FalleN_213 Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Айде бе къде сте нощните Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Ne spq poneje si legnah s koko6kite sno6ti, v 9 i predi okolo 4as se sabudih. A na vsi3koto otgore i flex type se precaka ne6to i dava nakakva gre6ka non-stop, za koeto se izvinqvam na vsi4ki za latineca. Op. Dobro utro narode Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Ne spq poneje si legnah s koko6kite sno6ti, v 9 i predi okolo 4as se sabudih.A na vsi3koto otgore i flex type se precaka ne6to i dava nakakva gre6ka non-stop, za koeto se izvinqvam na vsi4ki za latineca. Op. Dobro utro narode Предполагам си последния човек научил че FlexType е не просто излишна ами си е направо вредна програма и не трябва да се инсталира защото създава излишно много проблеми Аз поработих, стига за днес (само че не и за седмицата... тва е - кой как се уреди) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Ne spq poneje si legnah s koko6kite sno6ti, v 9 i predi okolo 4as se sabudih.A na vsi3koto otgore i flex type se precaka ne6to i dava nakakva gre6ka non-stop, za koeto se izvinqvam na vsi4ki za latineca. Op. Dobro utro narode http://x264codecs.hit.bg/bgphon.rar 1. Uninstall FlexType. 2. Download 3. Пращаш ми една кола 2л. На мен Флекс никога не ми е правил проблеми на мои машини, но дор итогава се преродих когато го смених. Главната причина, поради която го ползвах е че показва иконката си в трей менюто, а алтернативата на инжинера извън него и това ме дразнеше с години. Накрая просто свикнах. Иначе флекса си е педерастия, на много компютри ми е правил проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Много ви мерси и на двамата, flex type никога повече на нито една моя машина. А колкото до колата имаш е, и дори кафе към нея. Много съм доволен А сега ставам да си погледна бутерките да каде са, да закуся и то ще стане време да отивам на работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Гледах Welcome to Mooseport , сега ще лягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Поздрав за lil_stenly (ако все още не го е надушил): http://zamunda.net/details.php?id=156349 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Поздрав за lil_stenly (ако все още не го е надушил): http://zamunda.net/details.php?id=156349 Е то ако си фен си е престъпление да не отидеш на кино, още повече пък да гледаш cam рилийз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Утре в 6.30 трябва да ставам и да пътувам до село където ще бутнем едно 100тина килограмово прасенце , само дето май много народ се събрахме та се чудя дали да не мина през магазина и да взема малко кебапчета пс : и евентуално още 2-3 бутилки столичная Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Е то ако си фен си е престъпление да не отидеш на кино, още повече пък да гледаш cam рилийз... Въобще не съм обърнал внимание - аз видях заглавието, хвърлих 1 око на описанието и реших че ще му е интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 http://wwww.vbox7.com/play:73e3b2ff Поздрав за сичкото бухал дето се е събрало тука.Клипа е калпав, ама песента е ебати яката.както и филма Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 А, Мразе, аз го "сниффъх" вече, обаче е лошо качество... благодаря за поздрава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Утре нова седмица нов късмет и никой не се вясва . Аз съм си добре почвам от 10 . Сега ще се преспивам с малко лекции ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Гледах Банковия обир(Bank Job) - много радва. Сега ще хапна набързо и в леглото Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Уча бе да му сурвакам роднините от женски пол ... таз литература ше ми вземе здравето , за другиден географията и за сряда като край на срока един резак по философия и ако всичко мине като по вазелин ... от 4.20 , ще скоча на 4.60 за срока Поздрав за вскичкото будни -> Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Благодаря, обаче аз сега ще лягам, защото нямам възможност да остана пред компютъра за през нощта в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Досега гледах телевизия...тия бири,които пих гладен не ме оставят да заспя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Поспах хубаво до 15 часа и сега не ми се спи. Реших да се регистрирам в last.fm. Не знам защо не съм го направил по - рано . Освен да изгледам някой филм друго не се сещам какво да направя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Пуша цигари, пия уиски и чакам да ми се приспи... Като междувременно се занимавам с глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Уча бе да му сурвакам роднините от женски пол ... таз литература ше ми вземе здравето , за другиден географията и за сряда като край на срока един резак по философия и ако всичко мине като по вазелин ... от 4.20 , ще скоча на 4.60 за срока Поздрав за вскичкото будни -> След като ми обърна внимание на това - мога ли да запитам защо учиш или не си лягаш ами щракаш по форумите? Като учиш учи не се разсейвай, пъй като си свършил лягай че утре е понеделник и аз може и да спя до 12 ама ти как ще станеш не ми е ясно?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 След като ми обърна внимание на това - мога ли да запитам защо учиш или не си лягаш ами щракаш по форумите? Като учиш учи не се разсейвай, пъй като си свършил лягай че утре е понеделник и аз може и да спя до 12 ама ти как ще станеш не ми е ясно?! Аз няма да си лягам , че да ставам . Направо после като се прибера в 13.00 лягам и заспивам до 20-21 вечерта .. и после пак ... Предлагам нощните птици да си направим една среща в 5.00-5.10 на макдрайва на Хр.Ботев и Източен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 С дядо Мраз не спим, щото се базикаме с Пазу в темата з автомобилите...че той се и вързва на всичкото отгоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Котката ми е паднала от терасата ... преди малко ходих да я хвърля след Ягодовско в дерето Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Гледах RocknRolla с доволно Tullamore - добре влезе п.п Гай Ричи е Голям - няма такъв хумор и концепция за живота Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Зубренеееееее.... Писна ми на оная работа вече.. А едва съм минал първия изпит. Иначе ебати фейсбука... Не мога са отърва от него, като няква краста е!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.