Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

Какво се обясняваш честно казано не знам... Дачията на ххх години явно бе фурор на мероприятието тогава :devil

Аз между другото все още си чакам видеото от последното форумно състезание на Лаута! Така да си сипна с носталгия, да се понакефя :rolleyes:

Дори и там обаче се видя какво прави КОЛАТА - аз ви накъсах всички, после ти постави рекорд с нея. Какво толкова за дискутиране има.... Да не довършвам изречението, че децата ще се разпискат

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Абе ти мани, че май си изгубих някъде камерата...или ми я откраднаха докато я разнасях декември месец насам-натам...на толкова места ходих, че нямам спомен къде изчезна... :(

Ако си изгубил footage-a от тази гонка ще те разпна! Никога няма да се повтори! А беше уникален моя рейд и в квалификацията, и в първите 2 обиколки от състезанието! Не ми причинявай това!

Не...записът май съм го запазил на голям диск....а иначе Панасоника си беше в чантичката, в която беше и зарядното, всички кабели и 10 презаписваеми малки DVD-та....че и за капак на камерата остана и планката на статива и сега не мога и него да ползвам....карай, ще купувам всичко отново....тоя път ще сменя със Сони за проба. :)

П.П. Ако няма да спиш скоро...мога да се пробвам да кача в YouTube някоя и друга моя обиколка с Ротакс-а да ме видиш какъв майстор съм. :devil

Довечера те искам на Срещата с тоя диск в джоба! Това ми е highlight-aв картинг кариерата - особено издухването на групата в малкия обратен в квалификационната :devil

Не забравяй, че после те натиках в тая кола и направи 53.2! Незабравима вечер си е. Разбира се насолването на Васко предния път и на пистата, и на еър хокея, е на второ място хахахахахахха

Не забравяй, че после те натиках в тая кола и направи 53.2! Незабравима вечер си е. Разбира се насолването на Васко предния път и на пистата, и на еър хокея, е на второ място хахахахахахха

Сега ще ми се карате обаче въпреки че не съм го виждал Васко съм останал с впечатление че е поне едно 90 кила, а Пламен като го знам - има няма 65.. за да са равностойни той трябва да е карал от онези с най-малкия двигател а Васко от тези с по-големия че си има голямо значение килограмите на "пилота" :) Ta мисълта ми е че хич не е била честна битката...

Абсолютно си прав! Само че приказките му на бара преди да седнем в "болидите" да беше чул.... :devil

Васко, както сам си признава момчето, не умее да губи - озверява!

На първата Форумна гонка едни дечица по 35 кила (с по над 1000 обиколки) ни отнесоха като куци магарета хахахахах

Най-важното е, че накрая си пием бирите, веселим се и никой кахър на никого не дири

@Дядо Мразе...на Васко каквато и кола да му дадеш ще ни мине още преди да сме започнали....после обаче винаги има обективни обстоятелства като това, че не е разбрал колко обиколки щяло да бъде състезанието...че на нас са били сипали 98 октанов бензин, а на него само 92...и т.н. :lol:

Всъщност съм точно 70 кила, но както може да видиш от тук, разликата между 70 и 90 кила при карт-състезания в коефициента "К" е по-малко от секунда.

Пламене я кажи сега и дай графика каква е разликата в килограмите при еър хокея, че там и двамата го бихме милия :bgrin:

ЕДИТ: ще има ли Дядо Мраз на срещата довечера?

Аааа и аз имам 2ма приятели които като ги минах с по една обиколка взеха да мрънкат че техните картове се оказали нещо куци, сменят 2 и все им се падали чупени... не можели да тръгват, не можели да спират, нам си кво им било друго... само за бензин 92 не им дойде на акъла :)

Едит: да ще има :)

Истина е, че картовете са на еш/беш, каквото ти се падне, така че не се чуди. Аз уцелих за сефте добрата кола и ги накъсах с повече от половин обиколка (и то след едно завъртане) на последното Форумно състезание. После накарах Пламен да врътне с нея и мисля, че той постави личен рекорд с малките точно с тази същата вечер.

Да ама единия от моите смени 3 карта и пак недоволен. После запомни аз с кой бях и на другия ден беше с него и пак после мрънкаше че не били като в Анахайм картовете, тва така онва онака, не можел да кара така той... Една седмица по-рано като ме мина щото се заблеях на единия завой после нищо не каза ама като не можа да ме стигне след това се скъса да мрънка...

Да ама единия от моите смени 3 карта и пак недоволен. После запомни аз с кой бях и на другия ден беше с него и пак после мрънкаше че не били като в Анахайм картовете, тва така онва онака, не можел да кара така той... Една седмица по-рано като ме мина щото се заблеях на единия завой после нищо не каза ама като не можа да ме стигне след това се скъса да мрънка...

