artilerist Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Гледах АЛ БЪНДИ Ебати цирка е това човече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 ъъъъ... аз пък завърших току-що един от проектите ми, който стана доста красив като краен ефект от работата ми, сигурно ще започна да правя подобни неща и да ги продавам, на пръв поглед изглежда просто, но ми отне над 7 часа, за да го направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Купонче - изпратихме едно момче за Англия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Абе вий почнахте повече от мен да не спите бе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Страх , всичко в момента ми напомня за една случка преди няколко години . Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Снощи изпих 2 редбула едно след друго и още не мога да заспя А и ме измъчват някой въпроси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Смятах да гледам филм ма май стана тврде късно тепърва да го пускам и ся ще гледам да си намеря друго занимание за още 30-40 минути докато легна Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Малко работа и много музика, започнах да се връщам към безсънните нощи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Get Smart.. тва е филма просто А агент 99 наистина е прекрасна Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Не спя щото ме използват за изповедалня...и аз използвам един човек за същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Не ми се спи, и си бях свалил запис на мача Челси и Мана който гледах досега. Сега сигурно ще продължа с една игра и от там може би на работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Понеже пием чай с жена ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Гледам си графиката на използваната памет и се наслаждавам как една прекрасна ОС с невероятни визуални ефекти и възможности използва < 400мб рам. Оф направо съм се изпаткал с тея компютри Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Аз пък слушам Unforgiven I,II и III и се мъча да направя анализ с червено винце на допирните им точки Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Гледам си графиката на използваната памет и се наслаждавам как една прекрасна ОС с невероятни визуални ефекти и възможности използва < 400мб рам. Оф направо съм се изпаткал с тея компютри Хубава OS викаш е Windows, a? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Уча... ...долара пада аз уча - нямам акъл..няма и да го чакам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Хубава OS викаш е Windows, a? :P Ми да ти кажа наистина ми се иска да беше Windows, щото ми е много по-удобен, ама то няма как да е след толкова години ползване Не спя, защото се занимавам с решаването на задачки на Паскал на разни хора, от разни форуми Въпреки, че ми е леко странно да учат информатика, а да питат разни щуротии, дет някой ученик ще се справи А да, слушам и радио Dance with me : Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Pascal-a е бати отживелия компютърен език - учихме го в гимназията 9 клас по информатика - много куца работа и безсмислени задачи общо-взето иначе нещо не ме лови сън - дърпам едно концертче на Металика,и мисля да последвам примера на Stenli и да ям нещо,колкото е да ме мързи да се дотътря до хладилника Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Аз пък бих поспорил доста сериозно, че паскал е отживелица или нещо подобно, но не съм сигурен, че ми се започва подобен спор толкова късно Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Pascal-a е бати отживелия компютърен език - учихме го в гимназията 9 клас по информатика - много куца работа и безсмислени задачи общо-взето Еххх... мислех да ти обясня по-подробно в колко голяма грешка си но няма да се заяждам прекалено. Само да ти кажа че Паскал е значително по-добре от Visual Basic (поне според мен) и все още двата езика се използват доста за създаването на сериозни програми. Затова по-добре като не разбираш нещо да не се обаждаш и още по-малко да го квалифицираш като куцо или не. А задачите няма как да са кой знае колко по-смислени ако трябва да бъдат решени за 20 минути особено от сульо и пульо а не от първите 20 човека на националната олимпиада по информатика, борейки се кой да отиде на международната. И за сведение поне преди 10тина години когато все още бях в журито на въпросната инициатива повечето от най-кадърните момчета предпочитаха този език през C++. Изказването ти беше нещо от сорта - абе това математиката е много проста работа бе - ей виж аз в 8ми клас последно ходих на училище и каквото учихме беше мега тъпо и задачите бяха еб**ти измислените глупости. Ми да ти кажа наистина ми се иска да беше Windows, щото ми е много по-удобен, ама то няма как да е след толкова години ползване Въпроса е да не ти пука. При мен самия OS заема многократно по-малко памет от всички останали щуротии които съм изпонапускал. Ама като се налага... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 djadomraz, и твоето изказване отностно задачите е меко казано странно. Задачите са прости, защото целта им е проста - да се схванат основите на езика, да се разбере кво е алгоритъм, блок-схема, оператор, цикъл и общо-взето всяка възможност на езика описана в една проста програма. Не може за първи път да го учиш и да ти изпраскат няква задача за Олимпиада без значение национална или международна. Къвто и гении да си няма да можеш да я решиш Като човек, който се занимава професионално с това най-много на теб трябва да ти е ясно. Лично за мен паскал е един много добър език, който те учи на много полезни неща, като започнеш от това как да структурираш една програма, да използваш паметта по предназначение и всякакви такива работи, които май на доста съвременни програмисти им липсват. За това може би djadomraz ще каже нещо повече, тъй като нямам особен допир с програмисти ( за сега ). А да не говорим, че след това много лесно преминаваш на Object Pascal (Delphi). btw, нищо не казваш за т'ва https://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495188407 едит: успях да влезна в класацията на спамерите за деня и мога да спя спокойно :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 djadomraz, и твоето изказване отностно задачите е меко казано странно. Задачите са прости, защото целта им е проста - да се схванат основите на езика, да се разбере кво е алгоритъм, блок-схема, оператор, цикъл и общо-взето всяка възможност на езика описана в една проста програма. Не може за първи път да го учиш и да ти изпраскат няква задача за Олимпиада без значение национална или международна. Къвто и гении да си няма да можеш да я решиш Като човек, който се занимава професионално с това най-много на теб трябва да ти е ясно. Лично за мен паскал е един много добър език, който те учи на много полезни неща, като започнеш от това как да структурираш една програма, да използваш паметта по предназначение и всякакви такива работи, които май на доста съвременни програмисти им липсват. За това може би djadomraz ще каже нещо повече, тъй като нямам особен допир с програмисти ( за сега ). А да не говорим, че след това много лесно преминаваш на Object Pascal (Delphi). Анджък де. Нали точно това казвах: ...А задачите няма как да са кой знае колко по-смислени ако трябва да бъдат решени за 20 минути особено от сульо и пульо... А колкото до най-основните неща като структури, цикли и елементарни алгоритми повечето от езиците са почти еднакви (Prolog и Lisp са изключения - там подобни работи направо няма). Предпочитам C# и java но по други причини. За начинаещи Паскал е по-подходящ от повечето други езици защото е по-подреден. Поне декларирането на променливите е в началото на функциите а не кой където свари. Не че не го правя сега така но за начинаещи половината тъпи въпроси защо не работи, отделно други неща са по-четливи и прилича на изречение а не е блъскано с неразбираема пунктуация, която е по-четлива всъщност с повечето кадърни текстови редактори и кода който си написал се вижда ясно а не да се мъчиш да различиш твоя код от всевъзможни IF, THEN, ELSE, BEGIN END и прочее. Но за човек тепърва навлизащ според мен е по-добре да се учи Паскал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Не спя сега , защото имам още какво да човъркам , пък и след малко ще се просна на фотьола за да ударя един сън до обед или вечер , а иф ден елз рулз палнз оунз ... ще ходя при сънчо вече . п.п. If rulz then pawnz else ownz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Понеже за извстно време бях спрял кафето като цяло и тия няколко чаши Кола не ми дават сега да си легна...най-много да си изтегля някой филм (може пък по някое време да се заспя :Р ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 сутринта ще ставам в 6:30 и не знам защо още не съм си легнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.