Antares Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 щото не мога... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 щото не мога... И аз съм така...а днес ми се искаше да си легна в по-нормален час ама май няма да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Разни хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 А аз май отново вампирясвам....70 часа вече без сън...(засега). :ph34r: Edit: всъщност 71 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Диди, кое време станало... ¬¬ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 А аз май отново вампирясвам....70 часа вече без сън...(засега). :ph34r: Edit: всъщност 71 часа. Това не е човешко, ти си извънземен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 А аз май отново вампирясвам....70 часа вече без сън...(засега). :ph34r: Edit: всъщност 71 часа. как е възможно това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 А аз май отново вампирясвам....70 часа вече без сън...(засега). :ph34r: Edit: всъщност 71 часа. Ллелел как издържаш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Ами защото преди малко се събудих. И сега си правя кафе колкото и де е откачено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 не спим, щото съм се превърнал в абсолютен михлюз (както се изрази един колега) по цял ден спя, пък вечер се чудя за кой та*ак да се хвана доста забавно е, и в интерес на истината уча много повече отколкото ако си уча нормално през деня, и като че ли имам повече свободно време баси не осъзнавах колко им е яко на хората, които не бачкат и единственото, което правят е да си гледат кефа :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Зле ми е. Не се чувствам добре нещо. Боли ме главата и така. Не спя щото ми е гадно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Вода адски странния "разговор" в скайп за любов, сериозни връзки и такива неща... Или иначе казано - въпроса е "Какво искаш - ебане или връзка?" .. А аз не знам какво да отговоря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Вода адски странния "разговор" в скайп за любов, сериозни връзки и такива неща... Или иначе казано - въпроса е "Какво искаш - ебане или връзка?" .. А аз не знам какво да отговоря... Като не знаеш отговаряш на въпроса с въпрос бе човек... или се замисляш дълбоко, медитираш 10 минути, изпиваш още малко алкохол и стигаш до прозрението какво точно искаш (а именно яко е**не!) и тъй Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 тая нощ ще се учи ако има някой друг буден му казвам наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Наздраве! Ракия РОКС! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 ...въпроса е "Какво искаш - ебане или връзка?" .. А аз не знам какво да отговоря... Наздраве! Ракия РОКС! Видя ли колко бързо може да стигнеш до отговора на всеки въпрос, използвайки правилния метод... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Досега с един колега мляхме кооперативно в мрежа на Red Alert 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Досега с един колега мляхме кооперативно в мрежа на Red Alert 3 Широко ти е около врата на тебе...някои играят, а някои (като мене) трябва пак да работят нощна и да не си лягат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Оп , рацъках малко Rise of Nations , понаучих още някои тънкости по стратегиите, а не като преди да ги играя на сляпо Понякога първите стъпки в играта са важни , завършвам и с малко анимация веселата катерица от ледена епоха Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Гледах филм и си пишех с един човек , свалям анимации в момента ... скоро ще лягам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Гледам zeitgeist. Побъркана работа е това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Никво лягане! Колкото адреналин се разпиля тази нощ у нас - такова чудо не е било! Ужасът е, че никой не снима.... Неповторима нощ! Много рано си тръгнаха всички обаче хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Само още един ден... сааамо още един ден! И няма да пиша в тая тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Може би защото погълнах много кола тази вечер и сега нещо пощръклявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Може би защото погълнах много кола тази вечер и сега нещо пощръклявам. Внимавай с колата да не ти се наложи да идваш при жена ми да ти бръмка с машинката по зъбите после Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.