 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 7ми сезон ,3ти Епизод + бг. превод: download EP3 download EP3 bg subs Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 За серията мога да кажа само - лигаво, бозаво, твърде много латино оттенъци. Само известната доза хумор оправя донякъде лошите впечатления. А тея некадърници, ако махнат и 13 от сериала определено ще се пусва много gal4enceto, свободна си да изразиш чувствата си към мен Спокойно няма да я махнат Ако щяха да я махат щеше да е на края на предния сезон, също така не мисля че щяха да и вкарат името в новия opening ако нямаше да се върне Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 За 7х03 мога да кажа, че ми хареса доста повече от предните два. Забавно, не толкова лигаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 утре би трябвало да пуснат 6-тия еп. за сваляне :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Те я пуснаха вече за сваляне. Има няколко момента, на които се смях от сърце. Лично на мен си ми хареса, дано продължат в същия дух. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.