Midex Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 След три нощи неспане и този час ми се струва хипер късен... И аз на твоите години го карах по 3 в пакет, но сега повече от 2 не ги издържам (с леко изключение преди 2 години, докато играех булфлийт )...ако не подремна поне час на всеки 10...не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Годините ми са достатъчно много, за да изпитвам нужда да се хваля с безсъници. Започвам да се ужасявам от беезсмислено блещене в тавана четвърта вечер подред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Е...въпрос на гледна точка...за теб са достатъчно ; за мен са доста малко... А иначе аз ако не се похваля всеки ден с нещо, не мога да заспя от мъка...ей го и сега...сън не ме хваща, че не се сещам с какво да се изфукам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Midex отдавна доказахме, че не е човек, така че никой не може да се сравнява с него по безсъние... освен може би само аз но но пак трудно мога да го догоня Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Е...въпрос на гледна точка...за теб са достатъчно ; за мен са доста малко... А иначе аз ако не се похваля всеки ден с нещо, не мога да заспя от мъка...ей го и сега...сън не ме хваща, че не се сещам с какво да се изфукам... хвалба - оценена; лягай и спи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Е...въпрос на гледна точка...за теб са достатъчно ; за мен са доста малко... А иначе аз ако не се похваля всеки ден с нещо, не мога да заспя от мъка...ей го и сега...сън не ме хваща, че не се сещам с какво да се изфукам... Тъй ли? Кога и къде се фукаш че в специализираната тема нещо не съм забелязал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Играя си с бастуна и си подреждам музиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 бих ти направил предложение да дойдеш да поиграеш и с моя че приятелката има гости от червен бряг пък ми се е пребало ................................................................................ ................................................................................ . ............................................. лявото коляно , ама щеше да е много грубо от моя страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 https://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495231223 Този бастун , злобиле Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 както казах преебало ми се е и мръсното ми подсъзнание в момента е по будно от мен..... женски баджак да видя и ... абе кво ти говоря знаеш кво е .... пък и изядох вечерта 2 тортички контеса с повечко сладко .... предлагам да ми съберете пари и да ми пратите 1 "добре облечена" какичка за да ми изсмуче отровата и пак да съм си аз ако нямате телефона на ЛС бих ви дал 2-3 изпробвани та да не се лутате напразно из обявите ..... пс : влизам в партията с точно 12.20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 както казах преебало ми се е и мръсното ми подсъзнание в момента е по будно от мен..... женски баджак да видя и ... абе кво ти говоря знаеш кво е .... пък и изядох вечерта 2 тортички контеса с повечко сладко .... сложи го на плота в кухнята , шибни го с чук с все сила няколко пъти и мръсното подсъзнание , ще е последното което ще има думата в следващия момент Иначе знам кво е ... тя и моята като е в Бургас ... и 2 седмици само на хляб и чекии ПП. за 12.20 ... покрай гарата даже 2 тека ще направиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 а аз и вода пия че от тия чикии много ми пресъхва устата Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 pazu, твойта дама още ли чете форума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 тихо че пак ще ме нарече простак ся Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Zlobil, така приблизително значи още 4 човека да вкарат по 12.20, за да излезе сметката - и такси 10 кинта отиване и връщане...или е някаква елитна Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 елитна че жената не дава да ходим по долнопробни , таксито долу ще направя размяна - безплатен курс за филе елена Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 е ся - за 50-60 кинта няма да е долнобробна циганка нали се сещаш преди време Раптор беше писал, че елитните тръгвали от хилядарка нагоре, та май ни се размиват понятията за елитност иначе дай Боже всекиму такава либерална жена като твойта Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 абе едно време като обикаляхме за по 50-60 имаше такива студентки дет само като ги видиш и ти омекват коленете , скоро не съм бил да си призная...... иначе да най елитните почват от 1000лв най евтините , но за по 200-250-300лв има прохождащи в "бизнеса" манекенки дето са си екстра от всякъде...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 хвалба - оценена; лягай и спи! Не става....сега пък имам работа за през нощта...дядо мраз най-добре знае какво е работа през нощта... Тъй ли? Кога и къде се фукаш че в специализираната тема нещо не съм забелязал... Е да де...аз и затова пиша основно тук, щото не ме хваща сън, че не съм се похвалил....а като се похваля за нещо, за карък пък ми се отваря работа...и пак не се уреждам... Едит: Ееееее...чак сега прочетох к'ви ги е редил Злобила по-горе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Ебахти как огладнях ... и по-точно .. приядоха ми се банички ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Абе как така на всеки му се ядат банички тази нощ... нещо нередно става тук, усещам ги тези неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Трябва да препоръчам на Злобила да започнат да продават и банички в денонощния си магазин, че май и на мен нещо ми се доядоха банички....наистина някаква мистерия има тука... :ph34r: П.П. А сега като се замисля...все още даже не съм му 'уважил' магазина - какъв пропуск...в най-скоро време трябва да бъде поправен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Трябва да лягам, че отвън се съмва. Обаче за разлика от вас, на мен вече ми е писнало от банички и все пак ми се прияде... викайте Мълдър да разгадава историята. До утре вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Трябва да препоръчам на Злобила да започнат да продават и банички в денонощния си магазин, че май и на мен нещо ми се доядоха банички....наистина някаква мистерия има тука... :ph34r: П.П. А сега като се замисля...все още даже не съм му 'уважил' магазина - какъв пропуск...в най-скоро време трябва да бъде поправен... аз знам къде има денонощно банички Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Има едни банички .. болярски ги водят . В селата край Пловдив ги има много , включително и в Стамболииски . А в пловдив съм ги виждал в едно кафе до баумакс единствено .. ей ся отивам на рехабилитация и след тва там .. да се освиня с баници Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.