host Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Дам, аз сега пийнах едно старобалканско чайче, преди него един джин с приятели и сега съм точно в настроение за мъррр...мърррр...мърррр... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 има тооооолкова много природни дарове за заспиване, що трябва да си мъчите организма с разни химии... Щото в кухнята ми е толкова студено, че докато си приготвя природния дар и ще замръзна. По-лесно ми е с хапче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Досега гледах A Fish Called Wanda.За първи път от много време насам имам възможност да си легна в по-нормален час,но усещам че няма да се възползвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Досега гледах A Fish Called Wanda.За първи път от много време насам имам възможност да си легна в по-нормален час,но усещам че няма да се възползвам Story of my life Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Модераторската сган ме нерви.Шегичка, пичовете немат друга работа, ами моите псувни трият.Лягам си, утре съм на работа и ще ми замръзне лайното на тоя студ.Искам да се наспя кат куче, щот ебах кат магаре и пих кат кит. Ай лека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 избръснах се ... ама и аз мисля да си лягам , да не търча утре пак за бележка при лекарката Афтършейвче , пудричка , кремче , масажче .. кеф за лицето Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Ами преинсталвах на шефа лаптопа до преди минути, но жената ме навика да го зарязвам и да си лягам, та смятам да е послушам и да лягам. Но преди това ще взема един душ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lautahools Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 гледах бугимен 3 - или бг версията ТОРБАЛАН хахаха и сега пак не ми се спи и се чудя кво да гледам ужасТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Щот сега ставам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Хаха .. тоя път не се успах ... добре де , благодарение на "жИната" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Хаха .. тоя път не се успах ... добре де , благодарение на "жИната" Ех тия жИни...не можем без тях...уж все се оплакваме, че с тях - лошо...ама без тях - още по-лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 наще магазини са денонощни бе пък и доста заредени на младежка 26 до ресторант екстаз и в тракия до турският ресторант романтик какво нещо е рекламата. Тамън се чудехме с жената къде има работещ магазин да докупим някой продукти и се сетих за тоя пост. Та преди малко се върнахме от пазар в магазина в Тракия и сега си чакам гювечето да излезе от фурната да му покажа близка среща от 3-ти вид с мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 какво нещо е рекламата. Тамън се чудехме с жената къде има работещ магазин да докупим някой продукти и се сетих за тоя пост. Та преди малко се върнахме от пазар в магазина в Тракия и сега си чакам гювечето да излезе от фурната да му покажа близка среща от 3-ти вид с мен Само прясно мляко Мегле няма Васко да се поправите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Те заради 1 бездарник с подаръци ша се поправят... Барем ми беше донел нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Те заради 1 бездарник с подаръци ша се поправят... Барем ми беше донел нещо... Аааа на колегата се оплаквай, аз съм в пенсия Link to comment Share on other sites More sharing options...
lautahools Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 я кажете някой як филм че нещо страдам от безсъние тази седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 wild child Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Припомниха ми следния виц, който като го чух за първи път много се радвах но и сега пак ми направи кеф като го чух: Японците ядат много малко мазнини и страдат от по-малко сърдечни заболявания от Американците и Британците От друга страна Французите ядат доста мазнини(сирене и страдат пак от по-малко сърдечни заболявания в сравнение с Американци и Британци. Японците пият малко червено вино и страдат от по-малко сърдечни заболявания от Американци и Британци,но Италианците пият доста червено вино и страдат пак от по-малко сърдечни заболявания от Американците и Британците. Изводът-яж и пий каквото искаш,англисйкия език е това,което те убива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Зяпах SAW III до сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Аз съм на серията "Не сме ангели" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Само прясно мляко Мегле няма Васко да се поправите! такова мисля че не зареждаме от доста време .... иначе като изключим факта че имаме магазини аз лично не правя никаква разлика в прясните млека в смисъл всичките са ми еднакви , ползвал съм президент за 4лв кутията ползвал съм и АРО за 1.1лв абсолютно не намирам разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Припомниха ми следния виц, който като го чух за първи път много се радвах но и сега пак ми направи кеф като го чух: Японците ядат много малко мазнини и страдат от по-малко сърдечни заболявания от Американците и Британците От друга страна Французите ядат доста мазнини(сирене и страдат пак от по-малко сърдечни заболявания в сравнение с Американци и Британци. Японците пият малко червено вино и страдат от по-малко сърдечни заболявания от Американци и Британци,но Италианците пият доста червено вино и страдат пак от по-малко сърдечни заболявания от Американците и Британците. Изводът-яж и пий каквото искаш,англисйкия език е това,което те убива А българите ядат умерено от всичко и страдат от всичко по много, като американците и британците. Изводът е - всичко в умерени количества е вредно. Подизвод - не вярвайте на народни поговорки (и вицове). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 ...абсолютно не намирам разлика Има, има....опитвал съм всяко мляко, което е излизало досега на пазара и разликите във вкуса между някои са огромни...дори и на тези с UHТ се различават, макар и по-слабо. Все едно на теб да кажа, че между 'черно' Джони и Jack Daniel's няма никаква разлика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 не споря че няма , просто аз не намирам а доста често пия прясно мляко вечер , останало ми е като навик с малко захар лееко подгрято ама просто не я намирам разликата ..... утре ще ходя до метро и ще взема 1 от най-скъпото и едно от най-евтиното да направя експеримент........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 ...утре ще ходя до метро и ще взема 1 от най-скъпото и едно от най-евтиното да направя експеримент........ Това не зависи единствено от цената му...Мегле, Корона, Май Дей, Верея и др. са с почти еднаква цена, но всяко се различава достатъчно от другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.