Harlem Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Добре де но аз не разбрах всичко напълно и за да не разваля кефа на някой ще си задам въпроса в спойлер: Тоест оказа се че всичко е било халюциниране и мозакът му се гаври с него и го настаниха в няква клиника така ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Добре де но аз не разбрах всичко напълно и за да не разваля кефа на някой ще си задам въпроса в спойлер: Тоест оказа се че всичко е било халюциниране и мозакът му се гаври с него и го настаниха в няква клиника така ли? @Harlem, spoiler: Mdaaaaa, link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Добре де но аз не разбрах всичко напълно и за да не разваля кефа на някой ще си задам въпроса в спойлер: Тоест оказа се че всичко е било халюциниране и мозакът му се гаври с него и го настаниха в няква клиника така ли? off// а стига бе имало таг спойлер Да, настнаниха го в психиатрична клиника, в началото си помислих, че е няква за наркомани да се излекува от викодина, но в един от последните кадри дадоха, че е психиатрична. A относно шизофренията, ако си гледал "Красив ум" ще се сетиш за какво става въпрос спойлерът продължава... И както казва един мой познат: "Шизофренията е единствения начин да не си сам" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Всъщност Хаус не е шизофреник, а просто халюцинира под въздействието на Викодина породено от свръх употребата му. Това е по-добрия вариант, защото след като изчисти организма си от Викодина би трябвало вече да няма халюцинации, а до колкото съм запознат шизофренията няма лечение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 В Wikipedia пише че с подходящи лекарства и терапия е лечима а пък и като шизофреник ме кефи още повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Предполагам че ще има още сезони, но някой знае ли със сигурност? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Да, знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Изгледах всичко до момента. Сериалът определено ми допада, въпреки че е доста еднообразен и в един момент едини и същи 5 болести ги чувам във всяка серия... Като цяло свеж сериал, на моменти е много забавен, има и драма - сполучливо направен. Давам му висока оценка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Новият сезон се очаква да започне на 21 септември. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Ха, ха, ха ... подарък ми правят за рождения ден :D Егати пичовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 http://zamunda.net/details.php?id=189160&hit=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 След 3 минути почва лудницата! Ще си свърша в гащите от кеф <33333. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Добре започва сезона дано да е така целия Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 як беше епизода,аз лично се радвам, че приключи цялата история с халюцинациите, сега остана само да гледаме как хаус ще се върне към обичайната си доза Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Ее може и да не се върне,ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 не се научихте... ако не сте гледали новите епизоди не четете темата, за да не ви развалят кефа шайка... айде да не казвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Един различен епизод на Хаус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 За мен твърде оптимистичен развой, не съм много доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Най-накрая гледах Хауси 6х01, 6х02, малко мелодраматичен, но ми хареса, винаги един хепиенд е добре дошъл. Бравооооооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Тази сутрин излезе и 6х03 който просто размазва тези които са го гледали ще ме разберат а тези които не са нека го гледат !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Налазвайте има го новия епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 и аз харесах новия епизод, малко предвидим беше, но интересно направен Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Ами на мен и пилотния и 2-рия не ми харесаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 днес намерих това Камерън напуска шоуто, по-точно - я махат жалко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Чете ти се спойлера. Оправи го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.