Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

Гледах първия Батман (`89) , утре по тва време май ще гледам втория.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

My Sassy Girl се оказа доста хубаво филмче.. иначе не спя и щото имам прекалено много работи за обмисляне.. и не ми дават мира за сън..

Седим с 2-ма в скайп, слушаме някъв лайф рейв микс... Рейв не бях слушал от години ^^...

Ами...когато си бил 5 дена без интернет (бях извън Пловдив и имах доста работа), първата нощ след връщането е задължително "малко" по-продължителна...обаче обещавам до час-два да си легна. :devil

Подкарах си новата видеокарта и реших да поцъкам Rohan. Дропи ме обаче и май май ще се гътам да спя :)

Май края на всекидневното будуване идва... :( За тва тая вечер ше си стоя до по-късно , че едва ли ся с даскалото ще имам много време :)

.....Защото постоянно някак си се намират хора, които ползват бутона REPORT за ADD REPLY....... Иначе не е като да не ми се спи....

Не можем да се сърдим на тези, дето чакат валидация...и да искат, няма как да пуснат пост или тема - единственото, което могат да "направят" е рапорт...но това си е наш проблем...да не кажа направо бъг.

Аз затова при всеки рапорт, първо поглеждам с колко поста е тоя от когото идва и като видя "0", направо трия, понеже ми е ясно положението. :)

ЗаШТото е време за ОчилиШТе :].

Сашо, препоръчвам ти и Get Smart, ако не си го гледал. Също има доста смях.

А субтитри? Щото ме мързи да слухтя кой какво казал... Съботата нямаше или поне аз не намерих...

По темата: не спя, щот ми е толкова акъла :lol:

То и аз... преди 40 мин свърших да бачкам и се мотам вместо да си лягам...

А субтитри? Щото ме мързи да слухтя кой какво казал... Съботата нямаше или поне аз не намерих...

Пуснали са най-накрая субтитри.... :bgrin: A Агент 99 е просто... :love:

А да, не спя, щото ми се обади един познат да ми иска номерa на друг познат, който предлага пътна помощ :lol:

Загледал съм се по 'хистори ченъл'-а...дават за Фрида Кало и Диего Ривера - гледал съм игралния филм, сега гледам документалния....честно казано...гледам го за втори път. :P

Не знам какъв човек съм....харесва ми да гледам по няколко пъти неща, които са ми допаднали...сигурно съм бавноразвиващ... :lol:

Защото Рома паднаха и цяла нощ си повтярах: "ЗАЩО ЗАЛАГАШ, БЕ! УРУНГЕЛ!". После минах на: "КАТ ЗНАЕШ, ЧЕ СИ РОДЕН БЕЗ КЪСМЕТ КАКВО ПРАВИШ!". Ииииии така. Сега съм във фаза N3. Плачевната!

Щото до ся играх.. иии май ще ям и пак ще играя.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...