Tomahawx Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Гледах първия Батман (`89) , утре по тва време май ще гледам втория. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 My Sassy Girl се оказа доста хубаво филмче.. иначе не спя и щото имам прекалено много работи за обмисляне.. и не ми дават мира за сън.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Седим с 2-ма в скайп, слушаме някъв лайф рейв микс... Рейв не бях слушал от години ^^... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Ами...когато си бил 5 дена без интернет (бях извън Пловдив и имах доста работа), първата нощ след връщането е задължително "малко" по-продължителна...обаче обещавам до час-два да си легна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Аз до сега гледах Soul Plane(разцепващ филм btw ) и сега се чудя да гледам ли още един или да си лягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0mp Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Подкарах си новата видеокарта и реших да поцъкам Rohan. Дропи ме обаче и май май ще се гътам да спя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Аниме , аниме , аниме.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Аниме , аниме , аниме.. Какво гледаш? че и мен едно безсъние ме е подхванало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Де'а и тъпите VW и още по-бъгавите им аларми !!! Сега пък някв'о мизерно поло пищи цяла нощ, мамицата му!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Май края на всекидневното будуване идва... За тва тая вечер ше си стоя до по-късно , че едва ли ся с даскалото ще имам много време Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 .....Защото постоянно някак си се намират хора, които ползват бутона REPORT за ADD REPLY....... Иначе не е като да не ми се спи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 .....Защото постоянно някак си се намират хора, които ползват бутона REPORT за ADD REPLY....... Иначе не е като да не ми се спи.... Не можем да се сърдим на тези, дето чакат валидация...и да искат, няма как да пуснат пост или тема - единственото, което могат да "направят" е рапорт...но това си е наш проблем...да не кажа направо бъг. Аз затова при всеки рапорт, първо поглеждам с колко поста е тоя от когото идва и като видя "0", направо трия, понеже ми е ясно положението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 ЗаШТото е време за ОчилиШТе :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Big Stan искрено се посмях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Сашо, препоръчвам ти и Get Smart, ако не си го гледал. Също има доста смях. По темата: не спя, щот ми е толкова акъла Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Първото излизане в сутденски град за тая година ужас копеле Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Сашо, препоръчвам ти и Get Smart, ако не си го гледал. Също има доста смях. А субтитри? Щото ме мързи да слухтя кой какво казал... Съботата нямаше или поне аз не намерих... По темата: не спя, щот ми е толкова акъла То и аз... преди 40 мин свърших да бачкам и се мотам вместо да си лягам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 не знам ПП всъщност знам и затова не спя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 А субтитри? Щото ме мързи да слухтя кой какво казал... Съботата нямаше или поне аз не намерих... Пуснали са най-накрая субтитри.... A Агент 99 е просто... : А да, не спя, щото ми се обади един познат да ми иска номерa на друг познат, който предлага пътна помощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Понеже не ми се спи. А и съм си свалил малко скечове на КРАСИ РАДКОВ. И смятам да се посмея малко на Гацо Бацов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Загледал съм се по 'хистори ченъл'-а...дават за Фрида Кало и Диего Ривера - гледал съм игралния филм, сега гледам документалния....честно казано...гледам го за втори път. Не знам какъв човек съм....харесва ми да гледам по няколко пъти неща, които са ми допаднали...сигурно съм бавноразвиващ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Защото Рома паднаха и цяла нощ си повтярах: "ЗАЩО ЗАЛАГАШ, БЕ! УРУНГЕЛ!". После минах на: "КАТ ЗНАЕШ, ЧЕ СИ РОДЕН БЕЗ КЪСМЕТ КАКВО ПРАВИШ!". Ииииии така. Сега съм във фаза N3. Плачевната! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 До сега гледах Др. Хаос И се забавлявах. Сега смятам да поиграя малко и след това и да поспя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE*sParroW Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Размазвах се до сега на концерта на Tiesto ! Беше уникално,без да смятаме мръзненето на студа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Щото до ся играх.. иии май ще ям и пак ще играя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.