lil_stenly Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Аз пускам постове където се сетя, пък може да съм помогнал на някой... не се знае. Имах кошмар и се събудих (по-точно станах от дремането) отидох да си хвърля един душ, сега се чудя какво да правя вече. Викам след като си изпуша цигарата и си изпия кафето да лягам пак. П.П. Пък ако ще кошмари да ме гонят като си затворя очите всеки път, обаче ще се събуждам през пет минути и утре пак ще спя тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Аз пускам постове където се сетя, пък може да съм помогнал на някой... не се знае. Гледам те, че шариш насам-натам из темите...то само ти и де... Имах кошмар и се събудих Що...да не те ухапа някой... ...абе знаех си аз, че тая твоя мания ти действа нездравословно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Еми, не е точно така, по-скоро от там ми идва манията, от тези кошмари... пък за какво имам кошмари не е за разправяне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Момци, оставям ви... днес не можах да ви обърна достатъчно внимание но няма как. Горе-долу прочетох кой какво е писал обаче... пак същите хора.. и пак същото време Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Аз също се понасям към местенцето за дрямка с плавна стъпка из тъмните коридори... голямо страшилище е в нас вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Аз наистина ще взема да поработя малко, че с тоя мързел дето ме е обхванал напоследък....Обаче наистина в списъка на нашите 'смайлита' е добре да бъде добавен още някой сет...ако трябва даже да се махнат някои от старите, които практически не се ползват....'айде на изпроводяк, за да (не) сънуваш кошмари те поздравявам с тази: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Абе мисли си за мен и сънувай кошмари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Така ми действа България, Пламене И аз съм си в България, в момента, не в Англия Аз затова вече четвърта година не съм припарвал на по-близо от 10 000 km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Тази вечер скуката е пълна пускам за 4-ти път " Burn after reading " гледал съм вече 1 час от филма дано успея днес да го довърша или той пак ще ме довърши за поредна вечер . Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Кротко и спокойно ми е( к'во като имам изпит на 18-ти пък не съм чел ).Може да е от чая ананас.Пък може и просто от нямане на какво да ми е така. Сега малко Mirrors Edge или пък Lord Of The Ring преди мъррр...мъррр...мъррр... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 toq burn after reading... ne6to ne uspqva da me hvane, i az 2 puti go puskam i vse zaspivam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Уреждам един ъндърграунд рейсинг рунд за утре по тва време .. голф 2 vs opel astra xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Я кажи каква кубатура са и за какво се дърпате( и как - с въже, на 400м, на 250? )? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 golf vs astra 1600 vs 2000 cc 1500 vs 1750 kg 89 vs 98 hp опитен vs неопитен водач Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Ти кой си...тоя отляво или оня отдясно... П.П. Каква картинка си имал, че нямам спомен да съм ти махал нещо....ама може и да съм, ако е била много голяма... Едит: Аха....по стила на изречението отгоре (малкият надпис) вече се сещам кой ти я е затрил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 ляво а картинката беше тази -> http://content.ytmnd.com/content/9/f/f/9ff...77e83214651.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 100 пиксела мах А иначе я кажи каква е тая Астра 98 коня , че ми стана интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Аз залагам на pazu, че ще намаже филийката на Астрата. Да постнеп материалче след гонката( генгста стайл ако може, с рапец за фон( ретро нещо Шамара от времето със старата 5-ца и прочие )). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 М ей така просто не спя Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Абе ся тва е един дръвник със стаж от месец .. задволанното у-во е по-важно .. пък и цедка ще направим на скоростите ... на бензинец , ще се подкарам ако трябва Глад и мизерия са тея драгове .. ама айде , да става интересно , интрига да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Абе търсите си белята ама нали съм дърт кой ли ме слуша мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Достраша го май .. и нещо почна да се отказва ... нищо .. приемам че съм бил служебно в такъв случай Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 А коя година е неговата кола ? :ph34r: Ориентировъчно де ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 А коя година е неговата кола ? :ph34r: Ориентировъчно де ... 96 или 98ма , комби .. със правоъгълните фарове ... тва ми предостави като информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 .... задволанното у-во е по-важно ... Абе ти зае*и...не е баш така....като съм бил на Калояново с предишната си "малоконска" кола , на завоите бях в челната тройка, а на правата една хонда с 2 пъти и половина конски сили повече от моята, на всяка една обиколка ме издухваше още по средата на тая права. Вярно...имаше една мадама с последен модел БМВ (седмица май беше)...с всички екстри...а-бе-ес-и...тракшъни...мракшъни и всичко друго дет' се сетиш - тя караше най-бавно от всички, щот' не беше много в час...ама на 2-3 пъти и тя ме издуха на правата...конете са си коне...и ускорението си е ускорение - задкормилното устройство нищо не може да направи при драстично разминаване в класовете автомобили...па ако ще и това задкормилно да е Шумахер. То кат' не дърпа - не дърпа....всъщност дърпа си супер, но в сравнение с отсрещния е точно наполовина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.