Xciter Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 Белотче... а след 4 часа тря да ходим на уни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Цяла нощ филми, и то не остана време за кога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 А аз цяла нощ освобождавам свободно пространство из дисковете...толкова съм го забатачил, че просто нямам думи...за няколко месеца са се натрупали 200+ гиги за архив и сега....пиша ли, пиша DVD-та...едно след друго...добре че ги купувам на шпиндели по 100, та имам достатъчно. Обаче най-приятното е, че цялото това досадно архивиране ми върви на фона на най-хубавото радио в нета - кеф ти джаз, кеф ти хитове от 90-те, кеф ти черна музика. П.П. Между другото преводът на анонса на български (когато чукнете върху BG флага) е мой - малко не са се справили с копи/пейст-а, дето ме помолиха да им го пратя, ама повечето си е там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 реших да не се излагам пред колегите и да направя презентация на ПП като хората. останаха ми 2 слайда и малко си почивам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 До ся гледах анимета.. , ама нещо ми е адски тъпо и май ще лягам , че утре имам бая работа.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Ям Family Mini Waffles и цикля на една игра от моето ранно детство Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Мъча се да си конфигурирам Conky-то, след 1 час четене и ровене по разни сайтове вече взех да схващам закво става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Пф видеоразговор с приятелката и ся ще сядам да си пиша едни глупости по html и фотошоп... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 <title> Ходене по мъките </titel> <Start>Пуснал съм да се преинсталира бозичката на един дърт лаптоп и то преди повече от час , в момента съм на форматирането над 40 минути копираше файловете бръмчи като печка, топли като такава (това поне добре, че нещо студено стана) и бавно но славно отивам към момента на истината. <b>Май ще се осъмне с нов Уин на един стар служебен лаптоп </b> </end> Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Прибираш се пиян щото ти се спи и ти се отспива... Ся мислим кви да ги вършим.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Пиян играя дота мноо забавно Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 До преди минутка максимум играх AGE OF EMPIRES И останах доволен от себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Не ми се спи. Гладен съм а няма и троха останал хляб. Гозбата не ми върви без хляб, дразня се Мисля да поиграя малко и да си лягам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Не ми се спи. Гладен съм а няма и троха останал хляб.Гозбата не ми върви без хляб, дразня се Мисля да поиграя малко и да си лягам. Глей си работата! Ела да ме видиш как ми вървят кифтетата без 'ляб Бирата помага но и без нея пак става Друго си е да си играеш не кат' мен да бачкаш по нощите От Midex обаче не се чува нищо напоследък, да не би да е почнал да бачка денем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 От Midex обаче не се чува нищо напоследък, да не би да е почнал да бачка денем? Да бе...ще има да чакаш... Мъча се цяла нощ с един лаптоп....в момента от 1 час пробвам всички възможни комбинации между 2 и 3 клавиша, че дано случа някоя да влезна в биоса. Не ми препоръчвай нищо - изчел съм десетки страници по темата и съм пробвал поне 150 различни. Принципно на екрана се изписва, че трябва да е CTRL+ALT+S ама трънци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 To обикновено е или с DEL или с F2 но верно има и по-екзотични изделия Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Да бе...ще има да чакаш... Мъча се цяла нощ с един лаптоп....в момента от 1 час пробвам всички възможни комбинации между 2 и 3 клавиша, че дано случа някоя да влезна в биоса. Не ми препоръчвай нищо - изчел съм десетки страници по темата и съм пробвал поне 150 различни. Принципно на екрана се изписва, че трябва да е CTRL+ALT+S ама трънци... Значи или е повреден, или има някаква защита да не се влиза в биоса, мисля че някои маркови имаха разни такива шитни. Връщай го ако е в гаранция, а понеже предполагам, че е купен сецонд ханд, търсиш този, от който си го закупил . А по темата, не спя, защото навън пече слънце, колкото и да е глупаво като причина Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Не е повреден. Имах същия проблем, разковничето се криеше в момента на натискане на дадения клавиш. Натиска се след мемори чек. Какъв е ноутбука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Глей си работата! Ела да ме видиш как ми вървят кифтетата без 'ляб Бирата помага но и без нея пак става Незнам немога нищо без хляб да хапна. Освен някакви макарони или спагети, но това щеше да отнеме време а не ми се занимаваше. Иначе не спя защото напрабих една следобедна дрямка до 22ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Не е повреден.Имах същия проблем, разковничето се криеше в момента на натискане на дадения клавиш. Натиска се след мемори чек. Какъв е ноутбука? Позна! Успях веднъж да влезна след като поне 99 пъти преди това по различно време на зареждането помпах същата комбинация...явно има само една секунда, в която ако не успееш да се наместиш, нищо не става...а и помпенето не помага, тъй като точно в тази секунда явно нулира всичко, дето си правил преди това. На всичкото отгоре само дето и влезнах - очаквах, че ще видя подробен биос, с възможност за промяна на десетки параметри и стойности, а се оказа, че вътре има само 5-6 менюта, в които да сменям откъде да 'буутва', след колко време да изключва това и онова и толкова - няма латентност на памети, овърклок на шина, волтажи...въобще...никакви глезотийки. А по темата защо не спя в момента - че кой спи в един и половина?? Да е 6 сутринта - да отговоря, ама сега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Защо да спя , като мога да умра от скука евентуално сега ... цяла вечер нищо не се случва тук . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Късам си нервите с дота лига... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Пуцам си World of Goo. Доста зарибителна игрица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Разглеждам ценовите листи на комп. фирми в града, понеже съм решил да си купувам нова видеокарта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Чудя се дали да си лягам изобщо, при положение, че в 9 започват квалификациите на F1...а на китайската писта се очертава да бъде интересно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.