Midex Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Обаче това "мъж ми" си е запазена марка на Снежко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Радвам се на тишината в последната нощ от 2008-ма Като си помисля, че утре ще гърми и трещи, направо не мога да заспя от кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Обаче това "мъж ми" си е запазена марка на Снежко. Хм, май верно само така го пиша напоследък Иначе е "Любото ми", "бебо" за пред другите, ама като не го познават хората и е "мъж ми" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Защо не спим? Ами защото е Нова година разбира се и сме пийнали повечко НАЗДРАВЕ И ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на Всички Съфорумници Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Ами че кога сме спали по това време че точно днес да се спи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Аз имам чувството, че ще си легна по-рано от обикновено, бати убитата НГ, честно ;Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Ще гледаме с жената 100feet, а след това каквото дойде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Не съм спал от бая часове и ще зема да си полегна малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Аз пък бачкам д***а като за световно... кога няма - няма ама като има си е***о м***та... баси празниците откарах и аз ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Ще гледаме с жената 100feet, а след това каквото дойде. Аз пък обратното...ще правиме с жената каквото дойде...пък след това може да изгледаме 100 feet или някой друг филм....ако изобщо допрем до филма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Ти няаш ли раота? Айде бързо да помагаш на ДядоМраз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Ти няаш ли раота? Айде бързо да помагаш на ДядоМраз! Току що свърших(ме) ...само дето дядо ти Мраз вече си е легнал... :ph34r:(редакция: само дето дядо ти Мраз се крие и заблуждава, че го няма... ) П.П. Аз съм "ЗА", относно онова в подписа ти...само се организирайте и пишете в онази тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Току що свърших(ме) ...само дето дядо ти Мраз вече си е легнал... :ph34r: И кое по-точно те наведе на тази мисъл? П.П. Аз съм "ЗА", относно онова в подписа ти...само се организирайте и пишете в онази тема. И аз, само да не е утре или с събота... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 МС ми направиха някаква 'фатка и искаха да си активирам уиндоуса, без да съм свалял никакви genuine хави. Нищо не помогна и върнах гоуста от миналата година и съответно имам още 1000 настройки да правя. А смятах да спя тази вечер... Защо ми трябваше да слагам нови драйвери и да рестартирам?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 И кое по-точно те наведе на тази мисъл? Сори...правя редакция по-горе. @liquid, и аз често се работя така....уж правя снимка, но поради факта, че всичко си работи безупречно дълго време - по някое време спирам да я обновявам и когато нещо се скапе....обикновено е година след последната снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Законите на Мърфи както обикновено... Другата гадост е да архивираш всичко да караш смело и после да се окаже че си затрил по невнимание нещо дребно малко след последния архив... и ужким съвсем малко а е важно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Аз пък не спя, щот не ми се спи...няма абсолютно никаква причина, освен може би бирата и мезето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Ми до ся си правих шоуто в скайп с подбрани хора , сега мисля да похапна и да легна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Аз пък...щото скоро не съм си лягал в 7 без 15, че днес ли точно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Кофти нощ беше ... удряй frozen throne до 2.30 , спи , а стани в 6 оправи се и в 8.30 влакчето .. пуф-паф към Бургас , само щото авера го наказаха , не успя да вкара 100 кинта и да идем с колата Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Ужасно скучна вечер ми е, обаче изобщо не ми се спи... седя и си лафа с едни познати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Пукам фифа с един приятел.. и падам с дузпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Цъкам си преводите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 То и аз бачкам... нищо ново под слънцето... ъъ луната имах предвид.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Пак си чакам половинката от снукър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.