gal4enceto Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Аз не спя, защото съм на гости на едни колежки и си говорим сладко, сладко... А трябва да ставам в 6 ч., че ме чакат едни хубави бюрократични занимания цял ден, може да се проточи и до седмица. Но c'est la vie... Приятна вечер на всички, които тепърва стават, аз май скоро ще оклюмам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Днес във форума е повече от весело - Злобил ме разби тотално - голяма веселба,Хоста също е много деен и вкарва лафове.Само Дедо Мороз липсва да вкара малко специфичен хумор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Завърших си трилогията за седмицата - 3 дена пийне! Обаче днес съм най-в кондиция! Та за тва не спя = ся се прибирам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Споко, нали има кой да ти вкарва нищо, че Дедо-ти го нема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Тази нощ никой нищо не пише...не само тук, ами навсякъде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Липсвам ви на всичките викате, а? Днес съм почивка малко... то не че не съм бачкал изобщо просто по-малко. А да и изгледах 5-6 тъпи филма с малко коняк Но взема да си лягам вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Няма да оставам за през нощта обаче може да ме аднете за чат. Все пак като не спя няма какво да правя. Поне тук има малко други неспящи хора. П.П. Който има гмайл да ме аддва, да има с кой да си чатя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Аз пък уча ли, уча за тоя проклет изпит по УЛТ(Увод в литературната теория) и все повече съжалявам, че не си го взех първия семестър. Май в последния час повече се ровя из форума, отколкото уча.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 П.П. Който има гмайл да ме аддва, да има с кой да си чатя. Опасявам се че ще пропусна защото тия дни така съм я втасал че и 36 часа да имаше денонощието пак щяха да са ми малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Опасявам се че ще пропусна защото тия дни така съм я втасал че и 36 часа да имаше денонощието пак щяха да са ми малко... Аз не визирам точно теб, обаче ако можеш влизай и без това ми писна от скайп, а гмайл ми се вижда добра алтернатива, затова си седя там. Впрочем много ми се е спало явно и не съм споменал емайла ми. Като влезнете адвате LiLStenly@gmail.com и всичко е точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Бля, аз не знам до колко ще откарам тая вечер/нощ....Ако седна да си редактирам сборника, ме бройте до сутринта на линия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Е, ти тогава няма ли да си зает бе човек, то по работа лесно се седи буден, обаче ако седиш без причина не е толкова лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Зависи, зависи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Стига работата да е "скучна" и "много" само стой та гледай как ще хъркам отгоре й един път за малко да ми се отпечати релефата корица върху лицето от спане върху й Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Тъкмо се завръщам от модераторско събиране Разбира се не може да се оставят ракиите да изветреят без да са заляти с пресен ТУБОРГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 А каква беше подложката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Гледах филми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 А каква беше подложката? БУРГАС 63 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 БУРГАС 63 Ех тази ми е от любимите... И защо е толкова кратко това денонощие да му се не види? 36 или 48 часа да беше можеше някак да почне да стига ама с 24 не се издържа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Черна, брат, черна Но и тя влиза качествено. Да не говоря че беше почетен гост по принцип.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Ех тази ми е от любимите... И защо е толкова кратко това денонощие да му се не види? 36 или 48 часа да беше можеше някак да почне да стига ама с 24 не се издържа... Имам странното усещане, че денонощията се скъсяват нещо... май не съм само аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 за събудилите се Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 А, за тези които не са спали като мен, поздрав с чаша топло кафе, за по-доброто "събуждане"... аз се изтеглям след малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 След три нощи неспане и този час ми се струва хипер късен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 щото неска нямах цял ден работа и спах до към 1 следобяд.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.