Stenli Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Аз в щест смятам да подремна малко, от толкова течности ми се приспа... обаче се обезводнявам иначе. Ох, да знаеш няма такъв кеф. Ударих 35мин бързо темпо колкото да стана вирвода Лошото е че все още не ми се спи пък и то не остана за кога :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Спи народа никой нищо не казва... Брей и Midex явно е решил да спи днес... я да последвам примера му Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Спи народа никой нищо не казва... Брей и Midex явно е решил да спи днес... я да последвам примера му Как да спи народа бе дедо, аз току-що вечерях и още не съм си почнал бърбъна. Едит: освен това гледам гримьора е станал с първите петли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Мне, станах с първите помияри Сереше ми се адски и затова.Пък и чакам шефа да мине да ме вземе от вкъщи, та закуска, кафенцце, туй-онуй.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 досега гледах филм, май ще гледам още един... лошото е, че утре от 8 съм на лекции и незнам как ще издържа цял ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 мене пък към 10 ми се обадиха да ми кажат че съм на някъв изпит.... да еба тъпото няма да мога да спа до късно Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Някаква настинка се опита да ме посети! 2 джезвета греяна ракия и нов кег под мивката - някак си осмислиха вечерта ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ НЕСПЯЩИ: OпAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Аз досега гледах "Отчаяни съпруги". Нещо не ми е добре и не можах да заспя... Все пак сега лягам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Едва ли Жорко е на повече от 10 см Жоре, гушни я, всичко ще й мине Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Аз не спя, защото не ми се спи сега, дори и след тичане, викам ако не ме изгонят от стаята да поспамя за през нощта... надежтите ми не умират все още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 кибича ама за кво и аз не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Ако имаш години погледни ми поста по-горе Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 А, ти ли ще го спреш ако няма години, защото едва ли може да направиш такова нещо, те неспящите хора са опасни и не спазват граници. Ехо, Мразе надай глас и ти малко, знам че не спиш, обаче не се обаждаш нещо. И наистина ли е забранено да си кача този аватар в гугъл, това не мога да го повярвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 баси... започвам трети филм, а лекциите все още си остават в 8... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Гледането на филми не знам с какво ще ти помогне особенно, защо продължаваш да се опитваш, часът няма да се измести, обаче ако го пожелаеш силно и си повярваш на теория е възможно да се получи нещо... за съжаление е само на теория иначе. Гледай Real Super Humans на Discovery и може да придобиеш някаква способност. Това филмче беше уникално, има субтитри на нашенски в някой от сайтовете даже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 А аз утре сутринта трябва да предавам проект и понеже го бях докарал донякъде, се отпуснах в ония няколко теми за автомобилите...щото стана приятен мохабет...да, ама подцених остатъка от проекта, дето ми остана и сега от един час насам бачкам и усещам, че пак няма да се спи...а започна нещо да ми се приспива....ще взема да си направя една кана кафе, че май няма да го бъде... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Аз дори нямам спомен за задачите ми 'сабаля Има ги написани някъде тука...... Поздравявам културно групата - ЕДИТ 'сабаля: алеле мале що букви съм ял снощи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Мерси за поздравите. RaptoR-е, гледам добре ти понася лечението и си в добро настроение Обаче аз мисля да си лягам, че задника взе да ме боли от седенето. Колкото - толкова за днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Абе дедо, да не си хванал хемороиди Ако си - ще ти приложим лечение с морков. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Едва ли Жорко е на повече от 10 см Жоре, гушни я, всичко ще й мине Съжалявам, че пиша чак сега, но тъкмо се събудих. Жоро го нямаше при мен. Иначе нямаше да ми е кофти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 ...тъкмо се събудих. Жоро го нямаше при мен.... Ах тоя палавник...пак е е използвал намалението да забегне при някоя....срамота....тц...тц...тц... Аз ако съм на тебе веднага ще си преправя аватара: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Ти добре ли си, не си ли?! Само едно ще кажа : Ще ти се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Абе дедо, да не си хванал хемороиди Ако си - ще ти приложим лечение с морков. С едната ръка през кръста, другата през гърдите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 А с третата - моркова Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Ти добре ли си, не си ли?! Само едно ще кажа : Ще ти се... Хахаха как после да не я бъзикаш като се връзва А с третата - моркова Ей да не каже нещо човек... и вие венага взехте да ми се точите. Какви хора само бе.. ц ц ц... Ако някога хвана хемороиди ще ви имам предвид обаче, ако пък вие хванете, казвайте да помагаме Иначе не знам каква ми е точно диагнозата но след 7 часа не-ставане от стола почват да ми изтръпват задните части... подозирам че е от недостиг на уиски, защото вчера само на кафета карах до последно и забравих да си припомния "как звънят камбанките на овцете" и да се успокоя от приятния звън та сигурно ще да е било от това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.