Psihara^^ Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 ХАХАХАХХАХАХХХААХ! Форума ся ша излезе фулл с хора с наклонности към задните части на злобила! EDIT: Чух, че злобата е на промоция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 ааа ужас .... ако бях на тебе щях да си прегризя ръката..... обезкосмяването няма нищо общо . Коя от двете? Чче аз и с двете го мога Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Уффффффф Вече е на 37'8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 А ти що не дофтасаш на меетинга? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 бе аз ша ви дам бе , чух една кака да разправя че еб*н нещастен нямало.... ма да съм сигурен че ше ме тряснете как си требе не да ме разлигавите само и после да ходя да търся някой да ме довършва..... пс : да не стане да ми хареса и да почна да ви търся... което ми напомня да отида да прибере 2те мадами които е*ах ония ден че още ми скимтят на вратата и молят за още ма съм стари аз вече едно време кат пия 3 мастики и ги лашках кът вагонетки няма красива няма грозна , ся 2 пъти и почва да ме боли кръста пък и то кът свършиш и всички ти стават едни такива еднакви..... кво да се мориш да не си на къра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Ми дърт си... След като хора, които имат деца на моята възраст, те газят на състезания с деТСки колички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Ми дърт си... След като хора, които имат деца на моята възраст, те газят на състезания с деТСки колички! Ама не се нави да се качиш на деТСките колички, а? Освен това да направиш 1...5...или хх деца хич не ми се струва голяма философия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 ...цънк. Това е предимството да си модератор - може да прецакаш всеки момент когото си искаш (и особено когото трябва), че и думата да не му дадеш, щото си го сложил на модераторски режим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Бах маа му...по ЕК вече изгледах един гей-филм...сега засичам края на друг по Фокс Лайф, само че за лесбийки...айде това по мога да го понеса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 че кво им има на лесбийките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 че кво им има на лесбийките Ами, че не щат да спят с тебе, ами помежду си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 все 1 е ся ме чакат долу пред блока поне 10тина..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 От известно време насам по-рано от 2 часа не мога да си легна....чал почвам да се чудя дали това не е вредно Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Падна ми батерията на телефона от много приказки (по работа за съжаление) и не можах да се обадя на Midex но благодарение на zlobil който ме подсети до магазинчето го р-т Екстаз се сдобих с мляко Lactea.... сега ще кльопаме палачинкиииии Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Някой да ми препоъча хапчета за заспиване, това не се търпи вече!!! Легнах си преди 3 часа и няма заспиване... и това всяка вечер... писна ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Гледам някъв болен сериал... Казва се Miracles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Снеж - http://www.pharmacy-bg.com/article.php?cmd=list&id=347 Или чаша бира.Аз не спя щот зяпам някви смахнати филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Снеж - http://www.pharmacy-bg.com/article.php?cmd=list&id=347 Или чаша бира.Аз не спя щот зяпам някви смахнати филми Мерси, трябва да видя какви таблетки ще ми предложат в аптеката, че положението е трагично. И филма не помогна. Пак ще откарам поне до 6, като вчера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Ем....Да не се влияеш нещо от лунните цикли?Аз по пълнолуние и новолуние съм като вампир... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Ем....Да не се влияеш нещо от лунните цикли?Аз по пълнолуние и новолуние съм като вампир... Хм, това не ми е хрумвало, трябва да се поинтересувам, може и да има нещо общо, защото определено съм на цикли като се замисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Може и това да е....А може и старост-нерадост....Ей го е - дядото и Мидекс по цели нощи са на линия, вече и аз натам отивам, в клуба ме ебават, че съм стъпил вече с единия крак при пенсионерите...Ох, добре де...Добро утро и лека нощ, утре имам да еба и да пия, трябва да си почина малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Хм, това не ми е хрумвало, трябва да се поинтересувам, може и да има нещо общо, защото определено съм на цикли като се замисля. Хмм...моята жена само от тия цикли се влияе...става една такава...заядлива... @Grimjaur, точно така...почивай, да не стане някой сакатлък при някоя от изброените дейности, че и при едната, и другата - резил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Някой да ми препоъча хапчета за заспиване, това не се търпи вече!!! Легнах си преди 3 часа и няма заспиване... и това всяка вечер... писна ми. Мелатонина не знам доколко ще подейства и как, класиката в жанра са диазепам и ксанакс обаче и 2те май се взимат със зелена рецепта... Един път нещо не можех да заспя и ми дадоха 1 ксанакс, така ме приспа че и целия следващ ден.. Може и това да е....А може и старост-нерадост....Ей го е - дядото и Мидекс по цели нощи са на линия, вече и аз натам отивам, в клуба ме ебават, че съм стъпил вече с единия крак при пенсионерите...Ох, добре де...Добро утро и лека нощ, утре имам да еба и да пия, трябва да си почина малко. Като те изплющя ще ти каза аз на теб кой е в клуба на пенсионерите! Ние просто си бачкаме по това време не е като хептен да не спим.. Ей аз спах пак 10 часа днес че не се знае кога пак ще мога. При мен не е защото не мога да спя ами за да наваксам със задачите особено като има нещо спешно... ХАХАХАХХАХАХХХААХ! Форума ся ша излезе фулл с хора с наклонности към задните части на злобила!EDIT: Чух, че злобата е на промоция... Ахахахахаа Ванката кърти мивки просто! ------------------- Пфууу пак не съм си отворил очите хубаво и пиша в темата по средата на деня... сори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Като те изплющя ще ти каза аз на теб кой е в клуба на пенсионерите! Ние просто си бачкаме по това време не е като хептен да не спим.. Ша изплющиш ти....Мен ме ебават за пенсионер, че другите пещерастчета са по на 19 до 23г, а аз съм на 25 и след мен по възраст почват от 35 нагоре...И вече ме слагат да сядам точно по средата между дъртото и младото, кат запиваме.Затва ме ебават... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Сдобих се с Benosen и ще го пия тая вечер, стискайте палци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.