lil_stenly Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Как успяваш да си събереш мислите за работа по това време? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Хич не е трудно Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Даже е по-спокойно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Ъхъ и никой не врещи след теб, че пак си изпил всичко, марш към магазина и да ми купиш милка с цели лешници!И после да дойдеш да гледаме филм и т.н...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Познато ми е това чувство, нещо като проблясък получих като ти прочетох поста сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 На всеки му се е случвало нещо подобно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Вече ми се приспива, няма какво да правя и веднага ме удари умората, иначе нещо изпускам (щях да правя нещо преди да лягам), не помня какво в момента... даже не мога да се сетя за какво се отнасяше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Филми, филми, филми - последния бе страшно тъп. Просто ме подканваше да си легна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Филми, филми, филми - последния бе страшно тъп. Просто ме подканваше да си легна... Aааа това е запазена марка за сестра ми - гледа филм който е мега тъп и даже не може да си отговори сама на въпроса защо продължава да го гледа, но упорства и го изглежда до края. И после коментира че от край до край бил тъп но го изгледала Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Приключвам си счетоводните книги за 2008-ма. Не ми излезнаха към 500 лева разходи, но накрая им намерих документите и се успокоих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Лъскам бастуна... Оправям тука едни камънаци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Лъскам бастуна... Оправям тука едни камънаци. Абе все съм чувал че някои жени са ледени но чак вкаменени не бях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Еми едни мастурбират, втори ползват кукли, трети се женят....А такива като мен чисто и просто и се занимават с хобито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Еми едни мастурбират, втори ползват кукли, трети се женят....А такива като мен чисто и просто и се занимават с хобито. Тъй де тъй. С други думи шубе те е да се ожениш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Бе за шубе - май не ме е...Ама още не се е появила тая, дето ще ме трае Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Бе за шубе - май не ме е...Ама още не се е появила тая, дето ще ме трае А трябва, а трябва Не ми обръщай внимание... изпростявам от много бачкане тези дни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Aааа това е запазена марка за сестра ми - гледа филм който е мега тъп и даже не може да си отговори сама на въпроса защо продължава да го гледа, но упорства и го изглежда до края. И после коментира че от край до край бил тъп но го изгледала Това може да се дължи на две причини (понеже и на мен ми се е случвало) - едната е, че гледаш, гледаш и все се надяваш нещата да тръгнат към "по-смислен филм" (ама уви)...а другата е, че вече си разбрал, че гледаш някаква върховна тъпотия, но си решил да издържиш стоически, за да се увериш, може ли до края да стане още по-тъпо и докога ще продължават да издевателстват с търпението ти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Трябва какво - да ме е шубе, или да си търся жена? Че лесно се не плаша, пък да се разправям сам да си слагам ярема на шията - нема начин,освен ако не е кретен като мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Шубето имах предвид, но като цяло глупости говоря в момента та не се връзвай особено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Приказка да става Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Що не спя... Ми имам половин бутилка водка да допивам... Да не съм луд да лягам?! Ииии чак ся видях- от 2.00- до 6.00... Ще слезна да си взема още една бутилчица... Тая май няма да изкара до тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Трета вечер подред се опитвам сама да свърша бутилаката Bacardi Black, ама не успявам. Няма подкрепа, момчета, нямаааа.... не е кат едно време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Мъка мъка, това го обичам а отдавна го изпих. И Бейлиса за кафето ми свърши преди седмица... Мъка мъка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Бейлиса не е ли женско питие не спя защото преди малко се прибрах,сега преглеждам поздравления и честитики по скайп Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 dukes of hazzard i edna butilka uiski. a tolkova mnogo rabota me 4aka utre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.