А...това да не е бил Васко бе...и ти да не си разбрал? :devil

Е този си е чиста проба шаран :bgrin:

При нас нещата са коректни, на никого не му пука кой ще победи освен на Васко :laughing:

Пример - на първта гонка ме дебнеше до последно, но не допуснах да ме мине (хлапетата ни бяха отсвирили, борехме се за трето място), финал, слизаме от колите, подавам му ръка, подмина ме като талпа с бяс в очите :)

А...това да не е бил Васко бе...и ти да не си разбрал? :devil

Хехе... не бе... този го познавам от има-няма 25 години :)

Е този си е чиста проба шаран :bgrin:

При нас нещата са коректни, на никого не му пука кой ще победи освен на Васко :laughing:

Пример - на първта гонка ме дебнеше до последно, но не допуснах да ме мине (хлапетата ни бяха отсвирили, борехме се за трето място), финал, слизаме от колите, подавам му ръка, подмина ме като талпа с бяс в очите :)

Ужким не е но му беше кофти ден - майка му му беше надула главата че му е време да се задоми стига само кефа си е гледал, нещо друго го беше нервирало не помня какво и после на картинга не го преживя. Доста бири му трябваха да се успокои :)

А пък Васко ако обещае да почерпи после ако спечели ще правим колкото си иска състезания :P Майтапа настрана ако ви трябва жертва - аз ставам - не съм карал много, рекорда ми е до към 0:56 мисля и то след седмица тренировки почти всеки ден...

---------------

Хубаво се бъзикаме с Васко обаче някак като не може да каже нищо взе да ми става съвестно :)

Добре си ни дошъл в групата! Но без мания за победи, ние караме за удоволствие! Няма значение кой колко прави, важното е да сме заедно, да е весело, да си пием бирички на бара с кеф. Пламен аз го подпалих, той взе че му хареса и до Ротакс-а я откара. сега и по финалите се подвизава. Аз никога няма да забравя първите си стъпки - посред зима - сопола и сълзите замръзват (буквално!), но въртиш с кеф. Грип няма, но кефа си е кеф. Който се приема твърде сериозно няма място в групата ни, ние го правим ЗА УДОВОЛСТВИЕ, не за слава. Пък шоуто по състезанията ни е филмирано.

Сега като се замисля след тия две години всички, които закарах на пистата имат повече обиколки от мен, а Пламен не можем го стигна, той като кокаин го поема тоя карт рейсинг :devil

Аз се чудех кога да ходя да карам това лято, един път гледам тука се събират викам си ок и аз ще ида тихомълком, обаче предния ден едни лапетии ме направиха сам да си говоря и си викам - мани тая работа после има да ми се смеят и гаргите, я си траи и тренирай още малко докато се научиш :) А че е кеф - кеф е... пък и после студената бира как влиза майкооооооо

Ми то това е основата бе брат! Другото си е чиста проба адреналин! Особено като е населена с "туристи" пистата! Срам и резил за нас, дето карахме 2007 година и през декември в студа, а все не намираме време да се веснем през "сезона"! Време е това да се коригира хахахах

......през декември в студа.......

Аааа...аз вече не смятам да правя тази грешка през зимата....Миналата зима се връщах вечерта от Метро в един студ...пък си казах - абе студ не студ, дай да врътна 2-3 обиколки ей така за спорта. Отивам там и онази ми вика - ами ще трябва да изчакаш половин час, защото тука едни ще правят състезание...освен ако искаш и ти да се включиш.... Дет' да чакам реших да врътна 15 обиколки на състезание...ама след него не ме питай какви ми бяха ръцете...всъщност къде ми бяха не знам, защото не си ги чувствах поне още 15 минути след като слезнах от карта. Затова повече в студа...тц... ;)

Пламене, раздаваха ни ръкавици тогава заедно с каските, но сопола си замръзва винаги хахаха

ПОЗДРАВ

:punk

- спешъл за Васко като прочете нашите писания - типично в негов стил :devil

оф и аз съм болен

и одеве от тия лекарства направо заспах и преди малко ставам

и ся ме чака пак цяла нощ безсъние

ужасна работа :(

пускам си да гледам досиетата Х

пък после пак ще пиша :)

Разговор по скайп продължил няколко часа.. и търсене на някви неща в нета.. ама сега ще лягам , че утре трябва да отделя време да уча , а си нямам и на идея кога ще стана..

Трябва да се бачка...остават ми още около 4 часа работа, а после мога и да легна за малко, че в 9.30 пак трябва да ставам...и утре - пак цял ден бачкане....бахти, все едно не е неделя... :sick

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...