djadomraz Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Ники, с Ваньо се знаем отдавна и ми е ясно, че понякога като сложа , той го интерпретира като Ааа викаш разпуснала се е младежта и трябва да ги стягаме, а? Да помагам ако трябва Бъзикам се аз че изчатках тези дни от много бачкане... не ми обръщайте внимание... той Ванката хубаво беше си сложил един аватар свързан с моя милост... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Няма нужда...той е умно момче и бързо ще влезе в пътя. По темата...не спя, понеже днес двамата с Теди взехме по един 640 Gb WD Black и досега го разделях на дялове, качвах загубената от Сийгейта информация и т.н. А Теди спи, понеже ще го инсталира след няколко дена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Чух аз Не иска Теди да влезе в правия път и да си вземе един правилен RAID контролер той и само ми вика че повече скорост не му трябвало, едно друго, но си е друга работа да знаеш че даже един диск да откаже не е фатално отделно 350мб/сек са си приятна цифра - представи си за 2-3 секунди копираш един филм от един диск на друг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Е да...ама за да имаш на едно сигурността + бързината...няма как да минеш метър само с 2 диска и контролера от дъното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Е да...ама за да имаш на едно сигурността + бързината...няма как да минеш метър само с 2 диска и контролера от дъното... Знам знам... още ме боли като си спомня каква сметка навъртях тогава за контролер и дискове, но кеф цена няма нали знаеш а продължавам да им се радвам вече 2ра година Явно съм уцелил последните свестни дискове на Seagate аз защото да чукна на дърво и един не е отказал а с 500-то гледай колко народ проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Ами и аз вече десет години бях фен на Сийгейт...сменил съм всичките им поколения дискове, дори и в момента вторият ми диск е от предишната 10-та серия, но тази 11-тата...и конкретно 500 гигабайтовите модели с вертикалния запис....много начесто умират и все след рестарт....направо като руска рулетка - седиш и чакаш след кой от рестартите няма да си с диск... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Затова като мен - изключвай машината само ако ще ръгаш нов хардуер вътре .... или ако тока спре за повече от 2 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 ужасна нощ и още по-ужасна нощна смяна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Чичо Джак + балади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Писане на задачи до преди малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Не ми се спи тази вечер, не знам защо, просто не мога ... обаче поне си намирам нови картинки за колекцията . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Филм , бисквити , лимонада , майспейс , скайп , уинамп и nba 2k9 O_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Оооо връщам се от банкета с колегите ... бахти кефа .. имаше лотария с парични и предметни награди и моят късмет ми донесе 100 кинта xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Малко телевизия, след това новия епизод на "Бягство от затвора", след това и "Транспортер 3", след това и в нета малко и след това => 3.15 Лека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Щото е Коледа.Тряя се празнува. П.П. Весела коледа!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Щото не ми се спи.Ма след малко ще лягам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 след малко ще лягам.. и аз тва си го повтарям от 1.30 насам .. Иначе радвам на рамщайн , че отдавна не съм пускал нещо тяхно :} Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Как ще спя? Спането е за слабите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Лягам си .. не мога повече :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Гледам тв. Нещо не ми се спи изобщо, може би защото спах цял следобед. А и смятам да ползвам ноща да си разчистя малко компа, от боклуци и ненужни филмчета книги и такива неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Тва винцее Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 опаковам подаръци. 50/300 са вече готови Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 опаковам подаръци. 50/300 са вече готови 300??? Иззел си ми функциите виждам Около 1 замалко да заспя заедно с малкия а сега съм кукуряк. Шантава работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Хич не ми се спи....а утре цял ден имам работа...я да отида да си взема един душ, че дано ми се приспи малко... :ph34r: P.S. Бахти...изкъпах се и съвсем се разсъних... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Щото съм почнал една династийка в NBA , а през деня време да играя нямам и... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.