lil_stenly Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Аз пък си лягам в 8 9 10 сутринта и ставам към 18 19 20 часа ! И кво да направя , вече си свикнах с тва ! Сега ще гледам филми до сутринта ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Брей, още има потребители на форума, които не спят, хубаво е, човек не се чувства самотен, дори в този час на денонощието. Айде лека на всички..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Аз ще си лягам скоро , защото просто незнам какво да правя ! Ако някой "втасва" тук през нощите ще е хубаво да си пусне скайп поне да лафим за нещо ! Може и някво нощно мулти на някаква игра да врътнем ! Вече ще изчаткам ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 гледах филм и след него не ми се спи и тва е...ше зема да пробвам да изкарам до 6-7 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Sedq pusha si i cykam cs,taka sam zaciklil ot 00:00 do sega Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 8, 2007 Author Share Posted February 8, 2007 От 10 тази сутрин съм на изпит.. настроил съм си часовника за 08:30.. сега е 03:10 и слушам minimal techno by DJ Richie Hawtin (a.k.a. Plastikman) луда работа .. не е истина на какво са способни мислите.. особено когато има там някъде намесена и жена не знам какви асоциации си правите от казаното.. затова най добре е да чуете малко от музиката на Plastikman .. особено албума Consumed Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 От 10 тази сутрин съм на изпит.. настроил съм си часовника за 08:30.. сега е 03:10 и слушам minimal techno by DJ Richie Hawtin (a.k.a. Plastikman) луда работа .. не е истина на какво са способни мислите.. особено когато има там някъде намесена и жена не знам какви асоциации си правите от казаното.. затова най добре е да чуете малко от музиката на Plastikman .. особено албума Consumed Тоя тип много готина музика прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Брей, още има потребители на форума, които не спят, хубаво е, човек не се чувства самотен, дори в този час на денонощието. Айде лека на всички..... Някой спим,за да се възстановяваме... Хората от секцията бб разбират,за какво става дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Аз не съм лягал , защото бях гладен и сега си направих едни филийки ! Сега вече се чудя какво да правя ! Направо незнам как да си изкарам хубаво ... брата спи и няма компания за разговор ! Преди малко ми се спеше ама сега незнам какво ме прихвана ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Работа, работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashko_ Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 kvo da vi kaja az sam si obarnal denq sas no6ta taka 4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Айде и аз да се разпиша тука. Приспа ми се към 10 часа и направих ужасната грешка да се поддам и заспах, но в крайна сметка се събудих след 1 час и оттогава изобщо не ми се спи. Смятам да не спя тази нощ за да мога следващата да се насладя на спането Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Поредната нощ, в която се зачитам по разни форуми, статии, енциклопедии и т.н. Все едно преди малко погледнах часовника, който сочеше 00:15... Луда работа. Поне освободих един изпит, та сега имам 12 дни дупка до следващия, мога да си дам 2-3 дни почивка и да лентяйствам (и да се разплувам) пред компютъра. Лошото е, че след 6 часа трябва да ставам, че съм на репетиция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Поредната нощ в която седя и мисля какво става в шибания живот и защо е толкова гаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 10, 2007 Author Share Posted February 10, 2007 Мда.. Тази нощ ми дойде музата и поработих малко по новото ми парче. Тактиката вече е .. хващам си един проект и не се занимавам със друг докато не докарам текущия до край. Стила е downtempo / ambient.. ще видим дали ще излезне нещо от цялата работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Бати странните процеси дет насъпват при мен.Неска 2 часа съм блъскал във фитнеса(не е много но съм начинаещ още няма да седа там по 5 часа я ) като избягах и километър на патеката с 8км/час .Сега се предполага,че тряа да умирам за сън ама аз не та не.Не моа да заспя и тфа е.Пфууу .Айде сега пак се отправям към леглото дано имам успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 щото лекичко съм замотана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Мразя сесията. Прекарвам непоносимо много време вмкъщи. Няма какво да ме измори. И не мога да спя. По 15 часа на тоя стол, това умора ли е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Излез и чети в парка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Аз пък немога да се лиша от спокойствието на вечерта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Проблема според мен е до голяма степен в кафетата. Откакто сесията мина ги намалих 3-4 пъти и си заспивам без проблеми рано рано. Днес съм до късно по изключение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Бях на рожден ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 мисля да си лягам... в това си състояние няма да помогна на психологията като наука... освен това тъпото слънце ще се покаже скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Шапшал, пак ли до 7 бе! Аз в 7 без 10 се събудих, преместих едно iso от C:\ на Е:\ и легах пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Шапшал, пак ли до 7 бе! Аз в 7 без 10 се събудих, преместих едно iso от C:\ на Е:\ и легах пак Vseki s problemite si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.