d-phrag Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 На мен лично ми харесва, макар че аз съм доста възрастен и не знам дали ще има други почитатели на този сериал Мога да го кача, само че не знам как става..... в момента върви Сезон 03 HOUSE M.D. at TV.COM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Сериала е много готин, гледах един сезон в щатите. Преди време бях дал линкове към всички излезнали досега серии, но никой не прояви желание да го качи в локала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Сериала е много добър, следя го от миналата година по това време някъде. Заинтригува ме още от първата серия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AZDEAZ Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 И аз съм сред феновете на сериала. Сарказмът на д-р Хауз ме убива, в добрия смисъл на думата. Дано може да се качи в сайта ни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinuxChild Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Хаус е голяма злоба гледала съм почти целия първи сезон и началото на втория и е много интересен Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 От 2-ри февруари, петък, 21:00 ще го дават по Нова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 вчера свърши втори сезон по нова, а пък аз от своя страна съм нетърпелив и дръпнах 3ти от арената. сериалът наистина е страхотен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 И аз трябва да го изтегля , ся ша дават няква боза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Хехе d-phrag, не знаех че посещава форума... House е супер як, който иска да го сваля - на arena-та има и 3-те сезона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Дано да излезне по-скоро 4-ти сезон, че свърших с третия Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Някой има ли някой от сезоните 1 2 3 за да го качи в бт.варез , че с тая арена нещо не ми се занимава пък и да си го имаме и локално с удоволствие ще го сийдвам на всеки един сезон ще се радвам качен в локалния Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Дано да излезне по-скоро 4-ти сезон, че свърших с третия А смяташ ли, че въобще ще има 4 сезон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 лично аз не видях нищо за 4-ти сезон в официалния сайт и imdb Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Аз и не съм търсил - трети сезон завърши така, че не оставя вратичка за по-нататък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Не помня къде четох, но за щастие ще гледаме Хаус на есен. Шоуто е с много висок рейтинг, така че засега няма опасност да бъде спряно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Сериала е уникален,вече един от любимите ми Днеска ще пусна да свалям първи сезон. UzITo в zamunda ги има също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Който не е гледал всички серии от 3ти сезон да не чете долните редове! току-що изгледах последната серия на трети сезон и наистина свърши доста неочаквано. наистиа не си оставиха вратичка за 4-ти и ако ще има можем само да гадаем дали ще се прави нов екип, или по някакъв начин ще съберат стария. друго нещо, което ме вълнува е защо форман през цялото време се възхищаваше на хаус, а накрая каза, че не иска да е като него също така голям интерес ще е дали ще вкарат малко човечност в образа на хаус, дали ще се събере с къди и т.н. има неизвестни, които не са решени, така че дано има 4ти сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Който не е гледал всички серии от 3ти сезон да не чете долните редове! Форман се възхищава на Хаус заради медицинския му гений, но като цяло е отвратен от "социалните" способности на Грег, затова и казва : "Тръгвам, защото не искам да стана зъл като него". Аз не искам да променят Хаус - прекалено бозаво ще стане. Той си е такъв и това го прави уникален. 3 сезона кой ли не се опитваше да му повлияе, какви ли не драми се случваха около него - без ефект. Глупаво ще е, ако решат да го "опитомят" в 4 сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Кога почва сезон 4? опааа . сори,не прочетох по-горе.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Season 4 premieres September 25th инфото е от официалния сайт, така че честито на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
c7aMa7Ch0o Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 СУПЕР! Просто тоя сериял е уникален. Това е можеби любимият ми сериал след Ориндж Каунти Грегъри Хаус е уникален гений!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XtCrAvE Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Сериала кърти отвсякъде! :ph34r: Чакаме 4-ти сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Nqmam tyrpenie da se poqvi nov sezon i mnogo mi se iska da e s nov ekip, tozi beshe zapochnal da me drazni malko. Forman mi e mnogo pritoven ot samoto nachalo, mackata e leko ligava, samo kym rusoto doktorche imam pristrastiq zaradi nachina mu na govorene... tozi british english prosto me pobyrkva... Osven tova veche mu bqha nauchili nomerata i nemojeshe da gi iznenada. A dali House trqbva da se ochovechi... mislq, che tova ne e tochnata duma, zashtoto toi i dosega e pokazval, che chisto choveshkite emocii ne sa mu chujdi, che e naranim i chuvstvitelen, che ima slabi mesta, no sega mislq, che moje tezi neshta da gi pokaje i izvyn bolnicata, iskam seriala da izlezne malko na ulicata, da vidim House na novi mesta v novi situacii, napylno neprivichni za genialniq doktor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Официалната дата за излизането на 4-ти сезон е 25.09.2007г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c7aMa7Ch0o Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Nqmam tyrpenie da se poqvi nov sezon i mnogo mi se iska da e s nov ekip, tozi beshe zapochnal da me drazni malko. Forman mi e mnogo pritoven ot samoto nachalo, mackata e leko ligava, samo kym rusoto doktorche imam pristrastiq zaradi nachina mu na govorene... tozi british english prosto me pobyrkva... Osven tova veche mu bqha nauchili nomerata i nemojeshe da gi iznenada. A dali House trqbva da se ochovechi... mislq, che tova ne e tochnata duma, zashtoto toi i dosega e pokazval, che chisto choveshkite emocii ne sa mu chujdi, che e naranim i chuvstvitelen, che ima slabi mesta, no sega mislq, che moje tezi neshta da gi pokaje i izvyn bolnicata, iskam seriala da izlezne malko na ulicata, da vidim House na novi mesta v novi situacii, napylno neprivichni za genialniq doktor. Той е перфектният доктор! Не трябва да се очовечва... Както той каза в последната серия от 3ти сезон - той тъка работи най-добре! Екипът беше як, но няма начин да му знаят сичките номера. Хаус e UNIQUE Но да видим в 4ти сезон новият екип може да е по як Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.