Psihara^^ Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Жената да не е зъболекар? Що не си казал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Не съм искал да плаша никого обаче да внимавате че да не насъскам жената Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Имах работа за довършване и сега се чудя дали да зацъкам на Fallout до сутринта и да рискувам утре да съм като парцал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Техническо чертане.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 То че по това време никога не съм заспивал си е ясно....но тъй като ме нямаше няколко дена в града и бая нова информация се е събрала из разделите....та сега се развличам с една сапунена опера в любимия си раздел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Прибрах се пиян и ми се отспа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 То че по това време никога не съм заспивал си е ясно....но тъй като ме нямаше няколко дена в града и бая нова информация се е събрала из разделите....та сега се развличам с една сапунена опера в любимия си раздел. Ми тъй де - човек си има приоритети - форума е с предимство пред спането Какво ли се бъзикам като и аз още не съм си легнал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Даскалото , да го ева .. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Ми тъй де - човек си има приоритети - форума е с предимство пред спането Най-вече като си седял няколко дена без нет...изведнъж осъзнаваш колко много си зависим от него. По цели нощи мога да чета из сайтовете до припадане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 тази вечер ще има много учене на кодекса на труда и много heroes3 така че очаквайте включване от изперкалия ми мозък по-късно тази нощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Понеже преди малко се заредих с кадаиф кола и щрудел. И едва ли ще си легна докато несвършат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Размишляване над някой и друг належащ проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Решавам някакви задачи , ама мисля че е време за сън. Лекичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 А, де! Що не спя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Досега си преинсталвах компа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Досега си преинсталвах компа. И аз така Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Яко. Темичката ми е станала 84 страници ontopic: не спя защото майсторя новото супер-зациклено-dark-ambient-powered-dubstep парче Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Ям сладичко и се наливам с кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Ям сладичко и се наливам с кола. По - точно може да се каже по следният начин: Ядеш сладко и пиеш захар. Наскоро ZGAN си нямаше друга работа и ме накара да прочета какво пише на бутилка с натурален сок Cappy. Честно казано се изплаших какви количества захар се съдържат. В кола-та са още по - големи. Говорим за 110 грама захар в 1 литър кока-кола. Ако я ядеш чисто ще е по - добре. Ще ти приседне много по - бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 По - точно може да се каже по следният начин: Ядеш сладко и пиеш захар.Наскоро ZGAN си нямаше друга работа и ме накара да прочета какво пише на бутилка с натурален сок Cappy. Честно казано се изплаших какви количества захар се съдържат. В кола-та са още по - големи. Говорим за 110 грама захар в 1 литър кока-кола. Ако я ядеш чисто ще е по - добре. Ще ти приседне много по - бързо. Нищо не разбираш от химия За да се получи наситен разтвор ти трябват малко над 2 кг захар за 1 литър вода (не съм химик, това ми го каза жената на един приятел а тя е)... така че спокойно може да сложи още 4-5 супени лъжици и пак ще се разтворят... (това бяха размисли над това колко е МНОГО захар в единица течност) Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Нищо не разбираш от химия За да се получи наситен разтвор ти трябват малко над 2 кг захар за 1 литър вода (не съм химик, това ми го каза жената на един приятел а тя е)... така че спокойно може да сложи още 4-5 супени лъжици и пак ще се разтворят... (това бяха размисли над това колко е МНОГО захар в единица течност) Че може още да се добави не го отричам. Просто казвам, че и това количество е много. Пакетчетата със захар за кафе са по 2 грама. Всъщност не всички. Срещат се всякакви размери. Да вземем за пример тези от 2 грама. Това означава 55 пакетчета да изпиеш за отрицателно време. После хората се притесняват с колко захар си пиели кафето . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Мразя да съм болен! А още повече мразя да заспивам в 9 часа... Аз съм фен на количката. Проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Ахааа пък после като кажа че искам с кафето 2 сметани и 8 пакетчета захар ме гледат като изпуснат от лудницата Другия път ще кажа - искам 16 пакетчета, че не искам да е чак толкова сладко като кока колата хехе как ли ще ме изгледа горката сервитьорка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 За пореден път се убеждавам, че в нета има всичко, за което се сетиш...само трябва да поназнайваш малко английски и да знаеш как да си го намериш. От 6 часа вече чета по някои теми, които ме интересуват и сайтовете, които изникват един след друг - край нямат...голяма зарибявка е. Edit: Май пак ще пропусна спането, че навън вече съмна и хората почнаха да си палят колите да ходят на работа. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Edit: Май пак ще пропусна спането, че навън вече съмна и хората почнаха да си палят колите да ходят на работа. :ph34r: Много яко усещане е Чувстваш се различен някак си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.