NEO_DDT Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Както би казал Леонид от "300":"THIS... IS... STAARCRAAAAAAFT!!!!" При мен е подобно:"THIS... IS... WAARCRAAAAAAFT" Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Ех а аз довършвам едни задачи които останаха от седмицата. Така ви завиждам в момента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Жуля кола и бисквитки Траяна и мъдря тука едни философски работи по Свят и личност Бах мааму нямам време да си помисля за бъдещото corrado , камо ли да си изгледам до край Basic , какво изобщо остава за спане .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Вчера коли ... днеска бири , кИфтета от кауфланд и севън дейс мини по случай изкараната с пот на челото и безсъние 6ца по свят и личност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 ... по случай изкараната с пот на челото и безсъние 6ца по свят и личност Видя ли, че безсънието свърши работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Отивам на пещера Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Тъпият пес ме събуди с хъркането си още в 4 и нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Стига обижда копчете бе!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Копчето спи в сайлънт моуд Aз съм в Пловдив и дивият куч ми лази по нервите. Сега пък сънува и ръмжи. Нямам нещо подходящо подръка, за да го мелна по главата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Ако му подсвирнеш не се ли буди? Бахти...да разчиташ на куче да те пази нощем от крадци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Разучих навсякъде къде колко е входа за празника . Общо взето цената варираше от 8 до 10 лева (5 лева във Phobia-та) Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 хората или празнуват, или спят по това време... малко са такива като мен, които нито са си в леглото, нито са на някоя маса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Ъхъ... а някои даже се трудим усилено. И нямам предвид да се трудим върху жените си ами баш такова за което даже пари дават (пфу тва като го чета може да се разбере, че стоя в някой тъмен ъгъл и причаквам случайни минувачи за да им прибирам парите) Ако му подсвирнеш не се ли буди? Бахти...да разчиташ на куче да те пази нощем от крадци... Ам'чи крадците като чуят зловещото хъркане на кучето и ще избягат сами! Че иначе ще стане "И аз те гледам и Исус те гледа..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 бати и парите... въобще не ми трябват парите от днешната смяна, и без тях ще мина, само да можеше да съм си в леглото. Как ще изкарам още 5 часа не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Ъхъ... а някои даже се трудим усилено. И нямам предвид да се трудим върху жените си...... Ами...що...да се "трудиш върху жена си" е много приятно занимание, което съвсем не е задължително да се извършва единствено през нощта. Имам предвид да работиш върху усъвършенстването на жена си по всяко време....някой да не вземе да си помисли нещо друго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 някой да не вземе да си помисли нещо друго... A що, аз баш за другото говорех Иначе да, не е задължително да е през нощта но тогава е по-спокойно и шанса разни досадници да тръгнат да ви прекъсват е по-малък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 ....но тогава е по-спокойно и шанса разни досадници да тръгнат да ви прекъсват е по-малък Аааа...ник'ви такива - вратата се заключва, всички телефони и звънци се изключват и на вратата се залепва бележка с надпис никой да не чука по нея, защото тече ток 220V... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Яко ракия и CS! ... В депресия съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Изнамирам незнайно от къде още картинки с върколаци , пия кафе и мляко (отделно за да не разваля кафето обаче ги смесвам от време на време) , така ще е цяла нощ , поне си имам занимание ... иначе щях да седя на двора за да размишлявам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Подбирам песнички за предстоящото ambient събитие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Чудя се да лягам ли....да не лягам ли...хич не ми се спи... :ph34r: П.П. Май наистина няма смисъл...пък дано довечера ми се доспи, че да си взема някой час сън... П.П.П. Пак не спя...този път по принуда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Не ми се спи и не спя понеже погълнах доста кола и кафе тази вечер. А и си бях свалил да гледам ДОСИЕТАТА Х и се залисвах до преди малко с тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Не ми се спи и не спя понеже погълнах доста кола и кафе тази вечер. Не се заяждам, обаче това "не ми се спи щото пих много кола и кафе" го виждам поне за 5ти път от теб Очевидно си нощна птица обаче си търсиш оправдания май май E еиж аз си работя и за всички е нормално да съм буден около 3 през нощта... и Midex също... ъъъъ то всъщност Midex изобщо спи ли някога? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Не се заяждам, обаче това "не ми се спи щото пих много кола и кафе" го виждам поне за 5ти път от теб Айде и аз да пиша едно оправдание като обвиня водката... Иначе ми е интересно да чуя Midex, на мен си ми е чудничко от край време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Иначе ми е интересно да чуя Midex, на мен си ми е чудничко от край време. Ей това не го разбрах. Какво имаш предвид? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.