artilerist Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Таз вечер се наливам с кафе БЕЗ ЗАХАР дори и кристалче няма. Иначе архивирам една купчина глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Изчислявам зоните на поражение при радиално разполагане на Claymore,ПОМЗ или техен самоделен еквивалент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Яко. Темичката ми е станала 84 страници аз пък мислех, че темата е отворена от afx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 d9thc=afx Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Трябваше да си пия хапчетата и ако бях заспал щеше да има голяма вероятност да пропусна часът за пиене , после никакъв ефект от тях . Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Цъкам WoW. Голяма зарибявка е това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Цъкам WoW. Голяма зарибявка е това. То си е цяла болест според мен Не спя щото се прибрах пиян и озверял от глад... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Zanzibaaaaaaaaar Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Към 1:30 се зарибих да търся спектрален анализатор за mac който да е съвсем простичък и безплатен (тъй като не успях да намеря такъв с crack от професионалните решения). След няколко проби и хардуерен loopback с 2 кабела поради особеността на звуковата ми карта се спрях на sndpeek който освен че се оказа супер добър и нетоварещ процесора (като се изключи waterfall ефекта)... ме въведе в съвсем нов свят на звуковата манипулация Мисля че съвсем реално ще започна да практикувам синаестезия Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 И аз не мога да разбера що не спя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ky4e Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Live now..sleep later е казал народът... Или инак казано-да си гледаме кефа сега,пък като умрем,ще спим цял живот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Live now..sleep later е казал народът... Или инак казано-да си гледаме кефа сега,пък като умрем,ще спим цял живот. Глей си работата. Майната му и на спомените и на живеенето ако не мога да се наспя от тях. Няма нищо по-сладко от съня... трябваха ми около 3 години по-сериозно недоспиване за да го осъзная Мидекс не го гледайте - той доста отдавна е преминал границата и е толкова далече, че трудно можете да го осъзнаете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Глей си работата. Майната му и на спомените и на живеенето ако не мога да се наспя от тях. Няма нищо по-сладко от съня... трябваха ми около 3 години по-сериозно недоспиване за да го осъзная Мидекс не го гледайте - той доста отдавна е преминал границата и е толкова далече, че трудно можете да го осъзнаете... От една страна си прав от друга майната му на съня и повече от 3 години съм изкарал и пак е добре Взе да ми става навик да се прибирам супер пиян и супер гладен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 От една страна си прав от друга майната му на съня и повече от 3 години съм изкарал и пак е добре Взе да ми става навик да се прибирам супер пиян и супер гладен... Не знам колко време си изкарвал без сън, малкия като се роди бях карал почти 70 часа и после където се подпра и заспивах... след това известно време го карах на 4 до 6 часа на ден като пак имаше дни в които изобщо не съм лягал... оттогава гледам да си отспивам когато и колкото мога че не се знае... и пак не ми се е случвало над 4-5 пъти тази година да спя над 8 часа, като редовно около 6часа се събират... Един мой приятел отговаряше на "Аре бе Павка, от сън спомени няма" с "Е**л съм ги и спомените от тях не мога да се наспя" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Аз ако спя по-малко от 12 часа не мога да функционирам правилно и ставам супер заядлив и нервен вие ми говорите за по 4-6h сън. Сигурно ще хвърчат глави, ако спя по 4 часа :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Не знам колко време си изкарвал без сън, малкия като се роди бях карал почти 70 часа и после където се подпра и заспивах... след това известно време го карах на 4 до 6 часа на ден като пак имаше дни в които изобщо не съм лягал... оттогава гледам да си отспивам когато и колкото мога че не се знае... и пак не ми се е случвало над 4-5 пъти тази година да спя над 8 часа, като редовно около 6часа се събират... Един мой приятел отговаряше на "Аре бе Павка, от сън спомени няма" с "Е**л съм ги и спомените от тях не мога да се наспя" Ами половината ми тинейджърски години минаха със средно 4-5 часа на ден Иначе аз имам способноста да недоспивам системно и за няколко дена да си наваксам съня като спя по 10-15 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 До ся гледах филм и реших че мога да си позволя и да лена доволно по-късно щото ся съм втора смяна на училище Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Sacred II:Fallen Angel Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Защото станах преди малко. И сега си правя закуска, а след това ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Всъщност.. що не спя..? о_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Защото като си легна, няма да мога да заспя веднага, а ще трябва да почна да мисля какво ще правя утре. Кога ще имам време за това, кога за онова. И меко казано в моя случай съм прецакан. Обикновенно след 3ч ми минават мисли, да не заспивам, но към 6-7ч вече съм полу- заспал и заспивам, затова лягам сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Ами напих се с Кола тази вечер и сега немога да заспя. Дори до преди малко бях навън с кучето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Сглупих и пих кафе в към 23.00. Сега си лягам "насила". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Ам щото не ми се спи и има кво да правя Ама след малко ще лягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Както би казал Леонид от "300": "THIS... IS... STAARCRAAAAAAFT!!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.